Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Νέο τραγούδι-σοκ από τον Κραουνάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ που "γάμησε τα σπίτια μας και τη Δημοκρατία"

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΙΑΤΙ «ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΙΜΑ»-

ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Προσοχή ισχυρή κακοκαιρία ακόμα και με χιόνια από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο !! 

«Χρειαζόμαστε κάθε δυνατή βοήθεια» από την πολιτεία φωνάζουν οι επαγγελματίες της Σκοπέλου


Τόνοι λάσπης κάλυψαν τα πάντα καταστρέφοντας τους κόπους μιας ζωής
Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν οι επαγγελματίες της Σκοπέλου που έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές λόγω της θεομηνίας που έπληξε το νησί, προτάσσοντας από κοινού το αίτημα της άμεσης καταβολής αποζημιώσεων ή άτοκων δανείων από την πολιτεία, διερευνώντας παράλληλα τη δυνατότητα ένταξης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ για πληγέντες. Οι 180 επιχειρηματίες της Σκοπέλου που έχουν υποστεί μεγάλη, και σε ορισμένες περιπτώσεις, ολοσχερή καταστροφή, μετρούν τις πληγές που άνοιξε η κατακλυσμιαία νεροποντή του περασμένου εικοσαημέρου, καταγράφουν τις ζημιές και προσπαθούν να απομακρύνουν τόνους λάσπης από τις περιουσίες τους.

Στο νοσοκομείο αστυνομικός από μανιτες προσοχή μεγάλη..

Ο Θωμάς Φασιανός, συνταξιούχος αστυνομικός από τους πιο γνωστούς τροχονόμους!
Ξινά βγήκαν τα μανιτάρια... στον 63χρονο Θωμά Φασιανό, συνταξιούχο αστυνομικό από τους πιο γνωστούς τροχονόμους στο Βόλο. Ο Θωμάς Φασιανός, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια οπότε και συνταξιοδοτήθηκε διαμένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Φανάρι Καρδίτσας, μαζί με ένα 55 χρόνο φίλο του πριν από λίγες μέρες αποφάσισαν να βγούνε στο δάσος και να μαζέψουν μανιτάρια, όπως κάνουν πολλοί κάθε χρόνο τέτοια εποχή.
Ο Θωμάς Φασιανός, συνταξιούχος αστυνομικός από τους πιο γνωστούς τροχονόμους!
Κατέληξαν όμως στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας αφού τα μανιτάρια που κατανάλωσαν ήταν δηλητηριώδη.
Οι δύο ανυποψίαστοι άνδρες μάζεψαν τα μανιτάρια από την ευρύτερη περιοχή της κοινότητας του Καππά και τα κατανάλωσαν.

Σκόπελος η μεγάλη κοροϊδία της Π.Ε. Μαγνησίας δειτε μερικα απο τα Δικαιολογητικά για αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών ζητά - Τίτλοι ιδιοκτησίας ακινήτου στο οποίο στεγάζεται η επιχείρηση ή μισθωτήριο συμβόλαιο. - Φορολογικές δηλώσεις της επιχείρησης - Δηλώσεις ΦΠΑ - Απογραφή προηγούμενου έτους. - Τιμολόγια αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και σε περίπτωση μη ύπαρξης να αναζητούνται από τους προμηθευτές. - Τιμολόγια αγοράς μηχανολογικού εξοπλισμού συνοδευόμενα από κατάσταση την οποία θα αναγράφεται ο χρόνος απόσβεσης, η κατάσταση του μηχανήματος καθώς και αν πρόκειται για μερική ή ολική καταστροφή.και καμιά 20 άρια ακόμη χαρτιά ρε άντε .....skopelos-katastrofes1
Επιστολή προς το Δήμο Σκοπέλου με την οποία ζητά την συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών των πληγεισών επιχειρήσεων από τις πλημμύρες της 23ης Σεπτεμβρίου, ώστε να αποζημιωθούν, απέστειλε η Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.
Πιο συγκεκριμένα μέσω της επιστολής ζητείται, ο Δήμος Σκοπέλου να ενημερώσει όλους τους επιχειρηματίες των οποίων οι επιχειρήσεις επλήγησαν, να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά αποζημίωσης και να τα καταθέσουν στο Δήμο. Ακολούθως τα δικαιολογητικά αφού πρώτα ελεγχθούν και αξιολογηθούν θα προωθηθούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων στα αρμόδια Υπουργεία ώστε να καταβληθούν οι αποζημιώσεις.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου