Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ «ΚΟΝΤΡΑ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΓΕΝΑΡΗ

post image
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ «ΚΟΝΤΡΑ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΓΕΝΑΡΗ
 

ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ / EDITORIAL

Μόνον εμείς… Να πούμε «καλή χρονιά»; Να πούμε, αν πρόκειται για προσωπικές ευχές στους αναγνώστες μας. Ομως, ακόμα και οι προσωπικές ευχές δεν είναι απαλλαγμένες από μια ισχυρή δόση τυπικότητας. Ολοι ξέρουμε ότι καλή δε θα είναι η χρονιά. Το πολύ να είναι ίδια με την προηγούμενη (κακή, ψυχρή κι ανάποδη δηλαδή). Ακόμα κι αν ο ίδιος καταφέρει να τα κουτσοβολέψει, κανένας άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία δεν μπορεί να αισθάνεται ευτυχισμένος όταν βλέπει γύρω του την κοινωνική δυστυχία.

Η Λαικη_Αγωνιστρια θέλει αυτό που τόσο εύστοχα σχολιάζει ο Αρκάς

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018-ΝΗΣΤΕΙΑ: ΕΝΑ ΣΥΧΝΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η πνευματική ζωή δεν είναι επιφανειακή ή αισθησιακή, αλλά βαθύτερη και υπαρξιακή. Περνάει μέσα από την εμπειρία του θανάτου, για να προχωρήσει στην ανάσταση. Είναι ζωή που απαιτεί τη θυσία της σάρκας και των αισθήσεων, και καλλιεργείται με τη δύναμη και το φωτισμό του Αγίου Πνεύματος.

ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τουρισμός: Οι Γερμανοί θα ξανάρθουν (και) το 2018

Η Ελλάδα ήταν στους πρωταγωνιστές της γερμανικής αγοράς όσον αφορά τις πωλήσεις τουριστικών πακέτων για το 2017, με μία αύξηση κατά 30% παίρνοντας τη δευτερη θέση από την Τουρκία, ενώ θετικές προβλέπονται οι επιδόσεις της χώρας μας και για το νέο έτος.

Κρουαζιέρα: Τα ελληνικά νερά δεν είναι ακόμη «ήρεμα» για τους μεγάλους ομίλους

Τα στοιχεία της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος που ανακοινώθηκαν χθεςγια τις «επιδόσεις” των ελληνικών λιμανιών στον κλάδο της κρουαζιέρας τη χρονιά που πέρασε ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις αρνητικές προβλέψεις των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο (και είχαν διατυπωθεί ήδη από τις αρχές του 2017) τόσο για την κάμψη στον αριθμό των επισκεπτών, όσο και στις προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων, στην πλειονότητα των ελληνικών προορισμών.

Επιστρέφει το «Πρωτεύς» στη γραμμή Βόλος – νησιά Σποράδων

Επιστρέφει ξανά μετά την ετήσια συντήρησή του στη γραμμή Βόλος – νησιά Σποράδων το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς», το οποίο ξεκινά τα δρομολόγιά του από μεθαύριο Κυριακή 7 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Βόλου, το πλοίο θα αποπλέει κάθε Δευτέρα στις 8 το πρωί για τα νησιά με επιστροφή, κάθε Τρίτη στις 8 το πρωί για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι και επιστροφή, κάθε Τετάρτη στις 5.45 το πρωί από Γλώσσα για Σκιάθο και Βόλο και στις 11.15 από Βόλο για Σκιάθο και Γλώσσα με επιστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΝΤΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου