Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τα ρεζιλίκια στις ΗΠΑ συνεχίζονται για το αριστερό “ασκέρι” των πρακτορίσκων. “Ο Ομπάμα τον πλησίασε, του είπε «see you later» και του γύρισε την πλάτη. Απίστευτο γέλιο

tsipras-obama3

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γεύμα που παρέθεσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν στους ηγέτες οι οποίοι μετείχαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, αναφέρουν συστημικά ΜΜΕ της συμφοράς για την “τύχη” της συνύπαρξης Τσίπρα και μαύρου ηγέτη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Μπάρακ Ομπάμα πλησίασε το τραπέζι του Αλέξη Τσίπρα. Αντήλλαξαν χειραψία και χαμόγελα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ του έδωσε και διά ζώσης συγχαρητήρια για την δεύτερη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – κάτι που είχε κάνει και τηλεφωνικώς την επαύριο των εκλογών.

Ο Αλέξης Τσίπρας τον ευχαρίστησε θερμά για τα καλά του λόγια και η σύντομη στιχομυθία τους έληξε με ένα «see you later» που είπε ο αμερικανός πρόεδρος.
Το «άτυπο» ραντεβού δόθηκε για το δείπνο που έχει ο Ομπάμα γύρω στις 2 π.μ ώρα Ελλάδας στους ξένους ηγέτες που βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για την γ.σ. του ΟΗΕ. Εκεί Τσίπρας-Ομπάμα θα συναντηθούν κατ’ ιδίαν και εικάζεται ότι θα συνομιλήσουν για την κρίση, το ελληνικό χρέος και τα επόμενα βήματα. Μια συνάντηση που φαίνεται ότι θα αποτυπωθεί και φωτογραφικά.
Ε, ρε καραγκιοζιλίκια για τον βρωμοπόδαρο αριστερό εκπρόσωπο μιας χώρας που συνεχίζει να γελιοποιείται σαν τους κλασσικούς ηγετίσκους της άμοιρης Ψωροκώσταινας του Καραμανλή της δεκαετίας του ‘ 50 που ζητιάνευε τα κασόνια με τα ντρίλινα παντελόνια και τα καλοκαιρινά κοντομάνικα πουκάμισα με τους μεγάλους γιακάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger