Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Νεκρός σε τροχαίο ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Γρ. Μαντάς


Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια, οι φίλοι αλλά και ο κόσμος των επαγγελματιών της Μαγνησίας, από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 10 περίπου χθες το βράδυ στο δρόμο κοντά στην ΑΓΕΤ, με θύμα τον Βολιώτη αρτοποιό και πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ Γρηγόρη Μαντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 55χρονος είχε πάει χθες βράδυ στην Αγριά για να συναντήσει κάποιο φίλο του και εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι του, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και «κάρφωσε» σε δέντρο. Όπως εκτιμάται ο οδηγός πρέπει να ένιωσε δυσφορία και να έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός μετά τη μοιραία σύγκρουση. Όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο, ο 55χρονος ήταν ήδη νεκρός, ενώ διακομίστηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός επαγγελματίας, φιλήσυχος άνθρωπος χωρίς αντιπάθειες και πάντα συγκαταβατικός ενώ του άρεσαν πολύ τα ταξίδια. Διατηρούσε επί χρόνια αρτοποιείο στη Νέα Δημητριάδα. Είχε εκλεγεί πρόεδρος της μίας εκ των δύο Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας, ενώ αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger