Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ! Παραιτήθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο…

amina
Την παραίτησή του υπέβαλε την Δευτέρα σύμφωνα με πληροφορίες ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ταφύλλης, στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Να σημειωθεί οτι ο Γιάννης Ταφύλλης ήταν το δεξί χέρι του Καμμένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που τον οδήγησε στην παραίτηση ήταν ότι αναμένεται να αναλάβει άλλο πόστο. Σύμφωνα με το Onalert.gr αναμένεται να αναλάβει Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής.

Μακριά … απ΄ το Πάρκο Αλοννήσου λέει η Π.Π.Μ.


Ζητά να εξαιρεθεί από τους αγώνες Jet Ski, λόγω όχλησης . Απάντηση με αιχμές του Δ. Βόλου

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ
Tην αλλαγή της διαδρομής , ώστε να εξαιρεθεί το Θαλάσσιο Πάρκο από τους αγώνες Jet Ski που θα γίνουν στην περιοχή μας, ζητά με έγγραφό της στα αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες, η «Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας». Ο λόγος όπως αναφέρεται, είναι η μεγάλη όχληση που θα προκαλέσει προβλήματα στις ενδημούσες εκεί φώκιες».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «πληροφορηθήκαμε, από τον τοπικό Τύπο, χθες Κυριακή, ότι πραγματοποιείται στην περιοχή της Μαγνησίας Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski. Η τελετή έναρξης είναι σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 20.00 στην παραλία του Βόλου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη από την περιοχή των Αλυκών Βόλου με κατάληξη στο νησί της Κυρά Παναγιάς, στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου. Σε επικοινωνία μας με την Αλόννησο και τη Σκιάθο οι αντίστοιχες Λιμενικές Αρχές δήλωσαν άγνοια. Από το Λιμεναρχείο Βόλου πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι εξετάζεται η έκδοση της σχετικής άδειας.

Προς τον δήμο Σκοπέλου πάρτε κανένα μάθημα πως πρέπει να λειτουργείτε

alt
Με σεβασμό στις ανάγκες των συμπολιτών μας, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 12 Ιουνίου η δράση ελέγχου διαθλαστικών σφαλμάτων καθώς και η δωρεάν παροχή γυαλιών οράσεως από τον Σύλλογο Οπτικών Οπτομετρών Ελλάδος, σε μια κοινή δράση που οργανώθηκε σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής.
Από το πρωί της ίδιας ημέρας, στο χώρο του Δημοτικού Πολυϊατρείου, που εδρεύει στην οδό 23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου στην πόλη μας, ογδόντα εννιά συμπολίτες μας, που πλήττονται σοβαρά από την οικονομική κρίση και έχοντας αξιολογηθεί σε επίπεδο εξατομικευμένων αναγκών από το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Σταθμού του δήμου Λαρισαίων, είχαν τη δυνατότητα και σεβόμενοι το απόρρητο, να λάβουν περαιτέρω υποστήριξη και παρακολούθηση από την ομάδα εθελοντών οπτικών του Δήμου Αθηναίων, δέκα και πλέον συνεργάτες, που αφιέρωσαν ανιδιοτελώς το χρόνο τους στην προσπάθεια αξιοπρεπούς διαβίωσης και κάλυψης βασικών αναγκών του πληθυσμού.

Belgium - Italy Live Stream Euro 2016 Live Streaming

Ireland - Sweden Live Stream Euro 2016 Live Streaming

Αφιερωμένο στον Νεφελούδη...

Ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία για τα ΣΔΙΤΤΑ Σ.Δ.Ι.Τ. ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Μπορεί στους περισσότερους να μην λέει και πολλά η έννοια Σ.Δ.Ι.Τ. (Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα), παρόλα αυτά η παρουσία της άρχισε να πυκνώνει επικίνδυνα στα ψηλά γράμματα των αποφάσεων δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων, όσο και σε επίσημα συνέδρια που αποτελούν πρόδρομο των σχεδίων της αστικής πολιτικής. Η «Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε) για την Επικαιροποίηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ)  Περιφέρειας Θεσσαλίας», που ενέκρινε κατά πλειοψηφία το περιφερειακό συμβούλιο στις 13 Μαΐου, μέσα σε άλλα εγκρίνει ουσιαστικά την υλοποίηση Σ.Δ.Ι.Τ. για τη Μ.Ε.Α. (Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων) Λάρισας (βλ. πρακτικά: αρ: 503/16-03-2016 σελ.6 ιστοσελίδα περιφέρειας Θεσσαλίας). Μετά από λίγες ημέρες, στις 26 Μαΐου, στο διεθνές συνέδριο για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Valis από το Εργαστήριο Μεταφορών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η αναπληρώτρια καθηγήτρια κ. Ευτυχία Ναθαναήλ εισηγείται την εκχώρηση σε Σ.Δ.Ι.Τ. μέρος υπηρεσιών του λιμανιού του Βόλου και ουσιαστικά τη σταδιακή ιδιωτικοποίηση του. Στην ουσία μιλάμε για προώθηση διαδικασιών αποκλειστικής εκμετάλλευσης δημόσιων χώρων και υπηρεσιών από το κεφάλαιο. Κοινώς ξεπούλημα. Και όλα αυτά τη στιγμή που υποτίθεται πως τόσο ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, όσο και οι δήμαρχοι Βόλου και Λάρισας κ. Μπέος και κ. Καλογιάννης έχουν «δεσμευτεί» για τη «διαφύλαξη των δημόσιων αγαθών»… 

Σκόπελος παράκληση στους κάτοικους της Γλώσσας


 Αγαπητοί κάτοικοι του Δ.Δ Γλώσσας . Θερμοπαρακαλώ , επειδή ακόμη δεν έχει γίνει η παραλαβή - παράδοση των 2 έργων του Ε.Σ.Π.Α , Παιδικής Χαράς Γλώσσας και Γήπεδο 5χ5 Γλώσσας , γονείς , ενημερώστε και μην αφήνετε τα παιδιά σας να μπαίνουν στους χώρους αυτούς! Πριν λίγες μέρες διαπιστώθηκε , πως με δεύτερο κλειδί και ενώ ήταν κλειδωμένος ο χώρος του Γηπέδου 5χ5 , παιδιά εθεάθησαν να βρίσκονται μέσα στο χώρο. Αλλάζοντας κλειδαριές για δεύτερη φορά και για να διαφυλάξουμε το γήπεδο μέχρι την παράδοσή του , σήμερα βρέθηκε σπασμένο το λουκέτο και παιδιά πάλι να παίζουν μέσα στον εν λόγω χώρο. Για να μην προβούμε λοιπόν σε ενέργειες που κανένας δεν επιθυμεί , ας σεβαστούμε όλοι τις νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται και ας περιμένουμε έως ότου παραδοθεί επίσημα!! Σας ευχαριστώ όλους!
Nikos Triantafillou

Σκόπελος ένα απέραντο μπουζουκζιδικο αφού με ένα κρασί και ένα τζατζίκι των 3 ευρώ χορεύουν οι γύφτο τουρίστεςΠρέπει να είναι η χειρότερη χρόνια που υπαρχή από όλες της άποψης η πτώση στον τουρισμό είναι πάνω από 30% και όμως για τον δήμο σκοπέλου όλα πάνε καλά, έτσι φθάσαμε στο  θέμα για τα μπουζούκια φτάσαμε δε σε Σημείο το κάθε μαγαζί στην Σκόπελο για να έχει τάχα δουλεία χρειάζεται και μπουζούκια να απόλαυση ο γύφτο τουρίστας με  ένα κρασί και ένα τζατζίκι τον 3 ευρώ με μουσική και δεν μιλάμε για ένα μαγαζί μιλάμε τα περισσότερα  μαγαζιά έχουν μπουζούκια λες και δεν έχουν καλή κουζίνα και καλό σέρβις ,αφού όλοι γνωρίζουν ότι η σκόπελος φημίζεται για τα

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το έγκλημα στις Γέφυρες Θεσσαλονίκης Αδιανόητο: Τσακώθηκαν για τα τρακτέρ και ο 14χρονος έσφαξε τον φίλο του

Αδιανόητο: Τσακώθηκαν για τα τρακτέρ και ο 14χρονος έσφαξε τον φίλο του


Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί άκουσαν τον ανήλικο δράστη να περιγράφει πώς δολοφόνησε τον άτυχο Τάσο επειδή τον «τσίγκλαγε»

Ακόμα και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης σόκαρε ο λογος για τον οποίο ένας 14χρονος έσφαξε με χτύπημα στην καρωτίδα τον συνομήλικο φίλο του, Τάσο, το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Γέφυρα.

Μιλώντας στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση για το μοιραίο βράδυ ο 14χρονος δράστης είπε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, ότι αυτό που προκάλεσε την ακραία αντίδρασή του ήταν ο καβγάς με το θύμα για τα τρακτέρ των γονιών τους.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου