Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Με εν ισχύ το casus belli ο Π.Μπεγλίτης δέχθηκε τον Τούρκο πρεσβευτή στο υπουργείο Άμυνας!


ImageΟ υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτης δέχθηκε, σήμερα, σε εθιμοτυπική επίσκεψη, τον πρεσβευτή της Τουρκίας Hasan Gögüs σε μία από τις επσικέψεις που απλά δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση να γίνονται ούτε καν για τυπικούς λόγους (δεν προβλέπονται σε καμία εθυμοτυπία) δεδομένου ότι πρόκειται για μία χώρα η οποία έχει σε πλήρη ενέργεια της απόφαση περί casus belli κατά της χώρας μας και διατηρεί τις ρεβιζιονιστικές της θέσεις σε βάρος της εδαφικής ακεραιότητας και των δικαιωμάτων μας που απορρέουν από αυτή την ακεραιότητα.
Μόλις χθες ο Π.Μπεγλίτης, δήλωνε ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο, από την ημέρα έναρξης του θερινού μορατόριουμ (δηλαδή μια εβδομάδα) κλείνοντας τα μάτια και τα αυτιά στις καθημερινές παραβιάσεις. Για ποιο πράγμα είναι ευχαριστημένος; Γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα μέσα στην εβδομάδα υπέρπτηση; Πρακτικά δείχνει ευάλωτος. 
Απαράδεκτη η επίσκεψη, εκτός τόπου και χρόνου ο υπουργός, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα μιας κυβέρνησης που έχει εκχωρήσει εθνική κυριαρχία και εθνική υπερηφάνεια. Κρίμα γιατί περιμέναμε περισσότερα από τον Πάνο Μπεγλίτη. Στην θέση που κάθεται έχουν καθίσει ένας Ευάγγελος Αφέρωφ και ένας Ανδρέας Παπανδρέου και χρήζει περισσότερο σεβασμού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Υπάρχει σωτηρία; "Γυμνοί" επιχειρούν οι κομμάντο του Λ.Σ.!Με ... ληγμένα αλεξίσφαιρα γιλέκα επιχειρούσαν οι άνδρες της ειδικής ομάδα του Λιμενικού που αναχαίτισε τον "Στολίσκο της Ελευθερίας"! Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του defencenet.gr, η τελευταία φορά που έγινε σοβαρή προμήθεια υλικών και μέσω αυτοπροστασίας για τους άνδρες του Λιμενικού ήταν το ... 2004 στους Ολυμπικαούς Αγώνες.
Από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας (το λέμε γιια συντομία αφού έχει αλλάξει και αυτό όνομα τρεις-τέσσερις φορές) περάσαμε στην "δέσμευση" (λέμε, τώρα...) για την μετατροπή του σε Ακτοφυλακή και μετά επανεξετάστηκε και ξανάγινε Λιμενικό και πάει λέγοντας.
Στο μεταξύ τα αλεξίσφαιρα γιλέκα ... έληξαν (χρόνος ζωής ειδικά των παλιών γιλέκων από κέβλαρ περί τα 5 χρόνια), αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία για το ότι οι άνδρες του Λιμενικού δρουν χωρίς προστασία στο σώμα τους.
Στις επιχειρήσεις που διεξάγονταν την περασμένη εβδομάδα, κατά του αμερικανικού πλοίου «The Audacity of Hope», του καναδέζικου «Tahrir» κι ενός γαλλικού, οι κομμάντος του Λιμενικού δρούσαν "γυμνοί" από προστασία στο σώμα τους. Όλοι μιλούσαν για τον επαγγελματισμό τους και τις σωστές επιχειρησιακά κινήσεις τους, αλλά αγνοούσαν ότι "είχαν βάλει το κεφάλι τους στο ντορβά". Μέχρι να θρηνήσουμε τα πρώτα θύματα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Από τότε τα πάντα έχουν αφεθεί στη τύχη τους, ενώ από το 2009 μετά την κυβερνητική αλλαγή κανείς δεν ξέρει που ανήκει το Λιμενικό αφού μέχρι στιγμής έχει αλλάξει τριες-τέσσερι φορές εποπτεύοντα κρατικό φορέα.

Έκτακτο: Καραβιά προσφύγων οδηγήθηκε στη Σούδα,

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1318106
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Χανιά, 5-7-2011
Έκτακτο: Καραβιά προσφύγων οδηγήθηκε στη Σούδα, ενώ το Λιμενικό αρνείται σε φορείς την πρόσβαση για παροχή νομικής και ανθρωπιστικής βοήθειας! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Χανιά, 5-7-2011 Εκπρόσωποι του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης, μαζί με μέλη της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων και της Διεθνούς Αμνηστίας, επιχείρησαν σήμερα το απόγευμα να επισκεφθούν τους 21 Αφγανούς πρόσφυγες που κρατούνται από το Λιμενικό στο Παλιό Δημαρχείο της Σούδας. Οι πρόσφυγες, στην πλειοψηφία τους γυναίκες και ανήλικα παιδιά (μέχρι και 4 χρόνων) επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος, μαζί με 3 Τούρκους, που εικάζεται από τις αρχές ότι αποτελούσαν το πλήρωμα και οδηγήθηκε στη Σούδα από τις δυνάμεις τις FRONTEX. Η φρουρά κράτησης των προσφύγων, αρνήθηκε την πρόσβαση στους εκπροσώπους των φορέων, με εντολή του Κεντρικού Λιμεναρχείου όπως δήλωσαν. Την ευθύνη κράτησης των προσφύγων έχει προς το παρόν το Λιμενικό Χανίων, ενώ την ανθρωπιστική βοήθεια έχει αναλάβει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων. Η ενημέρωση που είχαμε αναφέρει ότι οι πρόσφυγες είναι καλά στην υγεία τους εκτός από ένα παιδί που βρίσκεται στο νοσοκομείο Χανίων. Εκτός του μνημονίου, της Τρόικας, της άγριας καταστολής της δυσαρέκειας και των άλλων δεινών του λαού, υπάρχει κι ένας άλλος, παράλληλος κόσμος…  Αυτός των σύγχρονων δουλεμπορικών και των “λαθραίων” ψυχών που βολοδέρνουν στο Αιγαίο, κυνηγημένες από τη φτώχεια, τους πολέμους και τις διώξεις. Καλούμε κάθε εμπλεκόμενη αρχή, από τον Εισαγγελέα μέχρι την Πολιτική Προστασία, από το Συμβούλιο Προσφύγων μέχρι τις αρχές κράτησης, να αφήσουν ανοιχτή την πρόσβαση διεθνών οργανώσεων, του νομικού και ιατρικού κόσμου των Χανίων και των ομάδων υπεράσπισης δικαιωμάτων, με τους δοκιμαζόμενους πρόσφυγες. Απαιτούμε να εφαρμοστεί η νομοθεσία που απαγορεύει την κράτηση ανηλίκων και προβλέπει την πλήρη ενημέρωση των προσφύγων (στη μητρική τους γλώσσα) για τα δικαιώματά τους. Καλούμε κάθε φορέα της πόλης μας, κάθε δημοκράτη Χανιώτη και Χανιώτισσα να σταθεί στο πλευρό των Αφγανών προσφύγων, που η αναζήτηση μιας αξιοπρεπούς και ανθρώπινης ζωής τους έφερε στον τόπο μας και να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία και την τύχη τους από δω και πέρα. Το ΦΜΚ θα κάνει αυτό που πρέπει, αυτό που ορίζει η συλλογική μας συνείδηση, μέχρις ότου τα κάθε λογής σύνορα, να μην αποτελούν τα όρια φυλάκισης των ανθρώπων.

Σωσίβιο για δανειολήπτες αγρότες οι οποίοι βρέθηκαν σε δυσμενή θέση αποπληρωμής της τραπεζικής οφειλής τους εξαιτίας των πανωτοκίων αποτελεί η απόφαση που εξέδωσε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Βόλου.

Γλύτωσε από «θηλιά» πανωτοκίων
Γλύτωσε από «θηλιά» πανωτοκίων
Το δικαστήριο δικαίωσε παραγωγό του Δήμου Φερών, απαλλάσσοντάς τον από τα 2/3 του ποσού που αξίωνε η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος από τόκους παλιών αγροτικών δανείων.
Η οφειλή του παραγωγού σύμφωνα με την απόφαση μειώθηκε από 96.000 ευρώ σε 34.000 ευρώ, με το δικαστήριο να αντικρούει ουσιαστικά τον τρόπο υπολογισμού της συνολικής οφειλής του, μετά την υπαγωγή του στη ρύθμιση του νόμου για τα πανωτόκια.
Η απόφαση ανοίγει το δρόμο για τη δικαίωση και άλλων αγροτών που θα προσβάλουν τη δανειακή σύμβαση και κατ' επέκταση τη ρύθμιση που έκαναν με την Αγροτική Τράπεζα.
Συγκεκριμένα το Πολυμελές Πρωτοδικείο Βόλου απέκρουσε ως εσφαλμένο και μη νόμιμο τον τρόπο με τον οποίο η τράπεζα εφάρμοζε τη ρύθμιση 3259/2004 για τα πανωτόκια, «φουσκώνοντας» επί της ουσίας τα χρέη.
Με την απόφαση 104/2011 που κοινοποίησε το δικαστήριο, δικαίωσε αγρότη του Δήμου Φερών της Μαγνησίας, τον οποίο εκπροσωπούσε ο Λαρισαίος δικηγόρος και πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών Θεσσαλίας Βασίλης Κόκκαλης, καθορίζοντας τη συνολική οφειλή του προς την τράπεζα στο ποσό των 34.171 ευρώ και όχι στο ποσό των 96.231 ευρώ που αξίωνε η ATEbank, από διαδοχικά δάνεια που έλαβε από το 1990.
Σύμφωνα με τον κ. Κόκκαλη, «το δικαστήριο, αν και απέρριψε το αίτημα περί αναγνώρισης μηδενικής οφειλής του ενάγοντος αγρότη, έκρινε άκυρη τη σύμβαση με την οποία έγινε η ρύθμιση της συνολικής οφειλής του αγρότη πέραν του ποσού των 34.171 ευρώ και ταυτόχρονα έκρινε ως αχρεωστήτως καταβληθέν το ποσό που καταβλήθηκε στην τράπεζα από το δανειολήπτη λόγω μη νομίμου ανατοκισμού».
Η απόφαση χαρακτηρίζεται ιστορική και αποτελεί την πρώτη που εκδόθηκε στη Θεσσαλία.
Η εσφαλμένη τραπεζική ερμηνεία του συνόλου των νομοθετικών ρυθμίσεων για τις οφειλές από ανατοκισμό οδήγησε στη διόγκωση του χρέους παραγωγών, με αποτέλεσμα να βγαίνουν στο «σφυρί» περιουσιακά τους στοιχεία.
Ανάλογα με τη χρονική περίοδο λήψης του δανείου προβλέπονταν από τη νομοθεσία διαβάθμιση ώστε η συνολική οφειλή να μη ξεπερνά το διπλάσιο, το τριπλάσιο ή το τετραπλάσιο του αρχικού κεφαλαίου.
Όμως, όπως σχολίασε ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας, πολλές τράπεζες εκμεταλλευόμενες τις αλλεπάλληλες νομοθετικές αλλαγές και ασαφή σημεία των νομοθετημάτων, προσπάθησαν να αυξήσουν τις οφειλές στο ανώτατο όριο, ακόμα και όταν αυτό περιορίστηκε από το τετραπλάσιο στο τριπλάσιο του αρχικού κεφαλαίου, με τον νόμο 3259 του 2004.
Επιπλέον θεωρούσαν ότι είχαν καταργηθεί οι διαβαθμίσεις στο ύψος της συνολικής οφειλής, αξιώνοντας για όλα τα δάνεια μετά το 1990 να καταβληθεί το τριπλάσιο, αντί για το διπλάσιο του κεφαλαίου, ενώ εξέταζαν κάθε δάνειο ξεχωριστά για τον υπολογισμό της οφειλής, αντί να συνυπολογίζουν το συνολικό κεφάλαιο όλων των δανείων, με αποτέλεσμα πολλοί δανειολήπτες να εξαιρούνται και να μην μπορούν να κάνουν χρήση των ευνοϊκών γι’ αυτούς ρυθμίσεων.
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Η Μαρία Ιωαννίδου στα νιάτα της... ολόγυμνη! (Προσοχή ακατάλληλο για ανηλίκους)

Η Μαρία Ιωαννίδου στα νιάτα της... ολόγυμνη! (Προσοχή ακατάλληλο για ανηλίκους)
Άλλη μια γνωστή Ελληνίδα που στα νιάτα της έκανε και γυμνές φωτογραφίσεις....Πηγή: topaliatzidiko.blogspot.com

Γνωστός δημοσιογράφος σε gay σκάνδαλο στο Mega

«Megaλο» ροζ σκάνδαλο είναι έτοιμο να σκάσει στα μίντια, σύμφωνα με blogs. Γνωστός gay δημοσιογράφος του καναλιού φέρεται να είναι ο πρωταγωνιστής.

Ύπαρξη gay σκανδάλου που θα ξεσπάσει σύντομα σε «Μεγάλο Κανάλι» αποκάλυψε το site parapolitika.gr.

Όπως αναμενόταν, η πληροφορία για σκάνδαλο με gay δημοσιογράφο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και τροφοδότησε φήμες στην αγορά.

Διαβάστε το δημοσίευμα για το gay δημοσιογράφο σε μεγάλο κανάλι:

Μεγάλο (ροζ) σκάνδαλο αναμένεται να «σκάσει» σε κανάλι εθνικής εμβέλειας. Πρωταγωνιστής, γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος μπροστά στο πάθος του, για ικανοποίηση, φαίνεται να έχει κάνει το ΜΕΓΑΛΟ λάθος. Ο εραστής του, τον έχει καταγράψει σε πολύ περίεργες στιγμές.

Επειδή, ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι υπεράνω υποψίας, όταν θα σκάσει το θέμα, θα γίνει θόρυβος στην πιάτσα.

ΑΞΙΖΕΙ: Ο δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του, όταν η τελευταία διαπίστωσε ότι έχουν αρχίσει να του αρέσουν (και) τα αγοράκια.

Πολύ γρήγορα, o «ένοχος» εντοπίστηκε από τους πιο πονηρεμένους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο gay δημοσιογράφος εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο δημοσιογράφος είναι ανήσυχος, καθώς τις επόμενες ώρες, ίσως να σκάσει και το όνομα του στην πιάτσα.
« Φήμες

ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ Η ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ


ΔΙΌΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΈΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ  ΓΑ@@ΣΤΕ  ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ@@@@@ΝΕ  ΟΥΣΤ ΑΠ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

ΜΑ@@ΚΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ


ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΣΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ  ΙΣΕ ΓΙΑ ΦΤΎΣΙΜΟ ...

[Αποκλειστικό] Διαδικτυακή επίθεση στην ιστοσελίδα της Βουλής

[Αποκλειστικό] Διαδικτυακή επίθεση στην ιστοσελίδα της Βουλής

[Αποκλειστικό] Διαδικτυακή επίθεση στην ιστοσελίδα της Βουλής

http://www.secnews.gr/archives/16631#more-16631

[Αποκλειστικό] Διαδικτυακή επίθεση στην ιστοσελίδα της Βουλής

Επίθεση από άγνωστο hacker δέχτηκε η ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων
σύμφωνα με ανώνυμη πληροφορία που απεστάλη στο SecNews. Η επίθεση είχε
ως αποτέλεσμα την δημοσιοποίηση κωδικών πρόσβασης και δεδομένων της
ιστοσελίδας του Κοινοβουλίου, που κοινοποιήθηκαν σε ιστοσελίδες
ελεύθερης διανομής κειμένου όπως φαίνεται και στα παρακάτω urls:

http://paste2.org/p/1504444
http://chopapp.com/#wo5fh4fz
http://codepad.org/CeGo8i9S
http://pastie.org/2169261
http://codepad.org/t2NlJe09

Η επίθεση, σύμφωνα με αναφορά σε ιστοσελίδα του εξωτερικού,
υπογράφεται από την ομάδα "REAL DEMOCRACY REVERSE ENGINEERING". Οι
hackers έχουν αποκρύψει συγκεκριμένους χαρακτήρες από τους
εκτεθειμένους κωδικούς, ώστε να μην είναι εφικτό σε τρίτους να
χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα που κοινοποίησαν. Δεν είναι σαφές πως
ακριβώς πραγματοποιήθηκε η επίθεση, αν οφειλόταν σε συγκεκριμένη
αδυναμία ή λάθος παραμετροποίηση του διακομιστή. Η διαρροή
περιλαμβάνει σημαντικό αρχείο ρυθμίσεων του διακομιστή [Web.config]
που περιλαμβάνει και πλήθος κωδικών πρόσβασης διαχειριστή, όνομα
εταιρείας κατασκευής του ιστοχώρου κ.α.

Untitled [Αποκλειστικό] Διαδικτυακή επίθεση στην ιστοσελίδα της ΒουλήςΤο μήνυμα που συνοδεύει την επίθεση παρουσιάζουμε παρακάτω:Σχεδόν 40 χρόνια απο τότε που ήσουν πάνω στα κάγκελα του Πολυτεχνείου.
Τίμιος και δίκαιος ο αγώνας σου τοτε. Τότε που σαν νέος είχες ονειρα
και μέλλον.
Εγώ πάλι, δεν έχω τίποτα.Μου πήρες τα όνειρα και το μέλλον.


Δεν μιλάω στους πολιτικούς. Αυτοί είναι ανάξιοι λόγου εδώ και χρόνια.
Σε εσένα που τους βγάζεις μιλάω. Το ξέρεις πως είναι ανίκανοι, αλλα
τους ξαναβγάζεις.
Τους βγάζεις γιατί είναι γιοί, ανηψιοί και κόρες. Γιατί έχεις μείνει
ακόμα στον εθνικό διχασμό.
Γιατί το λέει το κόμμα. Γιατί βολεύτηκες εσύ και το τεμπέλικο παιδί
σου στο δημόσιο.
Αλλα γιατί να νοιαστείς; Όλα πήγαιναν καλά. Τα είχες όλα.
Τον φραπέ σου, την ομάδα σου, τα μεσημεριανάδικα σου και ένα βουλευτή
να γλείφεις.


Και τώρα πέφτεις απο τα σύννεφα...
Φταίνε οι ξένοι λες. Φταίνε οι άλλοι .Παντα οι άλλοι. Ποτέ εσύ!
Τα βάρη απο τα δικά σου λάθη τα φορτώνεις σε εμένα. Στην γενιά των
είκοσι και των τριάντα.
Τη γενία που δουλευει για 600 ευρω, και περιμένεις να σου πληρώσει τον
φουσκωμένο μισθό, την σύνταξη και το εφάπαξ.
Που περιμένεις να σου συντηρεί τον γιόκα σου, μην τυχόν και χάσει την
δουλειά του στο δημόσιο
και αναγκαστεί επιτέλους να παράγει.


Για εμένα προφανώς δεν σε νοιάζει.
Εγώ είμαι πολίτης β' κατηγορίας. Άλλωστε είμαι εδω μόνο για να σε
συντηρω.


Αρκετά οι επιλογές σου, μου παγίδεψαν το μέλλον.
Όταν έρθει η ώρα να ψηφίσεις, κάτσε στο σπιτι σου.
Ασε εμενα να αποφασίσω για εμένα, χωρίς τον κομματικό σου "θόρυβο".


@300
Γίνεστε τσαρλατάνοι οταν κόβετε με ευκολία τις συντάξεις των 400 ευρώ,
αλλά τρέμετε μην χάσετε το κομμάτικο σας κράτος.
Είναι εξοργιστικό να διαμαρτύρεστε για τα αυγά και τα γιαούρτια ως
μορφή βίας, οταν τα ΜΑΤ σαπίζουν τον κόσμο στο ξύλο.


Υ.Γ. Κάτι που οι σύγχρονοι "υπερπατριώτες" ίσως μπορούν να
απαντήσουν..
Κάτι ψιθύριζε χαμογελώντας ο Markus Wolf πριν ξεψυχήσει. Αναρωτιόταν
πως γράφεται η "Νίκη" στα Βελγικά..Δεν είναι σαφές αν η συγκεκριμένη επίθεση σχετίζεται με την διακήρυξη
επιθέσεων από τους Anonymous εναντίον Ελληνικών στόχων, καθώς επίσης
και αν οι hackers απέκτησαν πρόσβαση σε νευραλγικά δεδομένα/
πληροφορίες ή άλλα εσωτερικά πληροφοριακά συστήματα του Κοινοβουλίου.

Σε αυτό το σημείο θυμίζουμε ότι η ιστοσελίδα της Βουλής σύμφωνα με
πληροφορίες είχε κοστίσει πάνω από 1.000.000 EURO, ενώ πριν μερικές
ημέρες είχε καταρρεύσει από αδιευκρίνιστους λόγους όπως αναφέρουμε και
σε προηγούμενο άρθρο μας για την ιστοσελίδα της Βουλής.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1318099

Δυο μεγάλες πυρκαγιές στην Πρέβεζα

Δύο μεγάλες πυρκαγιές οι οποίες εκδηλωθηκαν με διαφορά 24 περίπου ωρών σήμαναν συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Πρέβεζας.H πρώτη , εκδηλώθηκε στην θέση Μάζι του Αρχαγγέλου και είχε ως αποτέλεσμα να καούν 3 στρέμματα χορτολιβαδικής και ένα στρέμμα δασικής έκτασης ενώ κινδύνεψε να καεί και μια ηλικιωμένη γυναίκα.Η γυναίκα βρέθηκε λιπόθυμη και περικυκλωμένη από τις φλόγες από τους πυροσβέστες και...
όπως διαπιστώθηκε οποία έφερε εγκαύματα στα άνω και κάτω άκρα. Οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας τη μετέφεραν σε ασφαλές και σκιερό μέρος, της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα κάλεσαν ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. το οποίο στη συνέχεια παρέλαβε την εγκαυματία και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.Πυρκαγιά σημειώθηκε όμως και στην θέση «Ανωγειατά» του Δήμου Ζηρού.Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις από την Φιλιππιάδα, το Θεσπρωτικό , την Πρέβεζα και την Αρτα ενώ την μάχη της πυρόσβεσης συνέδραμε και ένα αεροσκάφος τύπου καναντέρ.έξι πυροσβεστικά οχήματα της Π.Υ.Φιλιππιάδας.Η πυρκαγιά κατασβέσθηκε πλήρως το βράδυ της ίδια μέρας ενώ κάηκαν τριάντα (30) στρέμματα χορτολιβαδικής και δέκα (10) στρέμματα δασικής έκτασης.Στον τόπο της πυρκαγιάς πέραν του Διοικητή της Π.Υ. Φιλιππιάδας και του Διοικητή της Π.Υ. Πρέβεζας, παρευρέθη και συντόνιζε την κατάσβεση ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου Αρχιπύραρχος Σταυρόπουλος Χρήστος.Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και στις δύο ανωτέρω πυρκαγιές διαπίστωσε την ύπαρξη μεγάλης ποσότητας ξεραμένων χόρτων τα οποία σε συνδυασμό με τις άσχημες καιρικές συνθήκες, συνετέλεσαν στην εκδήλωση και γρήγορη εξάπλωση των πυρκαγιών.Οι αρμόδιοι εφιστούν στους πολίτες προσοχή και τους υπενθυμίζουν ότι μέχρι τέλους Οκτωβρίου απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση φωτιάς στην ύπαιθρο και τους παρακαλούμε να έχουν αυξημένη την προσοχή τους στις υπαίθριες δραστηριότητές τους για να μην τεθούν σε κίνδυνο ιδιοκτησίες αλλά και ανθρώπινες ζωές. Η ετοιμότητα θα είναι ακόμη πιο αυξημένη τις επόμενες μέρες δεδομένου ότι αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή και ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς είναι μεγάλος..

http://epirusgate.blogspot.com/

Δείτε το νέο σέξι βίντεο της Beyonce

Δείτε το νέο σέξι βίντεο της Beyonce


Είναι το τρίτο single από το νέο της άλμπουμ με τίτλο Best Thing I Never Had. Η Beyonce ντύνεται νύφη για τις ανάγκες του βίντεο και η ιστορία ακολουθεί την ημέρα του… γάμου της ακόμη και την πρώτη νύχτα όπου η 29χρονη σταρ εμφανίζεται με σέξι λευκά εσώρουχα.     

Καρέ-καρέ οι διακοπές Νικόλαου-Τατιάνα στη Σύμη

Καρέ-καρέ οι διακοπές Νικόλαου-Τατιάνα στη Σύμη


Στη Σύμη βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες για διακοπές ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ. Ένα σχεδόν χρόνο μετά από το γάμο τους στις Σπέτσες στον οποίο παραβρέθηκαν μέλη πολλών βασιλικών οικογενειών καθώς και πολλοί φίλοι του ζευγαριού από το ελληνικό και ευρωπαϊκό τζετ σετ το ζεύγος επιλέγει ξανά τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές του. Μετά τη Μύκονο που επισκέφτηκε το Πάσχα τώρα ήρθε η σειρά της Σύμης.
Νικόλαος και Τατιάνα έφτασαν στο νησί με ένα υπερπολυτελές σκάφος 80 μέτρων το οποίο έχει αγκυροβολήσει ανοικτά της Σύμης και συνοδεύεται από ολιγομελή παρέα που επιβαίνει σε ένα δεύτερο σκάφος εφάμιλλης πολυτέλειας που φτάνει τα 50 μέτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο το ζεύγος όσο και η παρέα τους απόλαυσαν τα καθαρά νερά της γραφικής παραλίας Νανού και επέστρεψαν αργά το απόγευμα στο σκάφος τους.
Μάλιστα, στο τέλος της επίσκεψής του στο νησί, ο Νικόλαος έστειλε ευχαριστήρια κάρτα στο Δήμαρχο η οποία αναφέρει τα εξής:
Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία σας. Ελπίζουμε να επισκευθούμε το υπέροχο νησί σας πάλι σύντομα και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.
Με αγάπη,
Νικόλαος – Τατιάνα
Πηγή: symigreece


 

Τζούλια Ρόμπερτς: Ινκόγκνιτο στην Πάτμο

Τζούλια Ρόμπερτς: Ινκόγκνιτο στην Πάτμο


H «Pretty woman» ινκόγκνιτο στην Πάτμο. Η Τζούλια Ρόμπερτς με τον σύζυγό της, τον κάμεραμαν Ντάνιελ Μόντερ, και τα τρία τους παιδιά, Χέιζελ-Πατρίτσια, Φιν και Χένρι, ξεκουράζεται στο Νησί της Αποκάλυψης. Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ με την οικογένειά της μένει σε σπίτι πάνω στον λόφο όπου δεσπόζει το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Ξεκίνησε το ξεπούλημα της χώρας! Ετοιμη η λίστα 350 κρατικών ακινήτων

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/350_08.html#more

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το πρώτο, άμεσα αξιοποιήσιμο πακέτο δημόσιων ακινήτων.

Οι τράπεζες οι οποίες ενεργούν ως σύμβουλοι αποκρατικοποίησης του δημοσίου, έδωσαν στην Ειδική Γραμματεία Αποκρατικοποιήσεων μια μακρά λίστα των περίπου 350 ακινήτων της δημόσιας περιουσίας για το ξεπούλημα της χώρας.

Ανάμεσα στα ακίνητα που έχουν προκρίνει ως...
πρώτα οι τράπεζες είναι το γνωστό Πρασσονήσι στη Ρόδο, η περιοχή της «Φωνή της Αμερικής» στην Ξάνθη, η περιοχή Καϊάφα στο νομό Ηλείας, οι Αλυκές στη Ζάκυνθο εκτάσεις στην Ανάβυσσο Αττικής, το Μεσολόγγι, το Βαθύ της Σάμου και το μεγαλύτερο δημόσιο ακίνητο προς αξιοποίηση, το παλαιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να έχει στα χέρια του μέσα στην εβδομάδα την πρώτη μελέτη αξιοποίησης από την συντονίστρια Εθνική Τράπεζα και τις Alpha bank, Eurobank, Επενδυτική Τράπεζα, Εμπορική, Πειραιώς, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Αττικής και Αγροτική.

Με βάση το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό θα πρέπει η κυβέρνηση έως το Δεκέμβριο του 2013 να έχει συγκεντρώσει από την αξιοποίηση τη κρατικής γης και την πώληση δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών έσοδα 15 – 17 δισ. ευρώ.

Τα υπόλοιπα 33 δισ. ευρώ – 35 δισ. ευρώ προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος των 50 δισ. ευρώ θα πρέπει να εισπραχθούν την τριετία 2013 – 2015.


Απίστευτο αλλά …Βολιώτικο θέμα που φέρνει σε δύσκολη θέση τον κ. Αγοραστό


Ο πρώην Δήμαρχος Αρτέμιδος Μαγνησίας και νυν Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλος, ζητάει 450.000 ευρώ από το Δήμο Βόλου αναδρομικά από το 2003…

Ο Αντιπεριφερειάρχης, χορηγούσε από ιδιωτική πηγή νερό στον Δήμο Αρτέμιδας που ήταν δήμαρχος και φυσικά δεν μπορούσε να εισπράξει χρήματα με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, που απαγορεύει Δήμαρχο να είναι προμηθευτής του Δήμου που διοικεί…

Συνεπώς οι δημότες Αρτέμιδος κυριολεκτικά, «έπιναν νερό στην υγεία του Δημάρχου τους»…

Στην αγωγή του ο κ. Αλεξόπουλος υποστηρίζει ότι «από τις αρχές του 2003 και μέχρι σήμερα από γεώτρηση που βρίσκεται σε ιδιόκτητο κτήμα του στην πρώην Κοινότητα Αγίου Λαυρεντίου υδροδοτείται η πρώην ομώνυμη Κοινότητα με παροχή 120 μ3 την ώρα».

Ο κ. Αλεξόπουλος υποστηρίζει ότι επί 8 χρόνια δεν ανακίνησε το θέμα γιατί υπήρχε κώλυμα για τη διεκδίκηση οποιασδήποτε αποζημίωσης από το Δήμο στον οποίο ήταν ο ίδιος επικεφαλής.
Αλλά όμως ο κ. Αλεξόπουλος μόλις έγινε Περιφερειακός Σύμβουλος και εν συνεχεία Αντιπεριφερειάρχης, κατέθεσε την αγωγή κατά του Δήμου Βόλου…

Ταυτόχρονα δηλώνει ανυποχώρητος στην διεκδίκηση των χρημάτων και δεν έχει πρόβλημα να σταματήσει την παροχή του νερού από την ιδιωτική του πηγή…
«Κανένα πολιτικό, νομικό ή ηθικό κώλυμα στη διεκδίκησή του αιτήματος μου», δηλώνει χαρακτηριστικά…
Την υπόθεση εξετάζει ήδη η Νομική Υπηρεσία του Δήμου, ενώ ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, δεν έκρυψε την δυσφορία του για την κίνηση Αλεξόπουλου…

Τι έχει να δηλώσει για τον Αντιπεριφερειάρχη του ο κ. Αγοραστός;
http://www.trikalanews.gr/article/31890/

ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ


ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΕΡΆΚΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ .ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΞΕΝΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΤΑ

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Ρέθυμνο

Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη της κατάσβεσης

Μετά τις 3 το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στη περιοχή Δρυμίσκος Ρεθύμνου.

Στο σημείο να βρίσκονται 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα με εφτά πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο.

Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν καταφθάσει στην περιοχή και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά.

«Πρόκειται για τη χειρότερη περίοδο που διανύουμε τα τελευταία 30 χρόνια, παρατηρεί ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων

Σε απόγνωση οι οικοδόμοι
Ακόμη και σκόντο στα ένσημα κάνουν πλέον οι οικοδόμοι και εργατοτεχνίτες προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο. Ρισκάρουν να παρατείνουν τον εργασιακό τους βίο ή ακόμη και να μη θεμελιώσουν στην ώρα τους δικαίωμα συνταξιοδότησης προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους ανάγκες.
Η ανεργία στον κλάδο έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με αποτέλεσμα να θεωρείται τυχερός ακόμη και αυτός που κάνει δύο μεροκάματα το μήνα, ενώ πλέον οι περισσότεροι εξαιτίας της αναδουλειάς κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν μακροχρόνιοι άνεργοι... λόγω της μεγάλης παραμονής τους στους καταλόγους ανεργίας του ΟΑΕΔ.
Τα ένσημα των οικοδόμων αγγίζουν περίπου τα 90 € κόστος ασφάλισης την ημέρα -χωρίς τις προσαυξήσεις των επιδομάτων- για ένα τεχνίτη με 20 χρόνια προϋπηρεσίας όταν μόνο ένα μικρό μέρος επιστρέφει στον εργαζόμενο με τη μορφή δωρόσημου Χριστούγεννα και Πάσχα.
Με το πρόσχημα της κρίσης οι περισσότεροι εργολάβοι έχουν ήδη χαμηλώσει στο μεταξύ τα μεροκάματα και πολλές φορές δεν κολλάνε όλα τα ένσημα .Οι άνεργοι τη βγάζουν με δανεικά, ενώ πολλοί εν ενεργεία οικοδόμοι και εργατοτεχνίτες κάνουν δουλειές του ποδαριού μέχρι να “ξανανοίξει” η οικοδομή.
Το πάγιο αίτημα του συνδικάτου είναι το κατώτερο μεροκάματο να ανέρχεται στα 52 ευρώ, για τον τεχνίτη 75 ευρώ, ενώ επίσης καθολική είναι η απαίτηση πλέον να προσμετράται ο χρόνος ανεργίας ως συντάξιμος, να θεωρούνται τα βιβλιάρια ασθενείας όσο διαρκεί η κρίση και χωρίς ένσημα, καλύτερη επιθεώρηση στις οικοδομές για θέματα υγιεινής και ασφάλειας.
«Πρόκειται για τη χειρότερη περίοδο που διανύουμε τα τελευταία 30 χρόνια, παρατηρεί ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων για τα τοπικά δεδομένα της Μαγνησίας, με το ποσοστό ανεργίας στους οικοδόμους να ξεπερνά πλέον το 70%. Η κατάσταση είναι πλέον απερίγραπτη» παρατηρεί ο κ. Λαγοδόντης, απογοητευμένος όσο ποτέ όχι μόνο για την ανεργία αλλά και για τις στρεβλώσεις του συστήματος που έχουν ουσιαστικά «μετατρέψει» τους οικοδόμους σε επαίτες ακόμη και μίας ελάχιστης ασφάλισης για να μπορούν να έχουν δικαίωμα να εξεταστούν από γιατρό.
 taxydromos

Τραυματίστηκε ο π. βουλευτής Γιάννης Αντωνόπουλος

Τραυματίστηκε ο π. βουλευτής Γιάννης Αντωνόπουλος
Αγιο είχε ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας Γιάννης Αντωνόπουλος που σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα μετά από σύγκρουση του Ι.Χ. που οδηγούσε με νταλίκα στην Εθνική Οδό στο ύψος της Λαμίας.
Ο Γιάννης Αντωνόπουλος ταξίδευε προχθές αργά το βράδυ από το Βόλο για την Αθήνα προκειμένου να παραστεί σε φιλικό παιχνίδι πόλο της ομάδας ΟΥΚΒ του οποίου είναι πρόεδρος.
Στο ύψος της Λαμίας προφανώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και το Ι.Χ. που οδηγούσε συγκρούστηκε με νταλίκα. Παρά το γεγονός ότι η σύγκρουση ήταν δυνατή ο πρώην βουλευτής δεν τραυματίστηκε σοβαρά, κρίθηκε όμως σκόπιμη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο της Λαμίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν καρδιολογικά προβλήματα.
Χθες το απόγευμα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου σήμερα πιθανότατα θα υποβληθεί σε εγχείρηση για να του τοποθετηθεί βηματοδότης.
taxydromos

Φωτογραφικό ταξίδι στη Σκόπελο!

Φωτογραφικο ταξιδι στη Σκοπελο!
Σας ταξιδεύουμε στη Σκόπελο μέσα από μαγευτικές φωτογραφίες

VIDEO: Η Κατερίνα Στικούδη αναστατώνει τη Μύκονο

VIDEO: Η Κατερίνα Στικούδη αναστατώνει τη ΜύκονοΤο νησί των Ανέμων κατάφερε να αναστατώσει η Κατερίνα Στικούδη και μάλιστα χωρίς να κουραστεί.
Η σέξι παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και μοντέλο εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες στην παραλία της Ψαρού στη Μύκονο με γυναικοπαρέα και μαγνήτισε τους λουόμενους. Φορώντας ένα καυτό brazilian πράσινο μαγιό από κάτω, ένα κοραλί σουτιέν και ένα τεράστιο ψάθινο καπέλο, η Κατερίνα Στικούδη, περπατούσε στην άμμο, έκανε ηλιοθεραπεία, απολάμβανε το χυμό της και τα φρούτα της και έκανε βουτιές όλο χάρη και νάζι. Δεν παρέλειψε, βέβαια, να ποζάρει και να φωτογραφηθεί παίζοντας με το νερό… Όχι, όμως, για κάποιο φωτογράφο αλλά για το κινητό μιας φίλης της. Δείτε το βίντεο και απολαύστε την! 

Video: Η πιο σέξι εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου!

Video: Η πιο σέξι εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου!Στην τελευταία εκπομπή του "Πάνω στην ώρα" πρόβαλαν ένα Video με την πιο σέξι φετινή εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου και αυτή δεν ήταν άλλη από αυτή με το γνωστό μπλουζοφόρεμα! Απολαύστε την πιο σέξι εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου για αυτή την χρονιά!   

Οι δέκα ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας 1 ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

Παραλία Λιμνονάρι
 

Μαγιό, γυαλιά, αντηλιακό και… φύγαμε

Οι παραλίες της Ελλάδας είναι ξακουστές σε όλον τον κόσμο. Είναι επίσης και πάρα πολλές, κάτι που κάνει πολύ δύσκολο το να επιλέξεις την κατάλληλη για τις βουτιές σου.

Σε κάθε νησί υπάρχει κι ένα πλήθος από μαγευτικές τοποθεσίες πάνω στη θάλασσα που περιμένουν τον κόσμο να τις επισκεφτεί στις διακοπές του. Εμείς επιλέξαμε τις δέκα ομορφότερες και δημοφιλέστερες από αυτές.

Απολαύστε μερικές από αυτές…

Πόρτο Κατσίκι, Λευκάδα


Μύρτος, Κεφαλονιά


Άγιος Προκόπιος, Νάξος


Ναυάγιο, Ζάκυνθος


Ζαχάρω, Ηλεία


Σίμος, Ελαφόνησος


Φαλάσαρνα, Χανιά


Μπάλος, Χανιά


Πρέβελη, Ρέθυμνο


Κολυμπήθρες, Πάρος

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου