Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΣ



Συνάντηση της Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργατοϋπαλληλικού Προσωπικού  της εταιρείας ΒΙΣ Βόλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη προκειμένου τα μέλη του Δ.Σ. να ενημερώσουν την κ. Χρυσοβελώνη για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην εταιρεία.
Συγκεκριμένα οι κ.κ. Γαλλιόπουλος και Αγγελής κατέθεσαν υπόμνημα προς την ίδια στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων στις αιφνιδιαστικές κινήσεις της εταιρείας οι οποίες οδηγούν στο κλείσιμο του Τμήματος Χαρτοποιίας αφαιρώντας με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα της εργασίας σε δεκάδες οικογένειες. Παρόλο τις δεσμεύσεις της Διοίκησης ότι η εταιρεία εκσυγχρονίζεται, δυστυχώς επικαλούμενοι τις μνημονιακές ρυθμίσεις, προχώρησαν ήδη στην απόλυση των 8 πρώτων εργαζομένων, όπως αναφέρουν τα μέλη του Δ.Σ. των εργαζομένων.

Η κ. Χρυσοβελώνη από την πλευρά της δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να ανακληθεί μια τέτοια άδικη απόφαση και να βρεθεί μια λύση στα πλαίσια μιας δίκαιης συνεργασίας  προς αποφυγή τέτοιων ακραίων    καταστάσεων που οδηγούν στην ανεργία τόσες οικογένειες.
 «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων για σταθερή και αξιοπρεπή εργασία. Υπάρχει η πολιτική βούληση ώστε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια διαπραγματεύσεων όπου ευχής έργο θα είναι να καταλήξουν σε μια λύση προς το συμφέρον όλων. Η εταιρεία θεωρούμε ότι θα πρέπει να επανεξετάσει τα δεδομένα συνέχισης λειτουργίας της συγκεκριμένης Μονάδας»
Η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι από την πλευρά της θα έρθει σε επαφή με την Διοίκηση της Εταιρείας προκειμένου να στηρίξει τα δίκαια και αξιοπρεπή  αιτήματα των εργαζομένων απέναντι στην λαίλαπα της απόλυσης και της ανεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger