Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Survivor τρέιλερ! Αγγελόπουλος καρφώνει Βαλαβάνη: Βοηθάει λιγότερο από όλους!


Survivor τρέιλερ! Αγγελόπουλος καρφώνει Βαλαβάνη: Βοηθάει λιγότερο από όλους! [vid]

Κάθε μέρα που περνάει στο Survivor φέρνει τους παίκτες των διασήμων και των μαχητών ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

Με την πλάτη στον τοίχο πλέον στο Survivor, Μαχητές και Διάσημοι. Με τον Μπο και τον Κοκκινάκη να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση μετά το Συμβούλιο του Νησιού, η ζωή... συνεχίζεται στην κοινή παραλία. Κάθε ώρα, κάθε μέρα που περνάει, είναι όλο και πιο σημαντική για τη στρατηγική που επιλέγει ο κάθε παίκτης να ακολουθήσει για την συνέχεια του παιχνιδιού. Τα δεδομένα όμως ανατρέπονται όσο οι παίκτες λιγοστεύουν και όλοι θέλουν διακαώς να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό.
"Ψηφίζω αυστηρά με αγωνιστικά κριτήρια γιατί τα αγωνιστικά κριτήρια είναι αυτά που φέρνουν φαγητό στην ομάδα", επισημαίνει μια ακόμα φορά ο Γιώργος Χρανιώτης που ψήφισε μέσα από την ατομική ασυλία του για αποχώρηση τον Μπο. "Ναι μεν θα ψηφίζουμε αγωνιστικά αλλά θα πρέπει να δούμε και άλλα πράγματα. Τι συνεισφέρει σαν άτομο στην παρέα εδώ πέρα στην παραλία μας", σημείωσε από την πλευρά του ο Μπο. Εκείνο όμως που έρχεται σαν έκπληξη είναι το καρφί του Γιώργου Αγγελόπουλου για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. "Η Βαλαβάνη είναι αυτή που βοηθά λιγότερο στη συμβίωση από κάποιους άλλους", είπε στην κάμερα του Survivor ο Ντάνος.
Στο αγώνισμα επάθλου πριν από την αποχώρηση του Μπο ή του Κώστα Κοκκινάκη διάσημοι και μαχητές μπαίνουν απίστευτα παθιασμένοι για τη νίκη σε ένα αγώνισμα που απαιτεί κυρίως καλή ισορροπία από τους παίκτες. "Όταν θα γίνει το παιχνίδι ατομικό βέβαια θα πέσουν πολλές μάσκες και θα δούμε πράγματα που ίσως δεν τα περιμένουμε", σημειώνει ο Μπο που μπορεί να είναι και η τελευταία του μέρα στο Survivor καθώς είναι υποψήφιος για αποχώρηση μαζί με τον Κώστα Κοκκινάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button