Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Σε εξέλιξη διαγωνισμοί για «Ξενία» Σκιάθου και Τσαγκαράδας

Σε εξέλιξη βρίσκονται διαγωνισμοί την αξιοποίηση για 99 χρόνια των ακινήτων Ξενία Σκιάθου, Τσαγκαράδας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣ !! - ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ;;



Και τα νεότερα προγνωστικά μας στοιχεία καθώς και τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, επιμένουν πως από τις 26 ως και τις 29 περίπου Νοεμβρίου, στην χώρα μας θα κατέβει μία αρκετά ψυχρή αέρια μάζα, η οποία θα ρίξει την θερμοκρασία ακόμα και

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ «Διαθεσιμότητα διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Πανεπιστημίου Κρήτης, λόγω κατάργησης θέσεως ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Μέχρι 29 Νοεμβρίου η ρύθμιση των οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΓΑ

Η Διοίκηση του ΟΓΑ υπενθυμίζει σε όλους τους ασφαλισμένους που οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές στον Οργανισμό, να φροντίσουν μέχρι τις 29-11-2013, είτε να τις εξοφλήσουν, είτε να υποβάλουν άμεσα αίτηση για τη ρύθμιση των τυχών καθυστερούμενων οφειλών τους, εκμεταλλευόμενοι τις διατάξεις του Ν.4152/2013.
Ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης καλεί τους ασφαλισμένους του Οργανισμού να επωφεληθούν των ευνοϊκών διατάξεων του ανωτέρω νόμου, προκειμένου να αποφύγουν την διαβίβαση των οφειλών στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ).

Νέα δίκη (3η) ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 85η συνεδρίαση, Πέμπτη 21.11.13

Νέα δίκη (3η) ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 85η συνεδρίαση, Πέμπτη 21.11.13

Με ανάγνωση εγγράφων κύλησε η διαδικασία, μετά την ανάγνωση του απουσιολογίου. Πριν ξεκινήσει την ανάγνωση η πρόεδρος Μ. Τζανακάκη, ο Χ. Τσάκαλος αναφέρθηκε σε έγγραφα που διαβάστηκαν σε προηγούμενη συνεδρίαση και αφορούσαν κείμενα

ΑΣΕΠ:δείτε τους Πίνακες υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα

ΑΣΕΠ: Πίνακες υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα
ΑΣΕΠ: Πίνακες υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα
Τους τελικούς πίνακες υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα από τα δύο μεγαλύτερα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, παρέλαβε σήμερα το ΑΣΕΠ από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
Επίσης, το ΑΣΕΠ παρέλαβε και τον τελικό πίνακα υπαλλήλων από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ο νέος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Ο νέος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος
Ο νέος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος
Τον Αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Παπαγεωργίου επέλεξε για Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥ.Σ.Ε.Α.).
O κ. Παπαγεωργίου, γεννήθηκε το 1959, στο Λαντζόι Ηλείας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Το 1982, κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα και το 1986 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το βαθμό του Ανθυποπυραγού.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Η αποστολή της ΑΕΚ

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε τους παίκτες που θα μπουν στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Τα προβλήματα για τον τεχνικό της Ένωσης είναι οι τραυματίες Ράμα και Τσουμάγκας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι διαθέσιμοι θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ


Toυ Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Πολύ λίγοι, αν όχι ελάχιστοι, είναι οι Ελληνες που πιστεύουν τον προπαγανδιστικό κυβερνητικό ισχυρισμό περί δήθεν επερχόμενης ανάπτυξης.
Πολύ λίγοι, αν όχι ελάχιστοι, είναι οι Ελληνες που πιστεύουν τον προπαγανδιστικό κυβερνητικό ισχυρισμό περί δήθεν επερχόμενης ανάπτυξης. Αυτό το ξέραμε. Εκείνο που διαπιστώνουμε τις τελευταίες μέρες είναι ότι την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου δεν την πιστεύουν ούτε οι ξένοι. Μάλιστα, όχι απλώς δεν πιστεύουν ότι έρχεται ανάπτυξη, αλλά αντιθέτως φοβούνται ότι στη χώρα μας θα γίνει κοινωνική έκρηξη, αν συνεχιστεί η ασκούμενη πολιτική λιτότητας και φορολογικού γδαρσίματος των Ελλήνων!
Για να αναφερθούμε ενδεικτικά μόνο στο τελευταίο δεκαήμερο, την αρχή την έκαναν οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης» με κύριο άρθρο τους. «Η Ελλάδα κατευθύνεται προς την πολιτική κατάρρευση» υπογραμμίζουν μεταξύ άλλων. «Η προειδοποίηση του πρωθυπουργού εναντίον πρόσθετων μέτρων λιτότητας αγνοείται» επισημαίνεται από τη μεγάλη αμερικανική εφημερίδα, η οποία τελικά κλείνει το κύριο άρθρο της καταλήγοντας στο εξής συμπέρασμα: «Η συνεχιζόμενη εμμονή της Ευρώπης σε περικοπές, απολύσεις και αυξήσεις φόρων δεν βοηθάει κανέναν, ενώ σπρώχνει την Ελλάδα προς το χείλος της κατάρρευσης».
Ακολούθησε ο γνωστός Γερμανός οικονομολόγος Χανς - Βέρνερ Ζιν, ένας από τους «πέντε σοφούς» της Γερμανίας στα οικονομικά θέματα. Αυτή τη φορά παρουσίασε σχέδιο: αρχικά ευρωπαϊκή διάσκεψη - που αποφασίζει διαγραφή μέρους του δημόσιου χρέους των χωρών της Ευρωζώνης που βρίσκονται σε κρίση.

Στέκι αλληλεγγύης για όλους



Βόλος, 22.11.2013
Δελτίο Τύπου
Με πείσμα, αξιοπρέπεια και συνέπεια, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής υπερασπίζονται τον τόπο τους αντιστεκόμενοι στα κυβερνητικά και επιχειρηματικά σχέδια και συμφέροντα. Διεκδικούν την αυτονόητη προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας τους την ώρα που οι μηχανισμοί της κρατικής καταστολής επιχειρούν να τους τρομοκρατήσουν με βία και χημικά. Η απτόητη αγωνιστικότητά τους προκάλεσε ένα πολύ μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης το οποίο κατάφερε να σπάσει το φράγμα της σιωπής που είχε επιβληθεί από τα ΜΜΕ για το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα και τις καταστροφικές συνέπειές τους.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου