Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Αυτές είναι δουλειές καρδιά μου. Βουτάνε πολλά, πληρώνουν ελάχιστα, σε σύγκριση με όσα πήραν, και μετά βγαίνουν λεύτεροι, να χαρούν τα υπόλοιπα.


AMBER ALERT

Προσοχή! Εξαφάνιση χρημάτων. 
Ηλικία: Τέλη του 2010.
Ύψος: 17.900.000,00 Ευρώ.
Εξαφάνιση: Από το ταμείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Σημερινή Κατοικία: Πιθανόν κάποιος εξωτικός φορολογικός Παράδεισος.
Παρακαλούνται από την Ελληνική Δικαιοσύνη, όποιοι τα έχουν, να πληρώσουν ένα συμβολικό πρόστιμο και να κρατήσουν τα υπόλοιπα κλοπιμαία.

Εντάξει, η σκληρότητα που έδειξαν οι δικαστές τον φτερωτό άρπαγα με αφήνει άφωνο. 

Χτυπούν με μίσος στο Εφετείο το Βασίλη, 
μετρώ τις μίζες, το χρήμα μετρώ. 
Ελεύθερος θα είναι όμως ως το δείλι. 
Bουτά αυτός, δίνω εγώ. Βουτά αυτός, δίνω εγώ! 

Λυπηθείτε τον! Μη βαράτε άλλο, σκίστηκε το καλσόν!

"Σε φυλάκιση τριών ετών μετέτρεψε το δευτεροβάθμιο δικαστήριο την ποινή της οκταετούς κάθειρξης που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες («ξέπλυμα»), πράξη που συνδεόταν με την υπεξαίρεση «μαμούθ» από τα ταμεία του κεντρικού δήμου"... "αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς. Αποφάσισε δε την μετατροπή της ποινής για καθέναν, προς 3 ευρώ την ημέρα" 

Το 3 πρέπει να ακολουθείται από τη φράση "με το συμπάθιο". Ως κράτος λοιπόν θα πάρουμε "τα τρία του Βασίλη" (με το συμπάθιο)! Το καταλάβαμε.

"Σύμφωνα με την ετυμηγορία του δικαστηρίου, το ποσό της νομιμοποίησης στην περίπτωση του Β. Παπαγεωργόπουλου προσδιορίστηκε σε259.000 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο ποσό για τον συγκατηγορούμενό του Μ. Λεμούσια αποφασίστηκε πως προσεγγίζει τις 464.000 ευρώ. Πρόκειται για ποσά, που σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, διακινήθηκαν μέσω κοινών τραπεζικών λογαριασμών και δεν μπόρεσαν να δικαιολογηθούν. Το δικαστήριο επέβαλε, εξάλλου, χρηματική ποινή, στον καθένα, ίση με το ύψος της νομιμοποίησης για την οποία καταδικάστηκαν.
Αντίθετα, οι δικαστές ομόφωνα αθώωσαν τους δύο κατηγορούμενους για «ξέπλυμα» 15,7 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο δεν βρέθηκε σε λογαριασμούς και για το οποίο είχαν καταδικαστεί στην υπόθεση της υπεξαίρεσης". 

Μια μόνο απορία. Τα εκατομμύρια που λείπουν, τα βρήκατε; Που είναι; "- Εδώ! 1-0!" 
Μας έβαλε γκολ ο πρώην δήμαρχος. Αυτές είναι δουλειές καρδιά μου. Βουτάνε πολλά, πληρώνουν ελάχιστα, σε σύγκριση με όσα πήραν, και μετά βγαίνουν λεύτεροι, να χαρούν τα υπόλοιπα. 

Πληρώστε ρε το ΕΝΦΙΑ το κράτος έχει ανάγκες. Τόσα αρπακτικά τρώνε ρε! Τους κηφήνες δεν τους σκέφτεστε;

Βγαίνω, να ψάξω μήπως βρω κάνα εκατομμύριο. Αφού δεν τα πήραν αυτοί, κάπου θα κυκλοφορούν μερικά.
Ε ρε και να τα βρω! Όλο το έτος Πάσχα θα κάνω, που τόσα χρόνια είμαι συνέχεια Μεγάλη Παρασκευή! 
Τι εννοείτε, να μην ψάχνω άδικα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου