Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΝΤΥΘΗΚΕ ΝΥΦΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ Η JESSIE WARE (PICS)

jw3

Δεν είναι μεγάλη σταρ. Και ίσως να μη γίνει ποτέ. Αλλά μέσα σε δύο και κάτι χρόνια που είναι στο προσκήνιο, η Jessie Ware έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αγάπη της για την Σκόπελο. Γιατί να μην είναι λοιπόν διαφήμιση για τις Σποράδες ο γάμος μιας ανερχόμενης βρετανίδας τραγουδίστριας;  Από το βράδυ της Τετάρτης, η γλυκιά Jessie Ware είναι και επίσημα Mrs Βurrows. Και όλα αυτά, στην όμορφη Σκόπελο!

Η 30χρονη pop-soul diva παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και εφηβικό της έρωτα  -γυμναστή στο επάγγελμα-  Sam Burrows σε ελληνικό έδαφος, στην  Σκόπελο, το νησί όπου ή Jessie, η μητέρα της και τα αδέλφια της επισκέπτονται αδιάκοπα κάθε καλοκαίρι απο την Αγγλία.
Σε μια πρόσφατη συνέντευξή στην Evening Standard, η Jessie Ware είπε πως όταν βγήκαν οι φήμες για έναν γάμο μιας τραγουδίστριας αυτό το καλοκαίρι, κάποιος Σκοπελίτης είχε διαδώσει πως παντρεύεται η Jessie J! “There’s a celebrity wedding here this summer. Oh yes. It’s the talk of the town. Jessie J is getting married here.”
Στο ελληνικό νησί για τον γάμο, μάθαμε επίσης πως βρέθηκε μαζί με τη μαμά του(!) και ο βρετανός τραγουδοποιός Jack Peñate. O Jack ήταν συμμαθητής της Jessie (όπως και η Florence Welch) στο σχολείο και ο άνθρωπος που την έσπρωξε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, όταν της ζήτησε να τον ακολουθήσει στην περιοδεία του, ως backing vocalist, για το άλμπουμ ‘Εverything is New‘ το 2009.
Nα και οι πρώτες εικόνες που διέρρευσαν στο ίντερνετ, απο φίλους, συγγενείς και την ίδια την νέονυμφη!

BwENU-dCYAAL4wa
jw2

picjw
*pics via Instagram
ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger