Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΑΕΚ: Οριστικά… τέλος οι μεταγραφές

ΑΕΚ: Οριστικά… τέλος οι μεταγραφέςΕλάχιστες είναι οι πιθανότητες να προχωρήσει η ΑΕΚ και σε τρίτη μεταγραφή κατά την χειμερινή περίοδο, μετά το «ναυάριο» με τον Βολκάν Σεν.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός της Τραμπζονσπόρ ήταν ο βασικός «στόχος» των τελευταίων ημερών για την κάλυψη του αριστερού άκρου της μεσοεπιθετικής γραμμής της Ένωσης. Μάλιστα, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» είχαν ξεκινήσει επαφές τόσο με τον σύλλογο της Τραπεζούντας, όσο και με την πλευρά του παίκτη, φτάνοντας σε καλό σημείο τις διαπραγματεύσεις.
Όμως, όλα χάλασαν από την στιγμή που η Αλ Αχλί μπήκε στο… κόλπο της διεκδίκησης του παίκτη και η προσφορά που έκανε 4 εκατομμύρια προς την Τραμπζονσπόρ και 2 εκατομμύρια στον ποδοσφαιριστή, ουσιαστικά έβγαλε… νοκ άουτ την ΑΕΚ που δεν μπορούσε να ακολουθήσει στο… παιχνίδι των Αράβων.
Έτσι, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μία μεταγραφή που είχε «δουλέψει» το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από τους «κιτρινόμαυρους», δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση τις επόμενες δύο ομάδες που είναι ανοικτό το… παράθυρο των ομάδων για τις μεταγραφές του χειμώνα και θα πρέπει να προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση για να αλλάξει τα δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger