Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020

ΠΑΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020 Ο ΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ! Σκόπελος, 1/5/2020


                   

H  Γραμματεία του ΠΑΜΕ Σκοπέλου χαιρετίζει τους  απεργούς εργαζόμενους, τους οικοδόμους, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους,  τους ανέργους, τους νέους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, τους αλιείς που κάτω από το φετινό σύνθημα «να μην πληρώσει ο λαός, ορατός εχθρός είναι ο καπιταλισμός», συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση της Πρωτομαγιάς μπροστά στο Σωματείο Οικοδόμων στην παραλία. Χαιρετίζουμε επίσης όλους αυτούς που θα ήθελαν να βρίσκονται  μαζί μας, να διαδηλώνουμε μαζικά όπως κάθε χρόνο, τιμώντας την παγκόσμια μέρα αγώνα της εργατικής τάξης.

Δεν είμαστε με τα καλά μας – ΜΚΟ στη Λέσβο έκανε ειδικό χάρτη για να διευκολύνει την εισβολή των αλλοδαπών

Δεν είμαστε με τα καλά μας – ΜΚΟ στη Λέσβο έκανε ειδικό χάρτη για να διευκολύνει την εισβολή των αλλοδαπών
skal 
Αδυνατεί να το πιστέψει ανθρώπινος νους ότι υπάρχει κράτος στον κόσμο που να επιτρέπει σε ύποπτες ΜΚΟ να διευκολύνουν την παραβίαση των συνόρων του και την εισβολή αλλοδαπών στο έδαφός του.

1η Μαη 1944. 200 αντιφασιστες, πατριωτες, κομμουνιστες απεδειξαν οτι αγωνιστηκαν για πανανθρωπινα ιδανικα και αγαπησαν την Ελλαδα με την καρδια και το αιμα τους. Δεν πεθαναν ποτε. Ειναι εδω και ζηταν εκδικηση.

Image

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου