Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019

Καλά γ@%!$ια...


Γράφει ο mitsos175

Ανασχηματισμός; Μετά την παραγραφή από αδίκημα του βιασμού των ανηλίκων αγοριών (φτάνει να είσαι κολλητός του πρωθυπουργού), ο Μητσοτάκης πρόκειται να αξιοποιήσει τους άχρηστους σαν τον Νίκο Γεωργιάδη, αφού αγαπά τόσο - μα τόσο, τα παιδιά.
Νομίζουμε πως το υφυπουργείο Παραπαιδείας είναι μια θέση που αρμόζει στα προσόντα του. Φυσικά θα πρέπει να μετονομαστεί κατάλληλα σε υπουργείο “Παραπαιδείας και Αγάπης των Παιδιών”.
Γιατί όχι η θέση του υπουργού; Νομίζω πως τη θέση αυτή θα πρέπει η ΝΔ να την προσφέρει τιμής ένεκεν στον Ηρώδη το Μέγα, καθώς κι αυτός ασχολήθηκε πολύ με τα μικρά παιδάκια και μάλιστα με τα βρέφη.

Θα μπορούσε βέβαια να γίνει κι άλλη διεύρυνση, δίπλα στο Γεωργιάδη πχ να είναι η Άννα της φωτοτυπίας, αν βέβαια ο Κούλης δεν την προτείνει για Πρόεδρο Δικτατορίας.
Και γιατί να μην προτείνει το Γεωργιάδη για Πρόεδρο Δημοπρασίας; Αν δεν ήταν πολιτικός, θα μπορούσε να ήταν δάσκαλος διορισμένος από τη ΝΔ με μέσον ακόμα και παπάς, ώστε να χαϊδεύει στοργικά παιδάκια στα σχολεία ή τα κατηχητικά, - όχι τόσο μαθήτριες, όσο μαθητές - πράγμα που είναι ένα από τα διεστραμμένα του όνειρα.

Άρχισε ο αέρας Δεκέμβρη να μυρίζει


Της Αλέκας Ζορμπαλά

Έξω ο κύριος Energa, του έδωσε πίσω το κράτος και τα εκατομμύρια του, αθώος ο κ. Διώτης για τη λίστα Λαγκάρντ, για πολιτική σκευωρία κραυγάζει ο Νίκος Γεωργιάδης μετά την παύση της ποινικής δίωξης λόγω παραγραφής, ενώ ένας υφυπουργός, ο κ. Διαματάρης, διαπράττει κλασσική απάτη ισχυριζόμενος δημόσια, ότι είναι κάτοχος MBA, muster δηλ.,από το Κολάμπια!

Και πλησιάζει η λήξη του τελεσιγράφου του κ. Χρυσοχοΐδη για τις εκκενώσεις κοινωνικών χώρων και χώρων, που στεγάζονται και σιτίζονται πρόσφυγες και μετανάστες.

Γιατί αυτός τελικά είναι ο εχθρός
Ο πρόσφυγας, ο μετανάστης, ο κοινωνικά και πολιτικά απείθαρχος.

Και ο Ψαριανός στην ΕΡΤ - Ουδείς παραπονεμένος από τα ρουφέτια Μητσοτάκη


Πηγή: "Κουτί της Πανδώρας"

Με ένα πρόσχαρο κουίζ τα Παραπολιτικά μόλις αποκάλυψαν τη νέα «εξυπηρέτηση» του πρωθυπουργού

Άλλος ένας αποτυχημένος βουλευτής της ΝΔ οδεύει προς την ΕΡΤ, ακολουθώντας την πορεία του Πανούτσου και δεκάδων άλλων ημετέρων.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής στο σίριαλ των διορισμών, ο «σπουδαίος» δημοσιογράφος Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος πήρε το ρίσκο να εγκαταλείψει το Ποτάμι για την αγκαλιά της ΝΔ και όπως φαίνεται του βγήκε σε...καλό.

Εχει όρια η ξεφτίλα τους; Ο Μητσοτάκης κάνει γαργάρα την εξαπάτηση που δέχτηκε από υφυπουργό του.Είναι εντυπωσιακό το πόσο άθλιοι υποκριτές και ψεύτες είναι κάποια κυβερνητικά στελέχη. Είναι αξιοσημείωτο, επίσης, το πόσο εύκολα τους καλύπτει η κυβέρνηση αλλάζοντας το βιογραφικό τους από την επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης, χωρίς να δίνει καμιά εξήγηση.

Ο λόγος για τα όσα παρακολουθούμε με την περίπτωση του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαμαντάρη.
Για τον βίο και την πολιτεία αυτού του τύπου διαβάστε ένα πολύ ενημερωτικό κείμενο που έχει η εφημερίδα της ομογένειας στην Αμερική "Καλάμι", η οποία πρώτη αποκάλυψε ότι το κυβερνητικό στέλεχος ότι δεν διαθέτει "μάστερ" από το πανεπιστήμιο "Κολούμπια", όπως ισχυριζόταν για δεκαετίες.

.... Και ξημέρωσε στις 3 του Δεκέμβρη


Όποιος έζησε στις 3 του Δεκέμβρη, στις 4 μπορούσε να πεθάνει.

Ο προορισμός του ανθρώπου, που είναι: να κάνει κάτι μεγάλο ή να ζήσει κάτι μεγάλο, εκπληρώνεται. Γιατί ο λαός, ο Αθηναϊκός λαός, κείνη τη μεγάλη μέρα αποκαλύφθηκε μπροστά στο ίδιο του το μεγαλείο.

Η μέρα αποβραδίς ήτανε βροχερή. Ήτανε μια νύχτα βαριά από γεγονότα. Ο λαός είχε οχτώ χρόνια να πει: «Θα γίνει το δικό μου!» Οι δολοφόνοι τροχίζανε τα σπαθιά τους, ο λαός ετοίμαζε τη φωνή του.

Αύριο θα μιλήσουμε κι οι δυο. Είναι χιλιάδες χρόνια τώρα που η φωνή του λαού ακούεται, φτάνει να μην είναι παράφωνη.

Όλοι κοιμηθήκαμε σίγουροι και αποφασισμένοι. Ούτε στιγμή από κανενός το μυαλό δεν πέρασε ο δισταγμός. Ούτε στιγμή δεν ταλαντεύτηκε η ψυχή.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου