Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΚΟΠΕΛΟΥ κ. ΑΓΓΕΛΟ ΞΗΝΤΑΡΗ


Κ. Παπαδάκης: Η εισαγγελική πρόταση στην δίκη της Χ.Α αποτελεί την συντηρητική συνέχεια ενός κράτους το οποίο αφήνει ατιμώρητη την φασιστική εγκληματική βία στην Ελλάδα εδώ και 80 χρόνια


Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτηση μας στη οποία σχολιάζαμε την εισαγγελική πρόταση στην δίκη της Χρυσής Αυγής, παραθέτουμε την σχετική τοποθέτηση που έκανε ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής, Κώστας Παπαδάκης στην δίκη των μελών του ναζιστικού μορφώματος.

Ο σύντροφος δικηγόρος, είπε τα πράγματα με το όνομα τους και το ποιο βασικό απ' όλα έδωσε την πολιτική διάσταση του θέματος. Γιατί ναι μεν είναι σημαντική η δικαστική ετυμηγορία που θα προκύψει από την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασία, ποιο σημαντικό απ' όλα όμως είναι τί πολιτικά αποτελέσματα παράγει.

Στον Μαρινάκης έχουν δώσει τουλάχιστο 400.000 Μερίσματα- Στους ανέργους και ΜΜΕ, κοροϊδία και ψίχουλα


Γράφει ο  mitsos175

Ο Μητσοτάκης κοροϊδεύει. Αυτός και η συμμορία του ήρθαν να λεηλατήσουν. Όσον αφορά το δήθεν Κοινωνικό Μέρισμα σκοπός του είναι να πάρουν όσοι γίνεται λιγότεροι. Από του χρόνου άλλωστε θα το καταργήσει.

Η μόνη του έννοια είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της κλοπής, της λεηλασίας, της τρομοκρατίας και της ανθρωποφαγίας. Έτσι τα ΜΜΕ του λένε ψέματα. Αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει με την προπαγάνδα.

Το τι γίνεται με την ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι κυριολεκτικά απερίγραπτο. Υπάρχει “σφαγή” των ανέργων ακόμα και των ΑΜΕΑ!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου