Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ....


Επανέφεραν στα κρυφά το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για τους δημοσίους υπαλλήλους

Με υπογραφή Σταϊκούρα
Η απόφαση που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, αφορά τη χορήγηση 150 ευρώ ανά μήνα για σχεδόν όλους τους εργαζομένους στο ΔημόσιοΗ απόφαση που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, αφορά τη χορήγηση 150 ευρώ ανά μήνα για σχεδόν όλους τους εργαζομένους στο Δημόσιο

Ανέρχεται σε 150 ευρώ - Το σχετικό ΦΕΚ δημοσιεύθηκε στις 11 Φεβρουαρίου - Για την επαναχορήγησή του θα πρέπει κάθε υπουργείο να υποβάλει αίτημα

ΕΦΕΤ: Άμεση ανάκληση προϊόντων

alt
Την άμεση ανάκληση δύο προιόντων που κυκλοφορούν στην αγορά, ακατάλληλων για τους καταναλωτές  ζήτησε ο ΕΦΕΤ.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για πλαστικά πιάτα σε συσκευασία 4 τεμαχίων, Κινεζικής προέλευσης, με αριθμό παρτίδας HDG 279 N, που εισάγονται από την επιχείρηση «JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (Κύπρου 9 & Ύδρας, Μοσχάτο).
Κατά τη διάρκεια ελέγχου και ύστερα από εργαστηριακές δοκιμές από το Γενικό Χημείο του Κράτους διαπιστώθηκε ότι αυτά είναι ακατάλληλα για επαφή με τρόφιμα, καθόσον στην επιφάνειά τους φέρουν εκτύπωση, η οποία δύναται, κατά την χρήση τους, να μεταφερθεί στο τρόφιμο.

3 απουσίες στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ

3 απουσίες στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ
3 απουσίες στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και σε λίγη ώρα θα ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα.

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 600,00) ευρώ «Διάθεση πίστωσης για την κάλυψη εξόδων εκπαιδευτών του Σώματος Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού»

Γενική Συνέλευση της ΔΗ.ΚΙ.ΠΟ νήσου Σκοπέλου

         ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  της ΔΗ.ΚΙ.ΠΟ νήσου Σκοπελου
.Την Τετάρτη και ώρα 7 στο Pablos θα γίνει  ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοκρατικής Κίνησης Πολιτών   με Θέματα :

1ο  .  Συλλογή υποψηφιοτήτων δημοτικών συμβούλων.

2ο.    Σύσταση  επιτροπής  η ποία θα καταγράψει τα προβλήματα του νησιού και θα συλλέξει  προτάσεις επίλυσης  αυτών , για την κατάρτιση του Προγράμματος της Κίνησης.

3ο     Οργανωτικές αρχές της κίνησης και συζήτηση για το κείμενο της Διακήρυξης Αρχών της δημοτικής κίνησης.

Στον αθλητισμό… σαν σήμερα

Στον αθλητισμό… σαν σήμερα
Στον αθλητισμό… σαν σήμερα
Στις 24 Φεβρουαρίου 1968 σημειώνεται ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε αγώνα ποδοσφαίρου στο Hampden Park, όταν 134.461 άτομα παρακολουθούν τον αγώνα Σκωτία - Αγγλία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου