Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ) για την εκκένωση της πλατείας Συντάγματος


Η κυβέρνηση δεν θέλει κόσμο στο δρόμο! Αυτό είναι το μήνυμα της επιχείρηση εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος.
Αλλά κανονίζει χωρίς τον ξενοδόχο. Ο λαός σύντομα και πιο μαζικά και αποφασιστικά θα λογαριαστεί και με αυτήν και με τα αφεντικά της ΕΕ και του ΔΝΤ
Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ) για την εκκένωση της πλατείας Συντάγματος
Τα ξημερώματα του Σαββάτου τα ΜΑΤ, η δημοτική αστυνομία του Καμίνη, με παρουσία εισαγγελέα, έκαναν έφοδο στην πλατεία Συντάγματος. Συνεργεία του δήμου,  υπό την κάλυψη των ΜΑΤ, κατάστρεψαν τα πάντα, σκηνή προς σκηνή. Έγιναν και προσαγωγές.
Η επιχείρηση εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος είχε ανακοινωθεί από τον ίδιο το δήμαρχο αθηναίων Καμίνη την προηγούμενη μέρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ που είχε αναλάβει εργολαβία να πείσει πόσο κακή είναι για την εικόνα της χώρας  και πόσο κινδυνεύει ο  τουρισμός της από την  παρουσία μερικών σκηνών στην πλατεία.
Παρά την άμαζη παρουσία κόσμου την τελευταία περίοδο στην πλατεία Συντάγματος η κυβέρνηση επιχείρησε μέσα στα μαύρα σκοτάδια από το φόβο μήπως η κίνησή της προκαλέσει την συγκέντρωση κόσμου. Του κόσμου που κατά εκατοντάδες χιλιάδες γέμισε την προηγούμενη περίοδο το Σύνταγμα αλλά και τις άλλες πλατειές της  χώρας για να εκφράσει έμπρακτα την αντίθεση του στην πολιτική των «δανειστών» της τρόικα  και της κυβέρνησης  που καταστρέφει  τις ζωές των ανθρώπων.
Η κυβέρνηση  επείγεται να εφαρμόσει όλα όσα ψήφισε, και άλλα ακόμα! Τις ιδιωτικοποιήσεις, το ξεπούλημα και τα φορομπηχτικά μέτρα, τις απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, την επιβολή νέου σκληρού ταξικού εκτρώματος στην παιδεία, τις συγχωνεύσεις των σχολείων και των Νοσοκομείων, τη διάλυση της υγείας και της περίθαλψης, την ένταση της κρατικής βίας και τρομοκρατίας.
Και δεν θέλει κόσμο στο δρόμο! Αυτό είναι το μήνυμα της επιχείρηση εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος.
 Αλλά κανονίζει χωρίς τον ξενοδόχο. Ο λαός σύντομα και πιο μαζικά και αποφασιστικά θα λογαριαστεί και με αυτήν και με τα αφεντικά της ΕΕ και του ΔΝΤ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger