Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

«Φέτος είναι λιγότερα τα συνεργεία με εργάτες που έχουν έρθει στο νησί για να κάνουν εργασίες» τόνισε ο δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης

Λιγότερα είναι φέτος τα συνεργεία από διάφορους τεχνίτες που βρίσκονται στα νησιά των Βορείων Σποράδων για να πραγματοποιήσουν εργασίες, σε εγκαταστάσεις και καταστήματα, καθώς είναι άγνωστο με πόσους επισκέπτες θα ξεκινήσει φέτος η τουριστική σεζόν.

ΕΚΤΑΚΤΟ-Τραγωδία στη Σκόπελο: Νεκρή γυναίκα από κεραυνό - ΤΩΡΑ

Μία γυναίκα ηλικίας περίπου 50 ετών έχασε τη ζωή της στη Σκόπελο σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γυναίκα έκανε αγροτικές εργασίες μαζί με τον συζυγό της, όταν άρχισε έντονη βροχόπτωση και ένας κεραυνός την χτύπησε. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας φέρεται να ενημέρωσε πριν από λίγα λεπτά της ώρας και την εισαγγελία Βόλου.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΕΚΡΑ...Δεν ξεκίνησε ακόμη η τουριστική κίνηση στα νησιά των Β. Σποράδων

Ξεκίνησε ήδη και η πρώτη εβδομάδα μερικής απελευθέρωσης των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών και η τουριστική κίνηση προς τα νησιά των Σποράδων δεν φάνηκε να αρχίζει ακόμη, ενώ η αύξηση της χωρητικότητας των πλοίων στο μισό της μεταφορικής τους ικανότητας, έχει αποτέλεσμα να ταξιδεύουν οι κάτοικοι των νησιών και να μην παρατηρούνται φαινόμενα, επιβάτες να μην μπορούν να ανέβουν στα πλοία.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου