Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Χρήματα για να προσλαμβάνονται μιλιούνια μπάτσοι υπάρχουν


Ο κρατικός προϋπολογισμός δεν αντέχει να επιβαρυνθεί με την μισθοδοσία γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, και έτσι οι υπάρχουσες δομές δημόσιας υγείας καρκινοβατούν και κλείνουν προς μεγάλη ικανοποίηση των εμπόρων υγείας.

Το Υπουργείο Παιδείας δεν διαθέτει χρήματα για να προσλάβει μόνιμους εκπαιδευτικούς και προειδοποιεί τους αναπληρωτέςΑυτοεξορία ή αποκλεισμός.

Εξαϋλώνεται κάθε ίχνος κοινωνικής πολιτικής που υπήρχε με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι χιλιάδες πολίτες, απ' τα πιο φτωχά λαϊκά στρώματα, στερήθηκαν και τα ψίχουλα που έπαιρναν απ' το λεγόμενο Κοινωνικό Μέρισμα.

Στα πλαίσια όμως της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας" υπάρχει και ένας τομέας για τον οποίο υπάρχει πακτωλός χρημάτων. Κι αυτός δεν είναι άλλος παρά της κρατικής καταστολής.

Οπως μας ενημερώνει σήμερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ "έγινε σήμερα με τον πλέον επίσημο τρόπο η παρουσίαση των 1.500 ειδικών φρουρών που προσελήφθησαν για την Αττική" και των οποίων "ολόκληρος ο εξοπλισμός τους είναι καινούργιος και στοίχισε συνολικά 2.350.000 ευρώ". 

Μάλιστα ο πολιτικός τους προϊστάμενος Μ. Χρυσοχοϊδη ενθουσιασμένος απευθύνθηκε στους νέους μπάτσους με θερμά λόγια: «Είστε τα παιδιά των Ελλήνων και των Ελληνίδων, τα παιδιά όλης της χώρας… Είμαστε μαζί σας για όλα τα ζητήματα, από προσωπικά και οικογενειακά, μέχρι τα ζητήματα που αφορούν τους εξοπλισμούς σ το σχεδιασμό της δράσης σας για την δουλειά σας. Είστε παιδιά δικά μας της οικογένειας της αστυνομίας και για αυτό θα σας φροντίσουμε, θα επιδείξουμε στοργή για σας».

Και εκτός αυτού από την ίδια πηγή μαθαίνουμε:«Την πρόσληψη άλλων 1.200 ατόμων, που θα ενισχύσουν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης προωθεί με ταχείς ρυθμούς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη»/

Πολύ σωστά, Αφού σου παρέχεται "ασφάλεια" -από ποιον κινδυνεύουμε άραγε εκτός απ' την φτώχεια, την μιζέρια και την ανέχεια;- πρέπει να είσαι άκρατος λαϊκιστής για να απαιτείς από την κυβέρνηση των "αρίστων" να σου προσφέρει υγεία, παιδεία και κοινωνική πολιτική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger