Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ            Σήμερα στις 26-11-2013 , ημέρα Τρίτη  κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας και του Νηπιαγωγείου(υπεύθυνη κ.Τσουκαλά Γεωργία), ο Διοιηκητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου Ανθυποπυραγός κ.Οικονόμου Παναγιώτης με

Αγωνιστική ετοιμότητα από την ΠΝΟ

Αγωνιστική ετοιμότητα από την ΠΝΟ
Αγωνιστική ετοιμότητα από την ΠΝΟ
Σε αγωνιστική ετοιμότητα καλεί τους ναυτικούς, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, με αφορμή το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας «Τουριστικά πλοία και άλλες διατάξεις» και ειδικά για το άρθρο 26 που αφορά τη δρομολόγηση «πλοίου ασφαλείας» στη διάρκεια απεργιακών κινητοποιήσεων.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΡΟΥΤΣΗ: ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ


... ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ 700 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ
ΟΓΑ - ΟΑΕΕ: 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ
«Υπό παρακολούθηση» μπαίνουν -αντιμετωπίζοντας άμεσα τον κίνδυνο κατασχέσεων και δεσμεύσεων τραπεζικών λογαριασμών- όσοι χρωστούν ασφαλιστικές εισφορές πάνω από 5.000 ευρώ στο IKA, στον OAEE, στον OΓA και στο ETAA. H «οδηγία» που εξέδωσε προς τα Ταμεία, ενόψει της πλήρους λειτουργίας του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (KEAO), ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης θέτει 21 κριτήρια με βάση τα οποία οι υπηρεσίες θα ελέγχουν τους οφειλέτες και, κατά προτεραιότητα, θα διεκδικούν τα χρέη τους. Στόχος να εισπραχθούν «όσο το δυνατόν περισσότερα» από παλαιές και νέες οφειλές και τουλάχιστον έως 764 εκατομμύρια ευρώ το 2014 (με βάση τον κοινωνικό προϋπολογισμό) από ρυθμίσεις οφειλών και κατασχέσεις.

Λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές στην Μαγνησία και τις Σποράδες


Αριθ. 139 – ΦΕΚ Β 2934 – 20.11.2013
Καθορισμός περιοχών στις οποίες επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και άλλες Κυριακές πλην των αναφερομένων στην παρ. 1 του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

"Είσαι ένας γαμημένος ψυχοπαθής" (You are a fucking psycho) είχε πει ο Σαρκοζί στον Παπανδρέου! Απλώς, ο εθνικός ολετήρας είχε σχέδιο και τεράστιο έρωτα για το ΔΝΤ και τις "αγορές"...

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του ξεblogαρίσματος

bazaar 2013To ξεblogάρισμα διοργανώνει το Σάββατο 30/11 και την Κυριακή 1/12 στον πολυχώρο του Άρδην,Ξενοφώντος 4, το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του, για την ενίσχυση των άπορων κρατουμένων και των παιδιών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας.

Οι παρασιωπήσεις του Μπογιόπουλου

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι τα κείμενα του φίλου Νίκου είναι καλογραμμένα, τεκμηριωμένα και δίνουν πολλά χρήσιμα στοιχεία: Ιδεολογικά, πολιτικά, ιστορικά. 
Έχουμε, ωστόσο, επισημάνει και τούτο: Τα περισσότερα κείμενά του λένε τις μισές αλήθειες, τις άλλες τις παρασιωπούν.
Παρασιωπά ο Νίκος τις αλήθειες που αφορούν την πολιτική του ΚΚΕ και την ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος. Ενώ καρατομεί τις μυθολογίες της καπιταλιστικής κακουργίας, σιωπά σκανδαλωδώς, με τις άλλες, συνακόλουθες και συναρτώμενες με τις αστικές μυθολογίες: τις μυθολογίες της «αριστεράς» και του ΚΚΕ. 
Στο σημερινό άρθρο, «Όλοι οι Έλληνες μαζί», ε; Μπα!», πολύ εύστοχα...
και τεκμηριωμένα κονιορτοποιεί την καθεστωτική μυθολογία της «εθνικής συμφιλίωσης», της «συναίνεσης», του «όλοι μαζί». 

Ποιος στόχος του αντικαπιταλιστικού προγράμματος είναι εφικτός εντός της EE;

Δημήτρης Γρηγορόπουλος
Στην πρόσφατη ομιλία του στο Τέξας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε τα δεινά που κατατρύχουν τους λαούς της EE στην κακή αρχιτεκτονική της, στο ότι είναι συνομοσπονδία και όχι ομοσπονδία, όπως οι ΗΠΑ. Έτσι θα αποτελούσε όχι μόνο νομισματική αλλά και δημοσιονομική ενότητα, ώστε τα πιθανά ελλείμματα της να καλύπτονται απ τον κοινό κρατικό προϋπολογισμό και να μην ωθείται στην ύφεση και την κρίση.
 
Αδήριτη ανάγκη η έξοδος από το ευρώ και την E.E.
Όντως, από φέτος η EE εξαγγέλλει δίχτυ μέτρων που προωθούν τη συνοχή της και την αρχή της ενιαίας οικονομικής διακυβέρνησης. Αυτά όμως τα μέτρα προώθησης της συνοχής και της περαιτέρω ενοποίησης της EE δεν ανακουφίζουν τους εργαζόμενους, ιδίως των περιφερειακών χωρών που χειμάζονται, ούτε διευρύνουν τη δημοκρατία και τη σύγκλιση. Απεναντίας, προσθέτουν νέα βάση, επιβάλλουν πιο ασφυκτικό έλεγχο και επιτήρηση, εντείνουν τον αυταρχισμό, ενδυναμώνουν την οικονομική και πολιτική θέση των πλεονασματικών χωρών, κυρίως της Γερμανίας.

Μια Ελλάδα φυλακή… Και τα γερμανοτσογλάνια ξεπέρασαν τ' αδέλφια τους, τους συνεργάτες των ναζί... αφού και η λεγόμενη πλέον δικαιοσύνη είναι στο κόλπο

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΛΛΕΣ ΜΑΣ!!!!

Κάλεσμα για συντονισμό κοινών δράσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς στην Σκοπελο


συντονισμό της δράσης μας.
Τις τελευταίες  μέρες, μετά από και από την

Σκόπελος μην περιμένετε από τους βολεμένους και χορτάτους να σας καταλάβουν οργανωθείτε σε...


φίλοι μας νησιώτες από της βόρειες Σποράδες οργανωθείτε σε κάθε νησί μας σε κάθε γειτονία σε κάθε ενορία μόνο έτσι θα αντιμετωπίσετε τα παλιόσκυλα,μην

Σαν σήμερα "χτύπησε σε αντίποινα για τη δολοφονία του 15χρονου Μιχάλη Καλτεζά" η 17Ν

Σαν σήμερα χτύπησε η 17Ν

Η έγνοια των εργαζομένων

Η έγνοια των εργαζομένων
Αμέσως μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Γερμανία και του υπουργού Οικονομικών από το Γιούρογκρουπ και λίγες μέρες πριν γυρίσουν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της τρόικας, το σίριαλ των διαπραγματεύσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τα κυβερνητικά επιτελεία

Ο επιθανάτιος ρόγχος της κυβέρνησης και της «αριστεράς»…

Η κυβέρνηση αυτή, της κακουργηματικής κατεδάφισης των πάντων και της ολοκληρωτικής εξόντωσης του ελληνικού λαού, δεν χρειάζεται τη λαϊκή ΕΞΕΓΕΡΣΗ για να σωριαστεί και να κατεδαφιστεί: Ένα μικρό τράνταγμα χρειάζεται να πέσει, όπως πέφτει ένας σάπιος καρπός…

Watch Zenit St Petersbrug vs Atletico Madrid Live Online

Watch Live Steaua Bucharest vs. FC Schalke 04 Online

WaTch FC Porto vs Austria Wien LiVe

Watch UEFA FC Basel vs Chelsea Live Streaming

WaTch Celtic vs AC Milan LiVe Online

Watch Live Borussia Dortmund vs. Napoli Online Video The UEFA

Watch Arsenal vs Marseille Live Stream free online

Watch Ajax vs Barcelona live stream free

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming PARIS SAINT ZERMAIN-OLYMPIAKOS-ΟΣΦΠ


μπράβο στους μηχανικούς ευχόμαστε να πάτε να ....


ΤΕΕ: Πρώτη η παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία

ΤΕΕ: Πρώτη η παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία


Η παράταξη ΔΚΜ Ανανέωση Πρωτοπορία (26,39%) που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία ήταν η νικήτρια των εκλογών στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών (23,05%) με επικεφαλής τον σημερινό πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Σπίρτζη, κατέλαβε με μικρή διαφορά τη δεύτερη θέση.

Ενας νεκρός και 14 τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο στα Τέμπη

Ανοιχτή είναι από τις 2.40 τα ξημερώματα ο δρόμος στην κοιλάδα των Τεμπών, όπου γύρω στις 10 χθες το βράδυ σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει την ζωή του και άλλοι και 14 να τραυματιστούν, εξ αυτών οι 4, σοβαρά.

Ενας νεκρός και 14 τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο στα Τέμπη
Το περιστατικό σημειώθηκε στην εθνική οδό, κοντά στα παλιά διόδια των Τεμπών, σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου το 2003 είχε συμβεί το πολύνεκρο τροχαίο με τους μαθητές από το Μακρυχώρι Ημαθίας.

«Όλοι οι Έλληνες μαζί», ε; Μπα!


«Όλοι οι Έλληνες μαζί», ε; Μπα!

 «Να είμαστε όλοι μαζί». «Να είμαστε ενωμένοι». «Είδατε πόσα καταφέρνουμε όταν είμαστε όλοι ενωμένοι;»… Τα γνωστά κλισέ επαναλήφθηκαν με αφορμή την επέτειο του Γοργοποτάμου. Ο κ.Σταικούρας, μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις, διαπίστωσε για τον Γοργοπόταμο ότι «γεφύρωσε τις διαχωριστικές γραμμές, τις αντιθέσεις, τα πάθη και τους φανατισμούς». Πρόσθεσε δε ότι «αποτελεί δίδαγμα για τις νεότερες γενιές και ένα καλό παράδειγμα για το τι μπορούμε να πετύχουμε με ενότητα, συνεννόηση και συνεργασία».
Σύμφωνα με την παραπάνω καταπληκτική προσέγγιση,  δεν μας μένει, λοιπόν, παρά «να ενωθούμε». Και μέχρι την επόμενη «μεγάλη μάχη του Έθνους», μέχρι τις 9 Δεκέμβρη δηλαδή που συνεδριάζει το Eurogroup, να έχουμε «συνεννοηθεί». Να έχουμε «συνεργαστεί». Και «όλοι μαζί» να έχουμε

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου