Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ολυμπιακός Live

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming


Παναθηναϊκός Live

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ Live Streaming


ΠΑΟΚ Live

ΑΕΚ-ΑΛΙΜΟΣ Live Streaming


ΑΕΚ

Στα 58 του χρόνια έφυγε ο αγωνιστής Γιώργος Πολίτης.

Το Σάββατο, 28 του Μάρτη, συνοδεύσαμε στην τελευταία του κατοικία τον αγαπημένο μας φίλο, σύντροφο, αγωνιστή, επαναστάτη, κομμουνιστή, Γιώργο Πολίτη. Η  οδύνη είναι μεγάλη, αλλά και το κενό που αφήνει  ακόμα μεγαλύτερο.

Όμως, ήδη ο σύντροφος  Γιώργος, με την ομιλία που έκανε μια βδομάδα πριν φύγει σε μια συγκέντρωση νέων  της Ορμύλιας Χαλκιδικής , που ήρθαν να τον ακούσουν, άφησε μια σπουδαία παρακαταθήκη. Άφησε έντονα το στίγμα του και συνάμα άξιους συνεχιστές του δρόμου που επέλεξε από νεαρή ηλικία, το δρόμο του ανειρήνευτου αγώνα, κόντρα στο ρεύμα και στα εμπόδια  μέχρι την τελική νίκη.

Νίκος Ρογκάκος... μιντιακός τρομοκράτης και μαλάκας!

Ο Νίκος Ρογκάκος πολιτεύτηκε και δεν εξελέγη, οπότε έχει λεφτά μέχρι τις 9 Απριλίου. Μετά θα φεσώσει όλο τον κόσμο.
πσόφος!

Σκόπελος σύντομα θα σκάση η μπόμπα Ξενοδοχειακή επιχείρηση, που επιχορηγήθηκε βάσει του αναπτυξιακού νόμου, διαπιστώθηκε ότι εξέδωσε εικονικά φορολογικά στοιχεία.....


Σκόπελος όλα για τα λεφτά σιγά μην νοιάζονται για τους ψαράδες οι Ξενοδόχοι


ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ
Το γεγονός ότι χρειαζόμαστε υποδομές για τον τουρισμό, τα οποία τα οποία μέσα σε ένα περιβάλλον οικονομικής κρίσης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατορθώνει να τα χρηματοδοτεί, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, αναφορικά με τα καταδυτικά πάρκα.
Οι ξενοδόχοι ξεκαθαρίσουν ότι «έχουν παιδιά και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να είναι περισσότερο ευαίσθητοι σε θέματα περιβάλλοντος και να βάζουν τη μια επαγγελματική τάξη απέναντι στην άλλη, ειδικά όταν και οι υπόλοιπες επαγγελματικές τάξεις ζουν άμεσα ή έμμεσα από τον τουρισμό».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΓΩΝΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων χαιρετίζει το Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης που καλεί σε πάλη ώστε να βγουν τα εργατικά δικαιώματα μπροστά, ενάντια στην ανεργία, για να περάσουν τα εργοστάσια που κλείνουν στους εργάτες. Είναι σημαντική πρωτοβουλία που αναδεικνύει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη ΒΙΟ.ΜΕ., στην ΕΡΤ3, στα τσιμέντα Χαλκίδας, τη μάχη εκπαιδευτικών, σχολικών φυλάκων, καθαριστριών για τέλος της διαθεσιμότητας και επιστροφής στη δουλειά.
Σε μια εποχή που η καπιταλιστική κρίση οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερη φτώχεια, ανεργία, εξαθλίωση και ανελευθερία, είναι πολύτιμη η εμπειρία των ασυμβίβαστων εργατικών αγώνων, που:

Πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές

ΕΡΤ–ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ-ΒΙΟ.ΜΕ–ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ–ΣΚΟΥΡΙΕΣ–ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ — ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ — ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩ & Ε.Ε.

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ — ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

25η Γενάρη, μια Πρώτη Νίκη των Εργαζομένων!
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Γενάρη αποτελεί μια νίκη των εργαζομένων, των ανέργων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, των νέων, όλων μας, οι οποίοι όλα τα προηγούμενα μνημονιακά χρόνια αγωνιστήκαμε με Γενικές Απεργίες, απεργίες σε χώρους δουλειάς, διαδηλώσεις, καταλήψεις σε πλατείες, σχολεία και σχολές. Μια νίκη όλων αυτών που δεν πίστεψαν στα ψέματα των μνημονιακών κυβερνήσεων και της Ε.Ε. ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε», που δεν υπέκυψαν στους εκβιασμούς τους, δίνοντας στην Αριστερά σχεδόν το 43% των ψήφων.

Εορτή του Οσίου Ιωσήφ του Υμνογράφου

Εορτή του Οσίου Ιωσήφ του Υμνογράφου
Τη μνήμη του Οσίου Ιωσήφ του Υμνογράφου τιμά σήμερα, 3 Απριλίου, η Εκκλησία μας.
Ο Όσιος Ιωσήφ γεννήθηκε στη Σικελία, το έτος 816 μ.Χ., από ενάρετους και ευσεβείς γονείς, τον Πλουτίνο και την Αγάθη. Τα περί της ζωής και της δράσεώς του τα γνωρίζουμε από τον βίο που συνέταξε ο μαθητής και διάδοχός του στη μονή του, Θεοφάνης, συμπληρωματικά δε από τα εγκώμια που του αφιέρωσαν ο Ιωάννης Διάκονος και ο Θεόδωρος Πεδιάσιμος.
Ο Όσιος αναγκάσθηκε να φύγει από την γενέτειρά του οικογενειακώς, λόγω της εντάσεως των Αραβικών επιδρομών που έπειτα από λίγο καιρό επρόκειτο να καταλήξουν στην κατάληψη της νήσου και να μεταναστεύσει στην Πελοπόννησο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου