Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΈΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ»


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας ο κ. Σταμάτης Περίσσης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του, περπάτησαν στις γειτονιές του Έλιους και επισκέφτηκαν τα καταστήματα του χωριού.
Συζητήθηκαν πολλά θέματα, εντοπίστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής και προτάθηκαν λύσεις. Η ανάπλαση των υπαίθριων χώρων, η ολοκλήρωση της μαρίνας και η τουριστική ανάπτυξη ήταν κάποια από αυτά τα θέματα συζήτησης.

Τι συμβαίνει στη Σκόπελο φέτος και γιατί δεν ανησυχούν οι υπεύθυνοι

Χωρίς να θέλω να σας τρομοκρατήσω θα πρέπει όμως να επιστήσω την προσοχή ολονών για την κατάσταση που εξελίσσεται φέτος στο τουριστικό κλάδο,  η Σκόπελος κατά ένα μεγάλο ποσοστό ζει και ανασαίνει από τον τουρισμό to πρώτο πράγμα που χρειάζεται το νησί για να μπορέσει να έχει τουρισμό είναι η συγκοινωνία πάμε τώρα να δούμε αν έχουμε δυστυχώς συγκοινωνία δεν έχουμε και αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα το Δεύτερον είναι ότι φέτος

Βγήκε, λοιπόν, σεργιάνι το φασιστότσουρμο - Με αφορμή την απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα


Εμείς θ’ απευθυνθούμε στον υπουργό Δικαιοσύνης. Μιχάλη Καλογήρου, έχεις υποχρέωση να βάλεις αμέσως τέλος σ’ αυτή τη γκροτέσκα γελοιότητα. Μην κρύβεσαι πίσω από άλλους. Αποκλειστικά δική σου είναι η ευθύνη. Αλλιώς, θα μείνεις στην πολιτική ιστορία ως ο νομικός που πέταξε στα σκουπίδια και την ελάχιστη νομική ευθυκρισία και κατρακύλησε σε επίπεδα γελοιότητας, προκειμένου ως υπουργός να υποστηρίξει το καθεστώς εξαίρεσης σε βάρος ενός κρατούμενου, που τυπικά τον θεωρείτε κοινό κρατούμενο, όμως ουσιαστικά τον αντιμετωπίζετε ως πολιτικό αντίπαλο του συστήματος. Μιχάλη Καλογήρου, φέρσου τουλάχιστον ως νομικός. Τήρησε τη νομιμότητα.

Ν. Γκάτσος: Ενας αληθινός λαϊκός ποιητής -στιχουργός. "Εφυγε" σαν σήμερα το 1992


Σαν σήμερα το 1992 αφήνει την τελευταία του πνοή ένας αληθινός λαϊκός ποιητής -στιχουργός, τα έργα του οποίου άφησαν το ανεξίτηλο στίγμα τους στον ελληνικό μουσικό - και όχι μόνο - πολιτισμό. Αναφερόμαστε στον Νίκο Γκάτσο.

Αν και εξέδωσε μια μόνο ποιητική συλλογή, την «Αμοργό», (το 1943 στην διάρκεια της κατοχής) το έργο του αυτό αρκεί για να τον κατατάξει στο χώρο των σημαντικότερων Ελλήνων ποιητών.  Εμελλε να σημαδέψει τη σύγχρονη ελληνική ποίηση - καθώς και μεμονωμένα ποιήματα του που δημοσιεύτηκαν σε διάφορα περιοδικά- και να επηρεάσει σημαντικά ομότεχνους του.

Δημήτρης Κατσάρης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Σκόπελο με την Λαϊκή Συσπείρωση

Καθώς πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών και με αφορμή την εντεινόμενη “καταιγίδα” προεκλογικών δημοσιεύσεων από αξιόλογους υποψήφιους συμβούλους, σκέφτηκα πως θα ήταν χρήσιμο να κάνω κι εγώ μια σχετική δήλωση. Από την πρώτη στιγμή όμως αντιμετώπισα ένα πρόβλημα το οποίο και θα προσπαθήσω να ξεπεράσω: πόσα από αυτά που έχει να δηλώσει ένας υποψήφιος σύμβουλος μπορούν να χωρέσουν σε μια σύντομη ανάρτηση? Αλήθεια, αρκούν μια φωτογραφία και δέκα γραμμές αοριστολογίες?!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου