Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Ψεκασμοί στους ελαιώνες της Μαγνησίας και των Σποράδων

                                                                                   
        Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων  ενημερώνει τους ελαιοκαλλιεργητές, τους κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους των παρακάτω περιοχών ότι θα διενεργηθεί δολωματικός ψεκασμός στα πλαίσια του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα των αναδόχων εργολάβων ψεκασμών για τις περιοχές αυτές. Συγκεκριμένα:

Τελετή ορκωμοσίας στη ΣκόπελοΣτην  τελετή ορκωμοσίας στη Σκόπελο, ο νέος Δήμαρχος κ. Χρήστος Βασιλούδης μεταξύ άλλων υπογράμμισε στην ομιλία του: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και να τους διαβεβαιώσω ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους. Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω όλους όσους δεν μας ψήφισαν ότι οι εκλογές τελείωσαν το βράδυ των εκλογών και από εδώ και μπρος όλους μας ενώνουν τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

10ήμερο αγώνα ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές

Oι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού σας καλούν να στηρίξετε το 10ήμερο αγώνα στις Σκουριές, που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 22 έως την Κυριακή 31 Αυγούστου.

Εορτή του Αγίου και Αποστόλου Τίτου

Εορτή του Αγίου και Αποστόλου Τίτου
Γιορτάζουμε σήμερα 25 Αυγούστου, ημέρα μνήμης του Αγίου και Αποστόλου Τίτου.
Ο Απόστολος Τίτος, ο οποίος ήταν Έλληνας στην καταγωγή, ήταν πολύ μορφωμένος. Έγινε χριστιανός από τον Απόστολο Παύλο, με τον οποίο και συνεργάστηκε, στην διάδοση του Ευαγγελίου. Τον ακολούθησε στην Ιερουσαλήμ και κατόπιν επιφορτίστηκε να πάει στην Κόρινθο για να δει την κατάσταση της εκεί Εκκλησίας.
Στην επιστροφή του, συνάντησε τον Απόστολο Παύλο στην Μακεδονία και μετά πήγαν μαζί στην Κρήτη, όπου εκεί ο Παύλος τον έκανε επίσκοπο του νησιού και του είπε να κάνει και ιερείς για όλο το νησί.

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο το λιμάνι Γλώσσας Σκοπέλου?


Οι ντόπιοι το' χουν τούμπανο, και το ΤΑΙΠΕΔ κρυφό καμάρι....
Βήμα βήμα προχωρά το ξεπούλημα της χώρας, αλλά τουλάχιστον βάσει σχεδίου.
Μια χαρά "φιλέτο" (τι φιλέτο, μόσχος σιτευτός), τι κι αν κόστισε κάτι δισεκατομμύρια. Πρώτα σε Ομογενείς που έστελναν ότι έβγαλαν στη ξενιτειά για να μπουν οι πρώτοι λιμενοβραχίονες κι αποβάθρες , και στη συνέχεια το Κράτος και κυρίως τα πακέτα της  Ε.Ε.
Η πρώτη ύπουλη μαχαιριά που σηματοδοτεί το ξεκοκοκάλιασμα σε αυτό το Διαμάντι των Βορείων Σποράδων, γίνετε σε...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου