Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

ΕΙΧΑΝ ΑΓΙΟ στους “αιθέρες”! Δείτε τι χτύπησε το αεροπλάνο της Aegean πάνω από την Λήμνο και…θα συγκλονιστείτε!!

aeroplano

Η αλήθεια για το ραγισμένο τζάμι του αεροσκάφους που… αρχικά αποδόθηκε σε δρομολόγιο που ξεκινούσε από την Λήμνο στις 29 Απριλίου 2015.
Μετά το μεγάλο πανελλήνιο ενδιαφέρον, που λανθασμένα αναφέρθηκε σε δρομολόγιο της Λήμνου, το LimnosReport και δημοσιεύσε τα παρακάτω στοιχεία:
Το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Αθήνα, όταν πάνω από την Λήμνο και σε ύψος 19.000 ποδών, κάποιο αντικείμενο χτύπησε το παράθυρο στο πιλοτήριο του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να προκληθεί ρωγμή .

ΤΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ Βαγγέλης Ιωαννίδης

ΣΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΤΑΗΣ (ΑΓΓΕΛΑ ΚΑΡΔΑΣΗ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός LIVE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός LIVE

ΜΠΛΟΦΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΟΒΟΥ, ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΑΙΓΝΙΩΝ, ΤΖΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥΣ. ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ -”ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

KIVERNISI-SIRIZA

Η ΕΕ η ευρωπαϊκή πολιτική ελίτ πέτυχε να τιθασεύσει τον επαναστάτη ΣΥΡΙΖΑ…..
Όλοι αλλάζουν άποψη.
Κάποιοι έβλεπαν χρεοκοπία, δημοψηφίσματα, εκλογές, στάση πληρωμών και capital controls.
Ελάχιστοι ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι όλα αυτά είναι μπλόφα, είναι προπαγάνδα φόβου, είναι θεωρίες παιγνίων, είναι θέατρο.
Το bankingnews.gr δικαιούται να λέει ότι ήταν το μόνο οικονομικό site που υποστήριξε αταλάντευτα από την πρώτη στιγμή ότι θα υπάρξει συμφωνία και ότι τα σενάρια χρεοκοπίας, Grexit και στάσης πληρωμών ήταν μπλόφα.

Στη Σκιάθο ο Στ. Θεοδωράκης

θεοδωράκης
Τη Σκιάθο επέλεξε ο Σταύρος Θεοδωράκης για να περάσει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Ο πρόεδρος του Ποταμιού εθεάθη στο νησί του Παπαδιαμάντη να περπατά στα σοκάκια και να είναι ιδιαιτέρως φιλικός με τους κατοίκους και τους επισκέπτες που τον αναγνώρισαν κι έσπευσαν να τον χαιρετίσουν.

Εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου

Εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου
Σήμερα, 2 Μαΐου, η Εκκλησία μας τιμά την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου.
Η γιορτή του Μεγάλου Αθανασίου είναι στις 18 Ιανουαρίου. Σήμερα, όμως, γιορτάζουμε την ανακομιδή των λειψάνων αυτού του γίγαντα της Ορθοδοξίας μας.
Σύμφωνα όμως με τον Κώδικα των Καυσοκαλυβίων και το δίστιχο του Λαυριωτικού Κώδικα Ι 70, η κυρίως μνήμη του Αγίου Αθανασίου, πρέπει να γιορτάζεται σήμερα, όπου και ιστορικά αποδεδειγμένη η κοίμηση του.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός-Panathinaikos - Olympiakos pao osfp -ΠΑΟ ΟΣΦΠ Live Streaming Basket League

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου