Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν καλικάντζαροι;


Γράφει ο mitsos175 

- “Δώσε πίσω το δώρο, ρε καριόλη”! 
“ Μολών Λαβέ, μωρή κουφάλα!”.

Δεν είναι ένας και δυο τα αφεντικά που ζητάνε πίσω το δώρο των Χριστουγέννων από τους εργαζόμενους. Μερικοί αφέντες μάλιστα έχουν ξεσαλώσει τόσο, που ξυλοκοπούν τους “απείθαρχους”!
Και κάποια πραγματικά δουλάκια κρατάνε ακίνητο τον εργαζόμενο, να τον βαράει το αφεντικό! Κατάντια...

Για δώρα καλέστε τον Άγιο Βασίλη. Δεν υπάρχει; Ε τότε δεν υπάρχουν και δώρα. Από τον “καταλληλότερο” μην περιμένετε τίποτε καλό. Μόνο χαράτσια, περικοπές, απολύσεις, ξύλο, κι άμα γουστάρει ο Λάτσης, πόλεμο!
Αν όχι στο Αιγαίο, στη Λιβύη, που είναι κοντά, όχι μακριά σαν την Κύπρο, τη Ρόδο, τη Σάμο τη Λέσβο, ή τη Χίο.
Τώρα μπαίνει ο Χαφτάρ στην Τρίπολη και θα μας δώσει σκάφη ο ναύαρχος του, να πλένουμε τα ρούχα. Μην αργείς ναύαρχε, έχω ένα μόνο σώβρακο κι αυτό παλιό. Δεν λέει να βγω ξεβράκωτος μέρες που είναι.

Κούλης Βρικολακούλης. Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν καλικάντζαροι;

Και τα παραμύθια συνεχίζονται:
“Η Μαρέβα μοιάζει με βασίλισσα του χιονιού με το άσπρο ζιβάγκο!” Μάλλον με Γέτι μοιάζει, ενώ το χρώμα του κατουρημένου χιονιού της πάει περισσότερο.

12 Δεκέμβρη κουτόχορτο, 29 Δεκέμβρη το ίδιο κουτόχορτο! Καλέ κύριε Λάου Λάου πότε λήγει το κουτόχορτο; Μην το φάνε τα γίδια και τα πιάσει κόψιμο.
Για το γκάλοπ λέω. Καθημερινή στις 12 του μήνα μας σέρβιρε το παραμύθι: Καταλληλότερη γλάστρα Παυλόπουλος, εκλογές στο τέλος θέλει το 57,4%. Unreal, 28 του μήνα, τα ίδια ακριβώς ποσοστά σε όλα!
Κύριε Λάου Λάου, αν πληρώσατε, να ζητήσετε τα λεφτά σας πίσω. Copy paste είναι η δημοσκόπηση.
Αλλά καλά κάνουν. Διότι που να τρέχεις έξω με τη Ζηνοβία να ρωτάς τον κόσμο; Να αρπάξεις κάνα κρύωμα μέρες γιορτών; Έτσι κι αλλιώς παραμύθια λένε.

Βέβαια 9 στους 10, που ρώτησα στα αλήθεια, θέλουν να ξεκουμπιστεί ο κατσικοπόδαρος. Οι περισσότεροι από αυτούς όντως δεν θέλουν εκλογές. Βιάζονται να τον κρεμάσουν ανάποδα σαν το Μουσολίνι! Είναι κυρίως όσοι αντί για Μέρισμα φέτος πήραν τα 3 με το συμπάθιο.
Και το 10% που θέλει να μείνει 4 χρόνια ο Κούλης, είναι κάτι φανατικοί, που γουστάρουν να δέρνουν περισσότερο οι μπάτσοι τους δεξιούς νοικοκυραίους!
“Ρίξτε τους κι άλλο! Το τραβάει ο οργανισμός τους! Μητσοτάκη ψήφισαν! Βαράτε τους!”

Να μην γίνουν εκλογές, λέω κι εγώ, να γίνει Επανάσταση. Γιατί αλλιώς θα μας φάνε οι κανίβαλοι. Αν περιμένεις να ψηφίσεις, καλέ μου ψηφοφόρε, ενώ είσαι στο καζάνι, σε πληροφορώ πως θα βράσεις πιο πριν. Στο λαιμό να τους κάτσουμε! Τσιρλιπιπί να πάθουν οι νεοφιλελέ ανθρωποφάγοι!

Χωρίς θέρμανση, χωρίς φράγκο, έχουμε και τα κανάλια που μας δουλεύουν.
Γιατί δεν ρωτάτε στα γκάλοπ: Η πλειοψηφία θέλει μέρισμα, θέλει δώρο;
“- Δεν θέλει”! Θα μας πουν. “Έχει αντίδωρο στην Εκκλησία”!

Πρόσωπο της χρονιάς ο Μητσοτάκης. Μούτρο δηλαδή, τι πρόσωπο; Αφού τους κορόιδεψε όλους.
Κάτι γίδια με περικεφαλαίες, θα κάνουν ντου να πάρουν την Πόλη, ή μόνο με τη Βόρειο Μακεδονία είχαν διαφορές; Προς το παρόν κάνουν έφοδο στο ψυγείο. Και τα βαφτιστήρια κάνουν γιούρια στο δημόσιο χρήμα.

Κάτσε εσύ να λες τα κάλαντα μπας και μαζέψεις για ένα πιάτο φαΐ. Τα έσοδα από τα κάλαντα τα δηλώνουμε; Όχι!; Το βλέπω εγώ το ρεπορτάζ στα κανάλια. “Κύκλωμα φοροφυγάδων από 2 παιδιά και ένα γονιό, που τα συνόδευε, εξάρθρωσε σήμερα η αστυνομία. Πρόκειται για επιτυχία της δίωξης του οικονομικού εγκλήματος”...
Και μη χειρότερα με τα παράσιτα που μας κάθισαν στο σβέρκο και μας πίνουν το αίμα.
Του χρόνου χωρίς καταλληλότερους κηφήνες. Για να είμαστε χαρούμενοι και να έχουμε την υγειά μας.

Στα αδέρφια μας τους μετανάστες, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους οικονομικά ασθενέστερους, λέμε καλούς αγώνες, για να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς δυνάστες να μας εκμεταλλεύονται, κι απατεώνες να μας κοροϊδεύουν.

Αν δεν έρθει ο Άγιος Βασίλης φέτος, φωνάξτε τον Άγιο Στάλιν! Αυτός είναι ειδικός για περιπτώσεις, που λαμόγια σας κλέβουν όχι μόνο τα δώρα, αλλά και τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger