Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Το ξύλο της…αρκούδας έφαγε υπάλληλος του Δασαρχείου

ΞΥΛΑ
Την επίθεση πολιτών δέχθηκε σήμερα υπάλληλος του Δασαρχείου Καλαμπάκας έξω από το κτίριο της υπηρεσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκεκριμένοι πολίτες-τρεις τον αριθμό-επιτέθηκαν αρχικά φραστικά στον εν λόγω υπάλληλο γιατί υπέβαλε εναντίον τους μήνυση για παράνομη υλοτομία και στη συνέχεια χειροδίκησαν εναντίον του με συνέπεια να του προξενήσουν εκδορές σε διάφορα σημεία ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τον χτύπησαν και στη μέση.

Μόλις έγινε αντιληπτό το περιστατικό ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία που έσπευσε επί τόπου ενώ ο ο υπάλληλος του Δασαρχείου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Ερωτηθείς σχετικά ο Δασάρχης Καλαμπάκας κ. Πίσσιας καταδίκασε την επίθεση σε βάρος του συναδέλφου ο οποίος όπως είπε έκανε απλά αυτό που εκ του νόμου υποχρεούται για την προστασία του δασικού πλούτου.
Δυστυχώς σημείωσε τέτοια περιστατικά μας κάνουν να θλιβόμαστε για την συμπεριφορά πολιτών οι οποίοι αντί να κατανοήσουν το λάθος τους τα βάζουν με ανθρώπους που εκτελούν τα καθήκοντα τους.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον Δασάρχη Καλαμπάκας υπάρχουν αρκετά κρούσματα παράνομης ξύλευσης λόγω και των οικονομικών καταστάσεων που αντιμετωπίζει η χώρα αλλά όλοι οφείλουν να σέβονται τους νόμους και τα όργανα που είναι εντεταλμένα να τους εφαρμόζουν.
Ανέφερε τέλος ότι η υπηρεσία για όσους είναι οικονομικά αδύναμοι και αποδεδειγμένα έχουν ανάγκη μπορεί να τους χορηγούνται ξύλα αλλά με την υπόδειξη του Δασαρχείου μπορούν να τα προμηθεύονται από σημεία που θα τους υποδειχθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger