Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Σποράδες: Το δις εξαμαρτείν του συζύγου – Εικόνες ντροπής σε έναν αποτυχημένο γάμο που διαλύθηκε!

Σποράδες: Το δις εξαμαρτείν του συζύγου – Εικόνες ντροπής σε έναν αποτυχημένο γάμο που διαλύθηκε!

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ»
 

Ο σύλλογος υποστήριξης καρκινοπαθών και βαριά ασθενών «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» καλεί τα μέλη του στην  Ετήσια Γενική Συνέλευση , η οποία  θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 20 Απριλίου  2019 στις 17.00, στο γραφείο του συλλόγου (κάτω από το πρώην ΚΑΠΗ Σκοπέλου).

 Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εγγραφεί ως νέο μέλος στο σύλλογο, μπορεί να επικοινωνήσει με τη συντονίστρια στο τηλέφωνο 24240-22341.To Δ.Σ του συλλόγου «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ»

2 θέσεις εργασίας στο Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δυο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, που εδρεύει στη Σκόπελο. ΠΕ Διοικητικών ΤΕ Λογιστικής Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Τ.Κ. 37003 απευθύνοντάς την στο Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου υπόψιν κας Κασσανδριανού Ρηγίνας (τηλ. επικοινωνίας: 24240-22864).

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου