Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Σακοράφα: Ασυγχώρητη η υποχώρηση από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

Σακοράφα: Ασυγχώρητη η υποχώρηση από το πρόγραμμα της ΘεσσαλονίκηςΑδιανόητη και ασυγχώρητη θεωρεί οποιαδήποτε υποχώρηση από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα.
"Ελπίζω ότι η όποια διαπραγμάτευση συμφωνίας δεν διεξάγεται ερήμην της λαϊκής εντολής που λάβαμε.

Basket League Ολυμπιακός - Άρης

Αλλοδαποί καθαρίζουν μονοπάτια ~ Εθελοντική δράση στη Σκόπελο

Πρωτοβουλίες ανάδειξης των μονοπατιών της Σκοπέλου (φωτο: αρχείου)
Επαφές των ξενοδόχων με το National Geographic για την ανάδειξη της χλωρίδας και πανίδας του νησιού
Σημαντικές εθελοντικές πρωτοβουλίες υλοποιούνται στη Σκόπελο, με τη συνδρομή ομάδων αλλοδαπών εθελοντών, οι οποίοι αναλαμβάνουν τον καθαρισμό παραδοσιακών μονοπατιών του νησιού, στη διάρκεια της σεζόν. Πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση του εναλλακτικού τουρισμού αναπτύσσει ταυτόχρονα η Ενωση Ξενοδόχων Σκοπέλου, που συνδράμει τις εθελοντικές προσπάθειες καθαρισμού των μονοπατιών του νησιού, από αλλοδαπούς φυσιολάτρες, πραγματοποιώντας, παράλληλα, επαφές με το National Geographic, προκειμένου να προβληθεί διεθνώς η χλωρίδα και πανίδα του νησιού.
Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ
Οπως αναφέρει η πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου Μαίρη Διαμάντη «έχουμε ήδη αποστείλει ενημερωτικό σημείωμα στα μέλη και υπάρχει ανταπόκριση, προκειμένου να καλυφθεί η διαμονή και διατροφή των εθελοντών».

Παράταση για τον έλεγχο ΚΤΕΟ και για τα δίκυκλα στις Σποράδες


Μετά από δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ  
Ανάσα για τους ιδιοκτήτες δικύκλων στις Βόρειες Σποράδες και ιδιαίτερα για τους επαγγελματίες ενοικιαζόμενων οχημάτων, μετά την παράταση που δόθηκε, από 1η Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου, στην ημερομηνία υποχρέωσης τεχνικού ελέγχου.
Η παράταση αφορά στα δίκυκλα, των οποίων η άδεια κυκλοφορίας αναγράφει ως έδρα τα νησιά των Σποράδων. Σχετίζεται τόσο με τα καινούργια που υποχρεούνται τεχνικού ελέγχου, καθώς και με όσα το τεχνικό δελτίο ελέγχου που κατέχουν λήγει στο διάστημα αυτό.
Η ανακοίνωση της παράτασης ελέγχου ΚΤΕΟ για τα δίκυκλα, με έδρα τις Βόρειες Σποράδες, ήρθε χθες από τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα, μετά από δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

ΒΡΆΖΕΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΎΣ ΓΙΑΤΙ?

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΑΠΠΟΥ-ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ

Καταδικαστική μια αύξηση ΦΠΑ για τον τουρισμό Θα πέσει κλάμα στην Σκόπελο αφού Ξεκινά από 1η Ιουνίου η καταγραφή των παράνομων καταλυμάτων σε όλη τη χώρα

ΣΕΤΕ: ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ

Από την 1η Ιουνίου ξεκινά ο ΣΕΤΕ με εξωτερικό συνεργάτη την καταγραφή των παράνομων καταλυμάτων σε όλη τη χώρα, ώστε να παραδοθεί πλήρης φάκελος στις αρχές, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης, στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ. Ο κ. Ανδρεάδης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε διαθέσιμο διαπραγματευτικό εργαλείο να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αύριο για όλους εμάς. Είναι λοιπόν καθήκον όλων των κοινωνικών εταίρων αυτή τη στιγμή να υποστηρίξουμε την κυβέρνηση.

Τα γεγονότα… σαν σήμερα

Τα γεγονότα… σαν σήμερα
Σαν σήμερα το 1453, η Κωνσταντινούπολη «πέφτει» στα χέρια των Οθωμανών Τούρκων. «Η Πόλις εάλω» έπειτα από πολιορκία ενός χρόνου.

Στον αθλητισμό… σαν σήμερα

Εορτή της Αγίας Θεοδοσίας της Παρθένου

Εορτή της Αγίας Θεοδοσίας της Παρθένου
Τη μνήμη της Αγίας Θεοδοσίας της Παρθένου τιμά σήμερα, 29 Μαΐου, η Εκκλησία μας.
Η Αγία Θεοδοσία καταγόταν από την Τύρο της Φοινίκης και δεν είχε μόνο παρθενικό σώμα, αλλά και παρθενική ψυχή.
Από ηλικία 18 χρονών, έλαμπε για το ζήλο και τη θερμή της πίστη, ανάμεσα στις νεαρές ειδωλολάτρισσες γυναίκες. Αυτό καταγγέλθηκε στον άρχοντα Ουρβανό, που με κάθε δελεαστικό τρόπο προσπάθησε να την πείσει να αρνηθεί το Χριστό. Όμως η παρθένος Θεοδοσία έμεινε αμετακίνητη στο Ιερό της πιστεύω.

ΣΠΟΡΑΔΕΣ Εκτάκτως για το τριήμερο


Ειδική μέριμνα ώστε να λειτουργήσουν από το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος με τις απαραίτητες άδειες όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντας στις Β. Σποράδες, έλαβε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων κα Δωροθέα Κολυνδρίνη.
Κλιμάκια υπαλλήλων των Διευθύνσεων Υγείας και Ανάπτυξης καθώς και της Επιτροπής Θεαμάτων και Κινηματογράφων, έφυγαν για τα νησιά ώστε σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές να προχωρήσουν άμεσα τις διαδικασίες ελέγχου και να ανανεώσουν τις άδειες λειτουργίας των εκατοντάδων καταστημάτων.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου