Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ στην Σκόπελο αν τι για φρουρά φρουρά κύριε βαφινη κύριε βαφινη κύριε βαφινη ....


χαμός στο δημοτικό συμβούλιο  Σκοπέλου τώρα με τον Νίκο βαφινη σε λίγο περισσότερα αν δεν κόψουν την απευθείας μετάδοση 

150 άτομα την ημέρα πεθαίνουν στην Ελλάδα από άνοιγμα φακέλου

Το 2017, πεθαίνουν συνολικά 438 άτομα την ημέρα στην Ελλάδα των μνημονίων. Το 1/3 σχεδόν αυτών των θανάτων προέρχεται άπο φάκελο και ειδικότερα κατά το άνοιγμα αυτού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Την Πέμπτη 01 Ιουνίου 2017 στα πλαίσια των Εορταστικών Εκδηλώσεων «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος», θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Σκοπέλου Πολεμικό Πλοίο και θα λάβουν χώρα οι ακόλουθες εκδηλώσεις:


1. Πρωινές ώρες, (κατ’ εκτίμηση περί της 10:00) θα γίνει κατάθεση στεφάνου από τον Διοικητή-Κυβερνήτη του Π.Π. στο μνημείο του Άγνωστου Ναύτη, στο παλιό λιμάνι Σκοπέλου.
2. Θα ακολουθήσει συνάντηση με το Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Χρήστο Βασιλούδη, στο Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου και
3. Από τις ώρες 12.00 έως 20.00, θα υπάρχει επισκεπτήριο για το κοινό επί του Π.Π.
Μπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο εδώ    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


    Καλούνται οι ιδιοκτήτες όμορων σε κοινόχρηστους χώρους αιγιαλού και παραλίας επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάμπινγκ, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος) όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την παραχώρηση της απλής χρήσης των χώρων αυτών.

Καταδίκη Ν. Πλωμαρίτη για συκοφαντική δυσφήμιση επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σκοπέλου


Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σκοπέλου στον πρώην δήμαρχο Σκιάθου Νικόλαο Πλωμαρίτη.
Ο πρώην δήμαρχος κρίθηκε ένοχος, με το σκεπτικό ότι με δόλο συκοφάντησε τη δημοτική αρχή Σκιάθου λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.

12χρονος από τη Σκιάθο σύρθηκε στα δικαστήρια για την κλοπή μιας μπάλας


Ατιμώρητος κρίθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από το Δικαστήριο Ανηλίκων Βόλου ο 12χρονος, ο οποίος σύρθηκε στο δικαστήριο με την οικογένειά του από τη Σκιάθο για την κλοπή μίας μπάλας.
Η καταγγελία για την κλοπή συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2014 και η ποινική διαδικασία που ακολουθήθηκε είχε προκαλέσει δικαιολογημένα αλγεινή εντύπωση.

Πολεμικά πλοία θα καταπλεύσουν στο Λιμάνι της Σκοπέλου


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τον τίτλο «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος», που διοργανώνονται υπό το συντονισμό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, που συμμετέχουν στην άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017», πρόκειται να καταπλεύσουν σε λιμάνια του Κεντρικού, Βορείου και Βορειανατολικού Αιγαίου Πελάγους –μεταξύ των οποία και τα Λιμάνια Βόλου και Σκοπέλου, την Πέμπτη 01 Ιουνίου 2017, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να τα επισκεφθεί:

Σκηνικό πολέμου στη Σκόπελο με αφορμή τη διακοπή νερού σε ταβέρνα – Απειλές και μηνύσεις

«Πόλεμος» στην Σκόπελο για μια διακοπή υδροδότησης. Συνεργεία της ΔΕΥΑΣ προσπάθησαν να διακόψουν παροχή νερού σε ταβέρνα λόγω οφειλών, δέχτηκαν απειλές, προσέφυγαν στην αστυνομία και όταν μαζί με τον διευθυντή της Επιχείρησης κατέθεσαν μήνυση, βρέθηκαν κρατούμενοι γιατί ο ιδιώτης τους είχε μηνύσει για παράβαση καθήκοντος.

Αποτροπιασμός, σ’αυτό που συνέβη στον papadimos …Αυτά που συνέβησαν επί πρωθυπουργίας του, στους Ελληνες,πως θα τα χαρακτηρίζαμε?

Καρδιά της δημοκρατίας = μη εκλεγμένος διορισμένος πρωθυπουργός που διαλύει ασφαλιστικά σημεία και συνταξιούχους

TUI: Bookings for Greece on the rise for 2017

tui
Bookings for Greece are up by 23% compared to last year, according to data presented by German tour operators TUI. In more detail, the data showed that bookings to Crete had increased by 14%, Rhodes 26%, Corfu 6%, with Kos recording the highest rise at 41%. The western Peloponnese had a steady increase of 32%, as did Chalkidiki with 44%. So far the islands of Samoas and Lesvos appear to be showing positive signs of recovery, despite a recent slump in bookings due to the refugee crisis. Santorini, Skiathos and Kefalinia also registered positive results, according to the German tour

Θυμήθηκαν οι «τρομοκράτες» τον Παπαδήμο τώρα με την «αριστερή» ΦΡΙΚΗ;Περιοδικό "ΡΕΣΑΛΤΟ"
Ένα νέο τρομοκρατικό σήριαλ ξεκινάει με τον παγιδευμένο φάκελο-βόμβα εναντίον του Λουκά Παπαδήμου: Του πρώην μνημονιακού πρωθυπουργού του 4ου Ράιχ, πρωθυπουργού του τραπεζικού κεφαλαίου, ο οποίος τοποθετήθηκε «συναινετικά» στην πρωθυπουργία κατόπιν των προσταγών της Γερμανίας και των μαφιόζων του χρήματος…
Ένα νέο σκηνοθετημένο σήριαλ τρομοκρατίας το οποίο θα μας …καθηλώσει και θα μας καταδυναστεύσει για πολλές ημέρες, με τα ποικίλα τρομολάγνα επεισόδιά του και τις αστυνομικές πλοκές του…

Αν εξετάσουμε, βεβαίως,

νηφάλια τα πράγματα, έξω από τις τρόμο-υστερίες των ΜΜΕ, θα διαπιστώσουμε αβίαστα ότι και εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κραυγαλέο επεισόδιο σκηνοθετημένου τρομοκρατικού θεάτρου. 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου