Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Όλες οι αλλαγές στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019

Αλήθεια, τι Δήμαρχο πραγματικά θέλουμε στη Σκόπελο ;

Κάτι λιγότερο από δυο μήνες έχει  μείνει ως την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών και σιγά σιγά αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο των υποψηφιοτήτων. Αναμφίβολα όμως, ο κρίσιμος μήνας θα είναι ο επόμενος όπου θα φανεί ποιοι τελικά από αυτούς που δήλωσαν την πρόθεση να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο θα φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρούμε ότι πολλά από τα ονόματα τα οποία ακούγονται τελικά θα συγχωνευτούν με άλλους συνδυασμούς.

Με την πρώτη βροχή διακοπή ρεύματος πάλι στη Σκόπελο


Αυτό που γίνεται στη Σκόπελο είναι πρωτοφανές μόλις βρέξει μετά από λίγο Έχουμε πολύωρη διακοπή ρεύματος, αυτό έγινε και σήμερα, πού θα πάει αυτή η κατάσταση έτσι περιμένουμε και τουρισμό και περιμένουμε ανάπτυξη τι γίνεται

Σαν σήμερα το 1973 πεθαίνει ο Ισπανός κομμουνιστής ζωγράφος Πάμπλο Πικάσο


Σαν σήμερα στις 8/4/1973 πεθαίνει ο Ισπανός κομμουνιστής ζωγράφος Πάμπλο Πικάσο, δημιουργός της περίφημης «Γκουέρνικα», (εμβληματικός πίνακας καταγγελίας για τα εγκλήματα κατά του λαού του στον ισπανικό εμφύλιο),.αλλά και πολλών άλλων πινάκων ζωγραφικής ανάμεσα στους οποίους το περιστέρι της ειρήνης και το σκίτσο του Νίκου Μπελογιάννη.

Επίσης ο Πικάσο εκτός από ζωγράφος,υπήρξε χαράκτης, γλύπτης και δραματουργός. Υπολογίζεται  ότι σε όλη την καλλιτεχνική του πορεία δημιούργησε περίπου 20.000 έργα κάθε μορφής.

Στις 16 Φλεβάρη του 1948 ο "Ριζοσπάστης" αναδημοσιεύει στην πρώτη του σελίδα την συνέντευξη που έδωσε ο Π. Πικάσσο, σε αμερικανική Επιθεώρηση όπου και διαβάζουμε:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου