Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙΑ | ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!
ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙΑ | ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

Κλειστείτε τώρα σπίτια σας διότι σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Ελλάδα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

Ο Σκανδιναβός τουρίστας στην Ελλάδα: Ξοδεύει 1.230 ευρώ και προτιμά να ταξιδεύει το Σεπτέμβριο

Θεωρητικά, η χώρα μας θα μπορούσε να προσελκύσει περί τα 8 εκατ. τουρίστες από την Σκανδιναβία, έναντι των 2 εκατ. που προσελκύει αυτή τη στιγμή Oι Σκανδιναβοί γνωρίζουν την Ελλάδα ως προορισμό, ωστόσο είναι λίγοι τελικά αυτοί που αποφασίζουν να την επισκεφθούν. Κι αυτό γιατί η Ελλάδα βρίσκεται στην 7η θέση ως προς την αναγνωρισιμότητα στη Φινλανδία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Δανία, στην 35η, όμως, στο ερώτημα του πόσο ελκυστικός είναι ως προορισμός, μεταξύ όσων δεν έχουν ταξιδέψει σε αυτόν.

Έφυγε ένας φίλος, ένας σύντροφος, ένας συναγωνιστής...ένας πολυαγαπημένος.

Σήμερα έφυγε ένας φίλος, ένας σύντροφος, ένας συναγωνιστής,

Ο Γιάννης ο Γιαννατσής.

Στάθηκε δίπλα μας σε πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, ενέπνευσε και εμπνεύστηκε από ανθρώπους. Έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία του συλλογικού και της αλληλεγγύης και δεν λιγοψύχησε, ακόμα κι όταν κινδύνευσε η ζωή του από  το κράτος, το παρακράτος και τους τραμπούκους της «νύχτας», υπερασπιζόμενος το συλλογικό έναντι του ατομικού.
Κάποιοι από εμάς τον θυμόμαστε πάνω στα πεσμένα κάγκελα του Φιλοπάππου της πρώτης λαϊκής συνέλευσης που καλέστηκε στις γειτονιές μας, το 2002. Κάποιοι τον θυμόμαστε σε κάθε πλατεία ανάμεσά μας, στις συνελεύσεις κατοίκων, το εργαλείο μέσα από το οποίο συζητάμε και πράττουμε για όσα μας απασχολούν, για κάτι παραπάνω από μία δεκαετία. Ήμασταν μαζί πεισματικά πλάι στις διαδηλώσεις της γειτονιάς αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Παθιασμένος με το πρώτο

Λευτεριά στην Εύη Στατήρη! Κανένας αιχμάλωτος στα χέρια του κράτους! Στις 3 του Σεπτέμβρη θα γίνει η εξέταση της παράτασης ή μη της προφυλάκισής μου καθώς συμπληρώνεται το εξάμηνο που βρίσκομαι στη φυλακή.
Ο απολογισμός  μου μέχρι στιγμής είναι 5 απορρίψεις στο αίτημά μου για αποφυλάκιση. Η δικογραφία της υπόθεσης έχει κλείσει και μέσα σ’ αυτόν τον τεράστιο όγκο των σελίδων που την συνθέτουν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον μου που να δικαιολογεί την κατηγορία της ένταξή μου στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.
Δε θέλω όμως να επικεντρωθώ σε νομικούς όρους γιατί οι νόμοι κόβονται και ράβονται στα μέτρα της εξουσίας. Έτσι η περίφημη τροπολογία Παρασκευόπουλου που κερδήθηκε μετά από την απεργία πείνας των πολιτικών κρατουμένων και υποτίθεται ότι θα καταργούσε την

Χάος στη Βουδαπέστη-Ανοιξε ο σταθμός αλλά τα τρένα δεν φεύγουν


Χάος στη Βουδαπέστη-Ανοιξε ο σταθμός αλλά τα τρένα δεν φεύγουν


  Χαοτικές σκηνές επικράτησαν στις πλατφόρμες του κεντρικού σταθμού της Βουδαπέστης όταν η αστυνομία επέτρεψε μεν ξανά την είσοδο το πρωί της Πέμπτης στους εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, όμως δεν εκτελούνται απευθείας δρομολόγια προς τις δυτικές χώρες.

Οι πρόσφυγες, που είχαν κοιμούνται έξω από τον σταθμό Κελέτι, διαμαρτύρονταν τις δύο τελευταίες ημέρες -αρκετοί εξ αυτών, με τα εισιτήρια που είχαν ήδη αγοράσει στα χέρια- για το μπλόκο που τους εμπόδιζε να φύγουν, μέσω Αυστρίας, για τη Γερμανία.

Σώπα ρε να βάλουμε τα κλάματα τώρα ....."Μαχαίρι" στο Δημόσιο: 572.546 οι Δημόσιοι Υπάλληλοι τον Μάιο 2015

Μαχαίρι στο Δημόσιο: 572.546 οι Δημόσιοι Υπάλληλοι τον Μάιο 2015
Μείωση στους 572.546 του αριθμού των Δημοσίων Υπαλλήλων τον Μάιο του 2015, όταν τον Δεκέμβριο του 2014 ήταν 576.856, σύμφωνα με τον απολογισμό του Γ.Γ. του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α., Δημήτρη Τσουκαλά, αριθμός που αποδεικνύει το "μαχαίρι" που έχει "πέσει" στο Δημόσιο, τα τελευταία κυρίως χρόνια, λόγω της εφαρμογής των μνημονιακών επιταγών σε συνταξιοδοτικό και μείωση των δαπανών στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, έως 31/7/2015 είχαν εγκριθεί περίπου 15.000 προσλήψεις ως έκτακτο προσωπικό στο Δημόσιο σε όλους τους Φορείς και στα Υπουργεία, κυρίως μέσω 8μηνων συμβάσεων.
Επίσης, πραγματοποιήθηκαν
- επαναπροσλήψεις προσωπικού με το νόμο 4325/2015 [σχολικοί φύλακες, εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ, διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων, καθαρίστριες, υπάλληλοι του ΟΑΕΔ, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και ΟΓΑ, δημοτικοί αστυνομικοί],

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΛΙΟΥ «Ο ΟΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ» ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ


Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ» (παρουσίαση τεσσάρων νέων Βιβλίων των εκδόσεων της Αποστολικής Διακονίας), που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18.30  στο Αμφιθέατρο της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών (στο χώρο της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, είσοδος από την οδό Αναπήρων Πολέμου 9).

Οι νέες ανατροπές έχουν την υπογραφή και του ΣΥΡΙΖΑ 2 Κροκοδείλια δάκρυα και παιχνίδια εντυπώσεων από τη Λαϊκή Ενότητα με αφορμή τη μείωση στις συντάξεις


Το απόσπασμα είναι από την «Αυγή», στις 24/6/2015, όπου παρουσιάστηκε ολόκληρο το κείμενο της ελληνικής πρότασης για μια συμφωνία με τους «θεσμούς». Οι αντιασφαλιστικές ανατροπές που περιγράφονται στο σχετικό κεφάλαιο, φέρουν την υπογραφή και των υπουργών που σήμερα πολιτεύονται με τη Λαϊκή Ενότητα, δηλαδή με τον ΣΥΡΙΖΑ 2
Το απόσπασμα είναι από την «Αυγή», στις 24/6/2015, όπου παρουσιάστηκε ολόκληρο το κείμενο της ελληνικής πρότασης για μια συμφωνία με τους «θεσμούς». Οι αντιασφαλιστικές ανατροπές που περιγράφονται στο σχετικό κεφάλαιο, φέρουν την υπογραφή και των υπουργών που σήμερα πολιτεύονται με τη Λαϊκή Ενότητα, δηλαδή με τον ΣΥΡΙΖΑ 2
Προεκλογικό παιχνίδι στις πλάτες των συνταξιούχων παίζουν τα στελέχη του παλιού και «νέου» ΣΥΡΙΖΑ, είτε αυτά παρέμειναν στο κυβερνητικό κόμμα, είτε αποκολλήθηκαν συγκροτώντας τη Λαϊκή Ενότητα.Ετσι, αφού μαζί εξαπάτησαν τους συνταξιούχους, υποσχόμενοι από το 2014 ότι όταν έλθουν στην κυβέρνηση θα ανακόψουν τη μείωση των συντάξεων και θα επαναφέρουν μάλιστα την 13η σύνταξη για τους χαμηλοσυνταξιούχους, όπως έλεγαν στο περιβόητο «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», τώρα, μπροστά στις νέες εκλογές, συνεχίζουν ξεδιάντροπα να τους εξαπατούν.
Οι πρώτοι, οι του ΣΥΡΙΖΑ 1, φόρα - παρτίδα δεν διστάζουν να πούνε απροκάλυπτα ψέματα, ισχυριζόμενοι πως δεν έγινε μείωση στις συντάξεις και πως απλά αυξήθηκαν οι κρατήσεις στις εισφορές Υγείας (!) Οι δεύτεροι, οι του ΣΥΡΙΖΑ 2, με δήλωση μάλιστα του ίδιου του Π. Λαφαζάνη, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον «πρόωρο θάνατο του συνταξιουχικού κόσμου»! Και οι δύο προκαλούν και υποκρίνονται.
Οι μειώσεις των συντάξεων, μέσω της αύξησης των κρατήσεων στις εισφορές Υγείας, δεν είναι μόνο υπαρκτές, αλλά βίαια θα αφαιρέσουν περίπου 850 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από τους απόμαχους της δουλειάς, πέραν των αιματηρών μειώσεων του 1ου και 2ου μνημονίου. Το ψεύδος των κυβερνητικών βγάζει μάτι.
Αποκαλυπτικό το ...υπουργικό τους παρελθόν

Στην Σκόπελο ποιοι είναι με τον τσίπα και ποιοι την έκαναν ......πάντως ο Σπύρος λεμονής δημοτικός σύμβουλος είναι με τον τσίπρα πιο πολλά σύντομαΤο Σάββατο αποφασίζει η Κουμουνδούρου
Δεκατρείς υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων και οι τρεις βουλευτές Αλ. Μεϊκόπουλος, Κατ. Παπανάτσιου και Μάκης Μπαλλής, περιλαμβάνει η πρόταση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μαγνησία.
Η πρόταση ήταν ομόφωνη σύμφωνα με τη Νομαρχιακή Επιτροπή που μάλιστα αμέσως έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση δίνοντας στη δημοσιότητα τα ονόματα όλων των προταθέντων για να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αύριο η μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας στο Θησείο

  • Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας
  • Θα ακολουθήσει συναυλία

Ραντεβού με τους νέους και τις νέες της Αθήνας δίνει η ΚΝΕ, στη μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας που πραγματοποιεί αύριο Παρασκευή, στο Θησείο και στην οποία θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.Η συγκέντρωση θα γίνει στο ύψος του σταθμού του ΗΣΑΠ, στις 8 μ.μ., ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με: Τους String Demons, που με ένα βιολί κι ένα βιολοντσέλο ερμηνεύουν διασκευές γνωστών κομματιών, τους KollektivA, που είναι γνωστοί και αγαπημένοι από τις εμφανίσεις τους στις εκδηλώσεις της ΚΝΕ και τον Μίλτο Πασχαλίδη, που φέτος γιορτάζει την 20χρονη πορεία του στο τραγούδι.
Κάθε νέος και νέα έχει πολλούς λόγους να δώσει το αγωνιστικό «παρών» στη συγκέντρωση, να ακούσει από πρώτο χέρι το κάλεσμα του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές, να προβληματιστεί και να κρατήσει γόνιμα συμπεράσματα που πρέπει να λειτουργήσουν ως κριτήριο ψήφου μπροστά στην κάλπη.
Γιατί πολλοί ποντάρουν στην ψήφο της νεολαίας σε αυτές τις εκλογές και προσπαθούν να την υφαρπάξουν με εύηχα συνθήματα, που όμως έχουν στόχο την παραπλάνηση της νέας γενιάς. Πρόσφατα έβγαλαν στην επιφάνεια ένα ακόμα κάλπικο δίλημμα αντιπαράθεσης, τάχα ανάμεσα στο «νέο» και το «παλιό», με τον ΣΥΡΙΖΑ να ισχυρίζεται ότι

Εργατοπατέρες - «κόσμημα»...

Στην Καβάλα, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου (ΠΑΣΚΕ) προσπάθησε χτες να εμποδίσει τη συνέντευξη Τύπου της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, με θέμα το συλλαλητήριο στη ΔΕΘ. Η συνέντευξη είχε προγραμματιστεί να γίνει στο γραφείο του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Καβάλας, στο Εργατικό Κέντρο. Ομως όταν έφτασαν εκεί τα στελέχη του ΠΑΜΕ διαπίστωσαν ότι η κεντρική είσοδος του Εργατικού Κέντρου ήτανε κλειστή. Τελικά η συνέντευξη δόθηκε έξω από το κτίριο. Μάλιστα, την προηγούμενη μέρα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου είχε επικοινωνήσει με την πρόεδρο του Σωματείου και μέλος της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ για να την απειλήσει ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εμποδίσει τη συνέντευξη και πως αν τελικά δεν αλλάξει ο χώρος, θα ζητήσει στο επόμενο ΔΣ να αφαιρεθεί το γραφείο από το Σωματείο! Τέτοιοι εργατοπατέρες ...«κοσμούν» το συνδικαλιστικό κίνημα και ομολογούν ότι αποστολή τους είναι με κάθε μέσο να βάλουν εμπόδια στη δράση του ταξικού κινήματος. Δηλαδή, στην οργάνωση της πάλης ενάντια στην πολιτική που τσακίζει τους εργαζόμενους. Το συγκεκριμένο περιστατικό να αποτελέσει παράδειγμα για να βγουν ουσιαστικά συμπεράσματα γύρω από το ρόλο που παίζει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, στην παλιά και στη νέα εκδοχή του.

Παράδεισος το διαδίκτυο για τους ξενοδόχους

Την εκτόξευση των ετήσιων εσόδων κατά 1 έως 2 δις ευρώ στον ξενοδοχειακό κλάδο προβλέπει έρευνα της Εθνικής Τράπεζας, αν οι ξενοδόχοι επενδύσουν στη δυναµική αγορά των µεµονωµένων τουριστών που κανονίζουν τη διαµονή µέσω διαδικτύου και αποτελούν πλέον το 28% των τουριστών στην Ευρώπη (από 11% το 2010).
Ένα µε δύο δις θα µπορούσε να είναι ο επιπλέον τζίρος από τους µεµονωµένους τουρίστες, σύµφωνα µε µελέτη της Εθνικής Τράπεζας.
Όπως αναφέρεται στην Έρευνα Συγκυρίας των Μικροµεσαίων Επιχειρήσεων της ΕΤΕ, πλέον τα διαδικτυακά εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ξενοδόχοι είναι άφθονα και όσοι στηρίχθηκαν πάνω σε αυτά για την προσέλκυση µεµονωµένων τουριστών -δηλαδή όχι µέσω γραφείου ή γκρουπ- πέτυχαν υψηλότερα έσοδα ανά κλίνη και περιθώρια κέρδους. Παράλληλα αντιµετώπισαν λιγότερα προβλήµατα καθυστέρησης πληρωµών και χαµηλότερη εποχικότητα ενώ σηµειώνεται ότι αρκετοί µεµονωµένοι τουρίστες (π.χ city breaks, επαγγελµατικά ταξίδια ή ειδικές µορφές τουρισµού) δαπανούν περισσότερο χρήµα ανά ηµέρα.

Αλεξιάδης: Σχέδιο για φόρο αλα ΕΝΦΙΑ σε έργα τέχνης, ακίνητα και καταθέσεις του εξωτερικού

Αλεξιάδης: Σχέδιο για φόρο αλα ΕΝΦΙΑ σε έργα τέχνης, ακίνητα και καταθέσεις του εξωτερικού

Θα τεθεί επί τάπητος στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές - Στόχος να αντικαταστήσει και τον ΕΝΦΙΑ από το 2016

Στην εισαγωγή ενός νέου τύπου, πιο διευρυμένου ΕΝΦΙΑ που θα «αγγίζει» και ακίνητα, καταθέσεις και επενδύσεις στο εξωτερικό προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών, όπως αποκαλύπτει με συνέντευξή του στη Ναυτεμπορική, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΣΥΡΙΖΑ Νο 2 Σε επανάληψη το έργο εξαπάτησης του λαού με αυταπάτες και φρούδες ελπίδες


Eurokinissi
Συρραφή από θέσεις και συνθήματα που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σε πρώτη χρήση μέχρι τις εκλογές του Γενάρη συνιστά η προγραμματική διακήρυξη της Λαϊκής Ενότητας, προσαρμοσμένη βεβαίως στις ανάγκες της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης.Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλείται για εγκατάλειψη αυτών των θέσεων, για «βίαιη διάλυση του κοινωνικού συμβολαίου που τη συνέδεε με τη λαϊκή πλειοψηφία» (σ.σ. το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης με τα ψίχουλα στο λαό και τη γενναία ενίσχυση του κεφαλαίου αλλά με διαφορετικό μείγμα καπιταλιστικής διαχείρισης) και για πέρασμα «στην απέναντι όχθη των μνημονιακών δυνάμεων», όπως υποστηρίζεται σε μια προσπάθεια να συντηρηθεί η κάλπικη διαχωριστική γραμμή «μνημόνιο - αντιμνημόνιο».

Δίλημμα χειραγώγησης


«Ξεμπερδεύουμε με το παλιό ή γυρίζουμε πίσω»; Αυτό το παραπλανητικό δίλημμα προβάλλει η «Αυγή», 2/9/2015, πασχίζοντας να καλλιεργήσει εκλογικά κριτήρια στις λαϊκές δυνάμεις, προκειμένου να δώσουν ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ποιο είναι το παλιό; Τα κόμματα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, που κυβέρνησαν 40 χρόνια την Ελλάδα και έφεραν κρίση και μνημόνια, κατέστρεψαν τη χώρα, αυτά προπαγανδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός στις εκλογές να ξεμπερδεύει με το παλιό, να μη γυρίσει πίσω σ' αυτό, αναδείχνοντας στην κυβέρνηση ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά τι έκανε στη δική του διακυβέρνηση; Εφερε ένα τρίτο μνημόνιο ως συνέχεια των άλλων δύο, που τα περιλαμβάνει, γιατί το θεωρεί ως μονόδρομο για την ανάπτυξη. Που είναι όντως μονόδρομος για την ανάπτυξη προς όφελος του κεφαλαίου και την ολοένα μεγαλύτερη χρεοκοπία του λαού. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που ξορκίζει δήθεν το παλιό σύστημα, τα παλιά κόμματα, έχει την ίδια πολιτική μ' αυτό το σύστημα, μ' αυτά τα κόμματα, άλλωστε όλοι μαζί ψήφισαν το τελευταίο μνημόνιο. Και δε γίνεται διαφορετικά. Μνημόνια και

Εχεις την ευκαιρία...

Μας θεωρούν λωτοφάγους! Αλλιώς δεν εξηγείται πως όλα τα κόμματα αστικής διαχείρισης καλούν το λαό να τους δώσει μια ακόμα ευκαιρία με την ψήφο του.
Μια «δεύτερη ευκαιρία» για «επανεκκίνηση της κυβέρνησης της Αριστεράς» ζητάει με θράσος ο ΣΥΡΙΖΑ από το λαό, καλώντας τον να ξεχάσει τα «χουνέρια» που του 'κανε το τελευταίο επτάμηνο, με κορύφωση την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.
«Δεύτερη ευκαιρία» στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει επιβράβευση της κοροϊδίας και των αυταπατών που μοίρασε με τη σέσουλα, για να κερδίσει τις προηγούμενες εκλογές.
Πολύ περισσότερο, σημαίνει αναβάπτιση αυτών των αυταπατών, αφού τη δεύτερη ευκαιρία τη ζητάει - σύμφωνα με τον Ν. Βούτση - «για να χτυπηθεί η στρατηγική της λιτότητας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» και «για να αποκατασταθούν οι μεγάλες εισοδηματικές και κοινωνικές αδικίες της προηγούμενης περιόδου»!

70 χρόνια από τον θάνατο του Άρη: Η Επιστολή του προς την ΚΕ του ΚΚΕ (24/3/1945)

Προς όλα τα μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ 

Αγαπητοί σύντροφοι,

Με το σημείωμά μου τούτο θα προσπαθήσω να τραβήξω την προσοχή σας στα πιο κάτω.

1. Όπως πιστεύω, θα έχετε πειστεί και εσείς τώρα πως οι Έλληνες αντιδραστικοί και οι Άγγλοι κατακτητές δεν έχουν καμιά πρόθεση να εφαρμόσουν έστω κι αυτή την ετεροβαρή, επιζήμια στα συμφέροντα του λαού μας και μη δίδουσα καμιά εγγύηση –ομολογία δική σας – για το σεβασμό των ελευθεριών του λαού μας, συμφωνία της Βάρκιζας. Οι παραβάσεις είναι καθημερινές και σοβαρές. Τις ξέρετε εσείς καλύτερα και δεν συντρέχει κανένας λόγος να τις απαριθμήσω.

2. Αν δεν σας ήταν εύκολο να γνωρίζετε προοπτικά τις προθέσεις της ελληνικής αντίδρασης και των Άγγλων εχθρών της Ελλάδας, τώρα, θέλω να πιστεύω πως πρέπει να μπορείτε να τις βλέπετε. Πρόθεσή τους είναι: όχι να συμβάλουν σε προσπάθεια για ομαλή εξέλιξη της πολιτικής ζωής του τόπου, ή έστω να ανεχθούν απλώς τη δική σας προσπάθεια προς την τέτοια κατεύθυνση, αντίθετα, να οργανώσουν και να διεξαγάγουν με πλεονεκτικές γι’ αυτούς συνθήκες τον εμφύλιο πόλεμο μ’ όλα τα μέσα.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΝΕΚΡΟΙ
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΝΕΚΡΟΙ

Τώρα βυθίζεται πλοίο στο Αιγαίο. Υπάρχουν 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου