Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Survivor: Ο ελληνικός τελικός και τα κατεχόμενα

Πολλοί ήθελαν για ευνόητους λόγους ο τελικός του ριάλιτι να πραγματοποιηθεί στο δικό τους μέρος, καθώς μέσα από το «Survivor» θα δοθεί η ευκαιρία της προβολής. Είναι σίγουρο όμως και το μόνο που απομένει είναι να διευκρινιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, αφού τα στελέχη του ΣΚΑΪ με τα στελέχη της εταιρείας παραγωγής πήραν τις αποφάσεις τους.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο τελικός του «Survivor» θα γίνει στην Αθήνα και μάλιστα στο δήμο Γαλατσίου, με τον οποίο άλλωστε ο σταθμός του Φαλήρου συνεργάζεται και στο «X Factor». Το άλσος Γαλατσίου φαίνεται ότι είναι ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει τον τελικό μετά τις απαραίτητες διαρρυθμίσεις σε κατάλληλα αγωνιστικό χώρο, αλλά και πλήθος θεατών που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά όσα συμβούν.
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι οι άλλοι πιθανοί «μνηστήρες» ήταν η Ρόδος και η Λέσβος, αλλά η μεν Ρόδος δεν μπορεί να «φιλοξενήσει» όπως διαπίστωσαν άμεσα τον τελικό, ενώ για τη Μυτιλήνη τα στελέχη του σταθμού έκριναν ότι θα διαταράξει τη ζωή όχι μόνο των κατοίκων αλλά και των μεταναστών που έχουν βρει καταφύγιο στο νησί. Έτσι λοιπόν κατέληξαν στο δήμο Γαλατσίου που διαθέτει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, επιθυμώντας μέσα από τη διοργάνωση να προβληθεί και ένα από τα ωραιότερα μέρη της Αθήνας, το άλσος του που είναι «όαση» στο κλεινόν άστυ. Βέβαια, στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρω ότι υπάρχει και κάποιο άλλο μέρος, έξω από το κέντρο της Αθήνας αλλά πιο… παραθαλάσσιο που έχει βάλει σε σκέψεις τα στελέχη του σταθμού, αλλά φαίνεται ότι ο Δήμος Γαλατσίου έχει το… προβάδισμα στη διεκδίκηση! Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο τελικός θα γίνει τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στην επόμενη βδομάδα.
Τέλος, αξίζει να σημειώσω ότι οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και θέλουν τον τελικό να γίνεται στα κατεχόμενα της Κύπρου δεν έχουν καμία αληθινή βάση. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου δεν έπεσε ποτέ τέτοια πρόταση στο τραπέζι από την τούρκικη εταιρεία παραγωγής, καθώς ήταν σίγουρο πως θα αντιδρούσαν τα στελέχη του ΣΚΑΪ. Οι φήμες αυτές φαίνεται να «γεννήθηκαν» λόγω του τελικού του τούρκικου «Survivor», ο οποίος θα γίνει εκεί, στα κατεχόμενα, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Ουδέποτε όμως υπήρξε τέτοια σκέψη στο κανάλι του Φαλήρου που μάλιστα πριν από λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε και για τα επόμενα δύο χρόνια η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger