Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019

Εγκληματική οργάνωση στη Μυτιλήνη «βάφτιζε» μετανάστες ως «ευάλωτα πρόσωπα» - Εμπλέκονται ψυχολόγος και δύο δικηγόροι

Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον (538) περιπτώσεις

Σκοπελοχριστούγεννα 2019 | Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

11.00 Έναρξη εκδηλώσεων
16.00 Άφιξη του Άι Βασίλη
17.00 Φωτισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Ο Δήμος Σκοπέλου και Δημοτική Κοινότητα Σκοπέλου,  με την συμμετοχή των Σχολικών Μονάδων, του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου, του 1ου συστήματος Ναυτοπροσκόπων, της ΕΘΟΣ, του Φάρου και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Γονείς αποκαλύπτουν πώς ο Άγιος Σάββας έσωσε το παιδί τους από καρκίνο!

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των γονιών που με την προσευχή στον Άγιο Σάββα, έσωσαν το παιδί τους από τον καρκίνο, αλλά και της γυναίκας που κατάφερε να τεκνοποιήσει.
Στις 5 Δεκεμβρίου η Εκκλησία τιμά έναν πολύ μεγάλο Αγιο, τον Αγιο Σάββα τον Ηγιασμένο. Σπλάγχνο της Αγιοτόκου Καππαδοκίας, γεννήθηκε τον 4ο αιώνα, συγκεκριμένα το 431, ηγιασμένος εκ κοιλίας μητρός.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝΟ Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης μαζί με τον Δήμαρχο Αλοννήσου κ. Πέτρο Βαφίνη, ταξίδεψαν στην Αθήνα και συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους της εταιρείας που θα δρομολογήσει υδροπλάνα και θα κατασκευάσει τα υδατοδρόμια Σκοπέλου και Αλοννήσου.

Άρχισε χθες η προανάρτηση για το Κτηματολόγιο

Αποτέλεσμα εικόνας για Κτηματολόγιο
Άρχισε χθες η προανάρτηση στην ιστοσελίδα του Κτηματολογίου των κτηματολογικών στοιχείων που αφορούν στη Δημοτική Ενότητα Βόλου, με βάση τις δηλώσεις δηλαδή που είχαν συλλεχθεί το 2008. Σχετική ενημέρωση έγινε χθες ηλεκτρονικά σε χιλιάδες Βολιώτες, που έλαβαν μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δεμένο το «Ερατώ» στα λιαδρομια

Δεν πραγματοποιείται και σήμερα το δρομολόγιο του υδροπτέρυγου «Ερατώ», που παραμένει στην Αλόννησο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου