Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Σκιάθος-Σκόπελος 2-1 η αποστολή της Σκοπέλου θα διανυκτερεύσει στη Σκιάθο λόγω απαγορευτικού απόπλου.

Στο ντέρμπι των νησιώτικων ομάδων, η Σκιάθος κέρδισε 2-1 τη Σκόπελο με τον Γιάννη Σκέμπι να αρχίζει τη σεζόν από εκεί που την τελείωσε... δηλαδή με γκολ. Ο αρχισκόρερ πέρυσι της Α' ΕΠΣΘ πέτυχε τα δύο γκολ των γηπεδούχων στο 50ό και 65ο λεπτό με σουτ, ενώ στο ημίωρο της αναμέτρησης είδε προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι. Οι Σκιαθίτες είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Μυστάκου στο 20' κι ακυρωθέν τέρμα του Μανωλιού για οφσάιντ στο 60', ενώ η Σκόπελος μείωσε στο 80ό λεπτό με δυνατό μακρινό σουτ του Συνοδινού. Πίεσε στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως να μπορέσει να στείλει το ματς στην παράταση. Ο αγώνας, ο πρώτος χρονικά για τη φετινή σεζόν στην ΕΠΣΘ, διεξήχθη με δυνατό αέρα, ενώ η αποστολή της Σκοπέλου θα διανυκτερεύσει στη Σκιάθο λόγω απαγορευτικού απόπλου.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Βεργίνης, Γαζέτης, Καμπουρέλης, Πρίφτι, Μανωλιός (85' Τσικούνας), Μυστάκου, Σαρρής, Σκέμπι, Φερετζέλης (75' Ματσαμούνιας).
Σκόπελος: Ταλαδιανός, Σκιαθίτης, Σένκο, Καραγιώργος (75' Παναγιώτου), Μπακόπουλος, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός, Τάσιος, Χισάι (46' Αλιράι), Συνοδινός, Χρυσάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger