Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Στο έλεος της κακοκαιρίας: Έπεσε χαλάζι και ξεριζώθηκαν δέντρα στη Θεσσαλονίκη

Στο έλεος της κακοκαιρίας: Έπεσε χαλάζι και ξεριζώθηκαν δέντρα στη Θεσσαλονίκη

Πολλά αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, λόγω των έντονων ανέμων.

ΜΛΙΑ

Προετοιμασίες για το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Δ. Παλαιολόγος»

H αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Σκοπέλου και με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», προς τιμήν του αείμνηστου χοροδιδασκάλου Διαμαντή Παλαιολόγου, στην Σκόπελο από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου 2017.

ΣΕΙΣΜΟΣ M 2.1, 14/06 09:24, βάθος 10 χλμ, 7 χλμ Β από Σκόπελος


Αχαΐα: Αστυνομικοί βρήκαν τσάντα με 40.000 ευρώ και κοσμήματα σε δύσβατη περιοχή - Όταν κατάλαβαν σε ποιον ανήκουν δεν το πίστευαν

Υπό κανονικές συνθήκες επρόκειτο για ένα...

Δημοσιογράφοι από τη Β. Ελλάδα ξεναγήθηκαν στην Σκόπελο


Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου φιλοξένησε στο νησί δέκα εννιά γνωστούς δημοσιογράφους των μέσων μαζικής ενημερώσεως της Βόρειας Ελλάδος στις 10 και 11 Ιουνίου 2017.
Κατά την επίσκεψή τους στη Σκόπελο ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα του νησιού και επισκέφθηκαν τις τουριστικές του υποδομές 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ


Καθορισμός αποζημίωσης των πληγέντων από τις πλημμύρες στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2015 σε περιοχές του Δήμου Σκοπέλου της Περιφερει- ακής Ενότητας Σποράδων της Περιφέρειας Θεσ- σαλίας . ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΑΚΙ ΦΤΑΣΑΜΕ

Αχρηστη ηλεκτρική κουζίνα έξω από την πόρτα της καταγγέλλουσας
Την αγανάκτησή της εξέφρασε χθες τηλεφωνικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ κάτοικος της Σκοπέλου, επισημαίνοντας με εμφανή αγανάκτηση ότι άγνωστοι τοποθετούν κατ’ επανάληψη έξω από την πόρτα του σπιτιού της στη θέση Πηγαδάκια, αντικείμενα που προορίζονται προς ανακύκλωση, με αποτέλεσμα να καθίσταται από δύσκολη έως αδύνατη η πρόσβαση.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Απαρέγκλιτα

Αποτέλεσμα εικόνας για Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου,
Τηρείται απαρέγκλιτα το πρόγραμμα πυρασφάλειας, παρά το γεγονός ότι οι διαθέσιμες δυνάμεις είναι εμφανώς μειωμένες σε σύγκριση με την προ μνημονίου εποχή, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου, Βαγγέλη Καραμήντζα. Ο ίδιος μάλιστα σχολίαζε ότι το τεράστιο έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι πυροσβέστες, υλοποιείται με υπέρβαση δυνάμεων και μεγάλο ψυχικό απόθεμα, κόντρα στα δύσκολα. Τελικά οι αστείρευτες ανθρώπινες δυνάμεις ξεπερνούν ακόμη και τις δυσκολίες που προκύπτουν λόγω λιτότητας και μνημονίου.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου