Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

7 στους 10 Βρετανούς θεωρούν σίγουρο το BREXIT

«Έφυγε» ο ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος

Δείτε τη είπε ο Κακαβούλης: Δίνουμε

Video of ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΚΑΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
Δίνουμε τη μάχη για την αυριανή βάρδια της εργατικής τάξης υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στην ημερίδα του ΠΑΜΕ για τις ΣΣΕ, που έγινε στην «Αλκυονίδα», ο Σπύρος Κακαβούλης, πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ.
Ο Σπύρος Κακαβούλης σημείωσε:
«Το ζήτημα των Συλλογικών Συμβάσεων είναι ένα θέμα που καίει όλους τους εργαζόμενους και ειδικότερα τους νέους. Οι εργοδότες, οι επιχειρηματικοί όμιλοι έχουν ανάγκη από εργατικό δυναμικό χωρίς συγκροτημένα δικαιώματα. Θέλουν εργαζόμενους που θα είναι απίκο όποτε και για όσο τους θέλει ο εργοδότης, με ταυτόχρονη εντατικοποίηση της δουλειάς, ώστε να αυξήσουν την εκμετάλλευση στο έπακρο.

France - Romania Live Stream Euro 2016 Live Streaming

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΦΩΤΟ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ


Το ολοκαύτωμα του Διστόμου. Απο τους Γερμανούς. 10 Ιουνίου 1944.

ΑΕΚ Κιτρινόμαυρος κι επίσημα ο Μπάρκας

Κιτρινόμαυρος κι επίσημα ο Μπάρκας

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης μεταγραφής ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα.

Οι «κιτρινόμαυροι» αφού ήρθαν σε συμφωνία τόσο με τον Ατρόμητο έδωσαν τα χέρια και με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος πέρασε από τα γραφεία της Ένωσης το μεσημέρι της Παρασκευής, υπογράφονρας παρουσία του μάνατζερ του τριετές συμβόλαιο με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

O Ατρόμητος θα λάβει περίπου 600.000 ευρώ από τη μεταγραφή του 22χρονου τερματοφύλακα διατηρώντας μάλιστα ποσοστό μεταπώλησης.

Οι καιροί περνούν, η πλάση αλλάζει & Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει!

Τα δρομολόγια του «Εξπρές Σκιάθος» το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος

Τα δρομολόγια του «Εξπρές Σκιάθος» που θα εκτελεστούν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από τις 17 έως τις 20 Ιουνίου, από το Βόλο για τα νησιά των Β. Σποράδων, ανακοινώθηκαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και έχουν ως εξής:

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΛΑΣ

Σε συνέχεια του περυσινού οδοιπορικού της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης στις περιοχές όπου ο Άρης Βελουχιώτης και οι σύντροφοί του πολέμησαν για τελευταία φορά, αντιστρέφουμε τη φορά της αφήγησης και πηγαίνουμε εκεί όπου ξεκίνησε ο ένοπλος απελευθερωτικός αγώνας του ΕΛΑΣ.
Θα περπατήσουμε στους τόπους της ανταρτομάνας Ρούμελης, εκεί όπου ο Θανάσης Κλάρας έγινε Άρης Βελουχιώτης, συγκροτώντας την ένοπλη ομάδα του και κηρύσσοντας –σε πείσμα όλων των πολιτικών και στρατιωτικών συσχετισμών– την επανάσταση εναντίον των φασιστών κατακτητών και των ελλήνων συνεργατών τους.
Θα «ακούσουμε» τις αναπνοές της Ελεύθερης Ελλάδας, στα βουνά και τα δάση των ανταρτών, στα χωριά της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας. Θα ψηλαφήσουμε τον μύθο και τις αλήθειες του αγώνα για «λεύτερη πατρίδα και πανανθρώπινη λευτεριά».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ - ΝΕΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Προδημοσίευση Υπομέτρου 6.1 «Εκκίνηση Επιχείρησης από Νέους Γεωργούς» του ΠΑΑ 2014-2020         Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων υπενθυμίζει σε όλους τους υποψήφιους προς ένταξη στο υπομέτρο 6.1  «Εκκίνηση Επιχείρησης από Νέους Γεωργούς» του ΠΑΑ 2014-2020 ότι:
α)Το σύνολο της γεωργικής τους εκμετάλλευσης θα πρέπει να έχει περιληφθεί στην Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης κατά το έτος υποβολής της αίτησης ενίσχυσης
β) Το χρονικό διάστημα για την υποβολή της Ενιαίας Δήλωσης Εκμετάλλευσης 2016 είναι η 15η Ιουνίου (15/06/2016)
γ) Η έκδοση του Υπομέτρου 6.1 αναμένεται ανά Περιφέρεια το Φθινόπωρο του 2016
       Τα βαθμολογικά κριτήρια του Υπομέτρου  της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και άλλα σχετικά διευκρινιστικά έγγραφα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων http://www.agrotikianaptixi.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΔΩΝ

ΙΩΛΚΟΥ & ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ (ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ)                                             ΒΟΛΟΣ  10-6-2016
38001 ΒΟΛΟΣ                                                                                                     αρ.πρωτ. 9

             
ΠΛΗΡ.:
Πέτρος Σκάμπουρας                   2421-352.597                        Προς:  Μ.Μ.Ε.Μαγνησίας  Κων/να-Σωτηρία Αλιβάνιστου     2421-352.631                                         
FAX
2421-352.457                                                          
email:

septh.totm.magn@thessaly.gov.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.

Το Δ.Σ. του Τοπικού Συλλόγου μας με αφορμή τα δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα στο Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.) του Νομού μας και την αίτηση των υπαλλήλων – εξεταστών της Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων προς το Σύλλογο για στήριξη της απόφασής τους να συμμετέχουν στις τρίωρες στάσεις εργασίας, επί του συγκεκριμένου έργου των εξετάσεων δοκιμασίας προσόντων & συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών, οφείλει να διευκρινίσει προς ενημέρωση των πολιτών και αποκατάσταση της αλήθειας τα εξής:
Η εξέταση των υποψηφίων οδηγών είχε ορισθεί, έως το τέλος του 2015, να διενεργείται από μόνιμους υπαλλήλους που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα σχετικά προγράμματα κατάρτισης του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και ελάμβανε χώρα εκτός ωραρίου εργασίας προβλέποντας αποζημίωση ειδικού έργου, για το χρόνο που διέθεταν οι εξεταστές για την εξέταση κάθε υποψηφίου και για τις μετακινήσεις τους προς και από τους χώρους των εξετάσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ

Ανακοίνωστη του προγράμματος κίνησης συνεργείων κουνουποκτονίας.

ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΙΣ Π.Ε ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΔΩΝ 2016
Προβλεπόμενο πρόγραμμα κίνησης συνεργείων 11/6/2016-16/6/2016  -6ος κύκλος 1η εβδομάδα

Εορτή των Αγίων Αλεξάνδρου και Αντωνίνης

Εορτή των Αγίων Αλεξάνδρου και Αντωνίνης
Τη μνήμη των Αγίων Αλεξάνδρου και Αντωνίνης τιμά σήμερα, 10 Ιουνίου, η Εκκλησία μας.
Η Αγία μάρτυς Αντωνίνα, ήταν μία χριστιανή παρθένος, η οποία αποτελούσε ένα τηλαυγή αστέρα της κωμόπολης Καρδάμου (ή Kροδάμου), όπου και γεννήθηκε.
Προικισμένη με εξωτερική και εσωτερική ομορφιά, ζούσε με εγκράτεια, σεμνότητα και άσκησε και έθεσε όλες τις δυνάμεις και τις οικονομίες της, στη διακονία, την περίθαλψη και ανακούφιση των πτωχών και δυστυχισμένων συνανθρώπων της.

«Έργα και επενδύσεις 655 εκατ. ευρώ για Μαγνησία και Σποράδες»

Στο Μνημείο Ηρώων στην παραλία του Βόλου, συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις «Η Ευρώπη στην περιοχή μου» από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι δράσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο προβολής και δημοσιότητας των Προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α. και με στόχο την προβολή των συγχρηματοδοτούμενων έργων με προβολή βίντεο, φωτογραφιών, εντύπων, διαγωνισμούς με  βραβεύσεις, μουσικές εκδηλώσεις κ.α.

Kαταγγελίες του Σωματείου εργαζομένων στις επιχειρήσεις «Καρφούρ-Μαρινόπουλος,

Σε κλίμα απεργιακού πολέμου το γαλλικό Euro - ThePressProject

Αδικία...

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου κι απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γ. Κατάινεν, ανέφερε: «Για να υπάρξουν περισσότερες επενδύσεις, το ταμείο Γιούνκερ πρέπει να στραφεί σε όλη την Ευρώπη, αλλά κυρίως εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη ύφεση και φτώχεια, μεγαλύτερη ανεργία και αποεπένδυση. Δεν μπορεί στα 64 έργα που έχουν εγκριθεί, να υπάρχει μόνο 1 έργο και μάλιστα μικρό, από τη χώρα μου. Η Ελλάδα έχει υποφέρει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια από μεγάλη ύφεση και μεγάλη αποεπένδυση. Την ίδια ώρα χρηματοδοτείτε ακριβούς αυτοκινητόδρομους στην πλούσια Γερμανία, στην πλούσια Ολλανδία - και μάλιστα στις πλουσιότερες περιοχές αυτών των δύο χωρών. Σας ασκούν κριτική ακόμη και ευρωβουλευτές των δύο αυτών χωρών - Ολλανδοί και Γερμανοί - γι' αυτή την αδικία».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου