Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Προσοχή σε αυτό το ψάρι των ελληνικών θαλασσών! Δεν υπάρχει αντίδοτο αν το καταναλώσετε!

 
Στην επικινδυνότητα του ψαριού λαγοκέφαλος εφιστώντας την προσοχή σε όλους, ότι δεν πρέπει να καταναλωθεί αφού πρόκειται για είδος εξαιρετικά τοξικό και επικίνδυνο, εστιάζει η Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης.
 
«Μετά από δημοσίευμα σε ηλεκτρονική ενημερωτική ιστοσελίδα της Κρήτης στην οποία αναφέρεται ότι ο Λαγοκέφαλος, μπορεί να καταναλωθεί εάν κάποιος γνωρίζει πώς να τον καθαρίσει, καθώς και πληροφορίες ότι έχουν γίνει απόπειρες κατανάλωσης του συγκεκριμένου είδους, εφιστούμε την προσοχή των καταναλωτών, των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αλιέων σχετικά με το ψάρι Lagocephalus sceleratus (λαγοκέφαλος) το οποίο έχει εξαπλωθεί και «εγκατασταθεί» στην Κρήτη», τονίζει χαρακτηριστικά η Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης.

ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 18 ΧΙΛ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς

ΤΩΡΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ !!ΤΩΡΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ !!

Τώρα πανίσχυρη κακοκαιρία στην Ελλάδα !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!

Η δίαιτα με το καρπούζι! Έτσι θα χάσετε 5 κιλά σε 7 ημέρες!

Απίστευτη πρόκληση: Η Τουρκία δεσμεύει τη Λήμνο ως πεδίο Βολής για όλο το 2016! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ…

Ο Μπάρκας υπογράφει στην ΑΕΚ

Εκτακτη Ειδηση Οι Γερμανοί δεν ενέκριναν την δόση!

Επιτέλους έχουμε αρκετές πιθανότητες να χρεοκοπήσει το φαύλο ελληνικό κράτος

Η Επιτροπή Προϋπολογισμού του ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου δεν έδωσε την οριστική συγκατάθεσή της για την εκταμίευση της δόσης στο ελληνικό (πελατειακό) κράτος παρατείνοντας την αγωνία για την επιβίωσή του: “Δεν αποδεσμεύσαμε σήμερα ακόμη την εκταμίευση της επόμενης δόσης, διότι η εφαρμογή ενός μικρού υπολοίπου των συμφωνηθέντων από την ελληνική κυβέρνηση μέτρων εκκρεμεί”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κ.Ο των

γυρίστε τον ΕΚΑΣΑποτελέσματα δημοσκόπησης Jo Di graphics [πρόθεση ψήφου για τις εκλογές


ΕΜΥ | ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΜΠΤΗΣ 9/6ΕΜΥ | ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΠΕΜΠΤΗΣ 9/6

Νέα επιδείνωση του καιρού τη Πέμπτη 9 Ιουνίου... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ

χαμογελαστός ηλίθιος...εμείς δε γελάμε όμως..

Κάτι μικρές και ασήμαντες μειοψηφίες κυριαρχούν συνεχώς στην Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ !!ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ !!

Δείτε τι θα συμβεί μετά τις 15 Ιουνίου !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!

Αποποιείται των ευθυνών για το ξεπούλημα στο Ελληνικό ο ΣΥΡΙΖΑ


«Μοντέλο ανάπτυξης»...

Από την περίοδο της αντιπολίτευσης ακόμα, και μέχρι σήμερα, στις παρεμβάσεις του Αλ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν πάντα τα... «μπαλκόνια» και τα «σαλόνια»: Υπήρχαν οι παρεμβάσεις για τη χειραγώγηση του λαού και υπήρχαν και τα απανωτά διαπιστευτήρια απέναντι στο κεφάλαιο.
Ετσι και τώρα, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση λανσάρει τα παραμύθια περί «δίκαιης ανάπτυξης» και «προστασίας της εργασίας», η ομιλία του Αλ. Τσίπρα μπροστά στους εκπροσώπους των εφοπλιστών και των άλλων τμημάτων του κεφαλαίου, που συμμετείχαν στη ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2016», ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους...
Αφού υποκλίθηκε στη «διορατικότητα», στην «πρωτοπορία» και τα «οράματα» των εφοπλιστών, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε και το δικό του «όραμα»: «Το μοντέλο με το οποίο αναπτύσσεται η ελληνική ναυτιλία μπορεί να αποτελέσει θετικό παράδειγμα στην εκπόνηση του νέου αναπτυξιακού υποδείγματος», ανέφερε χαρακτηριστικά...

ΕΣΠΑ 2014-2020 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 50% ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

Εορτή της Αγίας Καλλιόπης

Εορτή της Αγίας Καλλιόπης
Τη μνήμη της Αγίας Καλλιόπης τιμά σήμερα, 8 Ιουνίου, η Εκκλησία μας.
Η Αγία Καλλιόπη, έζησε στα μέσα του 3ου αιώνα μ.Χ., στα χρόνια του αυτοκράτορα Δεκίου. Διακρινόταν για τη φυσική της ομορφιά, αλλά και τα πλούσια ψυχικά και πνευματικά χαρίσματά της.
Απέρριπτε μετά βδελυγμίας κάθε πρόταση γάμου γιατί είχε αφιερώσει τη ζωή της στο Χριστό, τη διδασκαλία του Θείου Λόγου Του και τη διακονία και παραμυθία των ασθενών και πασχόντων αδελφών της.
Στο φοβερό διωγμό που εξαπέλυσε ο φοβερός διώκτης των χριστιανών Δέκιος, η Καλλιόπη συνελήφθη και οδηγήθηκε μπροστά στον τοπικό άρχοντα, ο οποίος θαύμασε την ομορφιά της και προσπάθησε με διάφορες κολακείες και υποσχέσεις να την δελεάσει και να την σύρει στην ανόσια ζωή των ψυχοφθόρων ηδονών και της μισερής ειδωλολατρίας.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι....

Τελος; 7 στους 10 δεν πληρώνουν τις οφειλές τους στο Δημόσιο, το κράτος καταρρέει!

Κατά 700 εκατομμύρια αυξήθηκε το φέσι τον Απρίλιο

O Εφιάλτης των άδειων ταμείων ετοιμάζεται να κατασπαράξει την κυβέρνηση. Μόνο μέσα στο μήνα Απρίλιο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ελλήνων προς το Δημόσιο αυξήθηκαν κατά 700 εκατομμύρια ευρώ με το ποσό να αγγίζει τα 4,330 δις ευρώ από την αρχή του έτους. Σ΄αυτά προσθέστε και τα 83,5 δις ευρώ που χρωστάνε συνολικά οι Ελληνες στην Εφορία για να κατανοήσετε το μέγεθος της ανοησίας του που θέλει τις κυβερνήσεις να εφευρίσκουν διαρκώς νέους φόρους οι οποίοι δεν πληρώνονται ποτέ!!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου