Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 31/01/2018)

Με 164 πλειστηριασμούς (16 ηλεκτρονικοί) ακινήτων (εκ των οποίων οι 79 αφορούν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες, οι 82 σε οικόπεδα και αγρούς και οι 55 σε επαγγελματικούς χώρους), σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας.
Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 15 πλειστηριασμοί (εκτός των ηλεκτρονικών) ακινήτων στην Αθήνα, 39 (εκτός των ηλεκτρονικών) στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής, 13 στην Θεσσαλονίκη και 4 στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η καταιγίδα πλειστηριασμών σαρώνει όλη την Ελλάδα καθώς 76 ακόμη διεξάγονται σε ειρηνοδικεία της υπόλοιπης Επικράτειας (Έβρου, Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Πέλλας, Πιερίας, Πιερίας, Κοζάνης, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Λασιθίου, Ηρακλείου, Χανίων).

Διαβάστε αναλυτικά στοιχεία στο μπλοκ "Δρόμος Ανοιχτός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button