Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Αντίποινα τώρα για την Αγιά Σοφιά, «γιουσουφάκια Αριστερά»

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγιά Σοφιά, «
Προχθές μόλις ο Τσίπρας υποδεχόταν στην Αθήνα τον Γιλντιρίμ, του οποίου η σύζυγος έκανε γιορτή-πρόκληση με πρακτόρια, δεδηλωμένους «Τούρκους» στη Θράκη μας και τρεις μέρες μετά ο μουεζίνης τους ψέλνει στην Αγιά Σοφιά περιφρονώντας κάθε γραπτό και άγραφο νόμο. Οσο συνεχίζεται το αίσχος ειδικά στην Αγιά Σοφιά, μια κανονική κυβέρνηση που θα περιείχε συνειδητοποιημένους Ελληνες πολιτικούς, θα πάγωνε παραδειγματικά την υπόθεση του τζαμιού στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να πάρουν το μήνυμα οι Τουρκαλάδες και οι ομοθρησκοί τους: ή θα μας σεβαστείτε, ή θα απαντάμε με το ίδιο νόμισμα.


Οταν συνεχίζονται λοιπόν και εντείνονται οι προκλήσεις, η μοναδική ενδεδειγμένη απάντηση είναι να σταματήσει το νταβαντούρι ΣΥΡΙΖΑ για το τζαμί στη μέση της Αθήνας, και να αναβληθούν επίσημα τα προβλεπόμενα εγκαίνια. Οσο γελοίοι και αναξιοπρεπείς να 'ναι αυτοί που μας κυβερνούν, θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες άμα δούμε σκηνικά να πηγαίνουν αγκαλιά οι Συριζαίοι υπουργοί με τους μουλάδες παπάδες (που τρέχα γύρευε τι άλλους σκοπούς και διασυνδέσεις έχουν) να εγκαινιάζουν μετά βαΐων και κλάδων το θρησκευτικό τους χώρο, και την ίδια ώρα με εντολή Ερντογάν να προσβάλλεται η Αγιά Σοφιά, η οποία πέρα από διεθνές πολιτιστικό μνημείο είναι στον πυρήνα, και όχι στα σύνορα της καρδιάς του κάθε Ελληνα.

Κλείστε τους λοιπόν το τζαμί που ετοιμάζεται με τόσο προκοπή και μεράκι σήμερα, αλλιώς αντί για γραβάτα, φορέστε τουρκικό σαρίκι ή φέσι. Αλλωστε κάτι τέτοιο φαίνεται ότι ήδη γίνεται παρασκηνιακά, αν αληθεύουν οι καταγγελίες του Συμβουλίου της Ευρώπης που υιοθέτησε επίσημα (πού φτάσαμε...) ο Φίλης, ότι ενάντια σε κάθε νόμο τα «γιουσουφάκια» του Μαξίμου παραδίδουν νύχτα στους Τούρκους, φυγάδες από τη χούντα του Ερντογάν, κουκουλωμένους και αλυσοδεμένους. Πέρα από παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αυτή είναι αληθινή κτηνωδία, μια που γνωρίζουν ότι στέλνουν ανθρώπους στα βασανιστήρια και στο θάνατο. Κανονικό θάνατο. Διότι στον αργό στέλνουν ήδη και όλο τον Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό.

ΥΓ: Επίσης έχω ακούσει ότι χρήζει... ανακαίνισης για λόγους ασφαλείας το σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη και πρέπει για λιγάκι να κλείσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger