Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Βλάβη του επιβατηγού «ΕΡΑΤΩ»

Βλάβη του επιβατηγού «ΕΡΑΤΩ»   Καθυστέρηση για δεκάδες επιβάτες
Τα χθεσινά σχέδια των περίπου 150 επιβατών του «ΕΡΑΤΩ» …καθυστέρησε μηχανική βλάβη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του πρωινού δρομολογίου από την Αλόννησο.
Το πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Σκοπέλου, ενώ οι επιβάτες μεπροορισμό τη Σκιάθο και το Βόλο προωθήθηκαν στον προορισμό τους με ευθύνη και έξοδα της εταιρείας και του κεντρικού πράκτορα στη Σκόπελο «MADRO TRAVEL». Συγκεκριμένα, όλοι οι επιβάτες με προορισμό τη Σκιάθο μετεπιβάστηκαν με τη βοήθεια του λιμεναρχείου στο διερχόμενο πλοίο «Αγιος Νικόλαος» ενώ για τους επιβάτες με προορισμό το Βόλο μισθώθηκε λεωφορείο για τη μεταφορά τους στη Γλώσσα και από εκεί απέπλευσαν με πλοίο προς το Βόλο.

Η κ. Μάχη Δρόσου μετέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ την εκτίμηση πως το πρακτορείο ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή την πρόκληση, ιδιαίτερα σε μια μέρα όπως η Παρασκευή όπου η πληρότητα των πλοίων δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Μάλιστα ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε στην αμεσότητα εύρεσης λύσης λόγω και των προγραμματισμένων πτήσεων πολλών επιβατών.
Από τη Λιμενική Αρχή της Σκοπέλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι τηναποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση πιστοποιητικού από τον αρμόδιο νηογνώμονα, η οποία σύμφωνα με την κ. Δρόσου αναμένεται να γίνει άμεσα.
ΑΝΝΑ ΑΡΓΥΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger