Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τριήμερη ποδηλατική απόδραση στη Σκιάθο

Τριήμερη ποδηλατική απόδραση στη ΣκιάθοΤριήμερη ποδηλατική απόδραση διοργανώνει η SkiathosMountainBikesστο διάστημα μεταξύ 2 και 4 Μαΐου στη Σκιάθο, απευθύνοντας κάλεσμα στους απανταχού φίλους των δύο τροχών, να συμμετάσχουν. Στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας περιλαμβάνονται παρουσίαση και ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις φυσικές καλλονές της Σκιάθου και τα ιστορικά της μνημεία.
Οι συμμετέχοντες στην τριήμερη ποδηλατική εξόρμηση θα γνωρίσουν την ιστορία του νησιού, τα ιστορικά του μνημεία, τα εξωκκλήσια, τα μοναστήρια, τις παραλίες και τα αξιοθέατα. Θα ακολουθήσει ποδηλατική ξενάγηση στις ομορφότερες παραλίες του νησιού της Σκιάθου, Κουκουναριές, Αγία Ελένη, Μαντράκι και Ασέλινο.

Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας περιλαμβάνει ποδηλατοβόλτα δύο επιλογών. Διαδρομή mountainbikeμε πέρασμα από τεχνικά μονοπάτια και διαδρομή με mountainbikeμεσαίας δυσκολίας. Υπογραμμίζεται ότι θα υπάρχει συνοδεία οδηγού.
Το πρόγραμμα της τρίτης μέρας περιλαμβάνει, αντίστοιχα, ελεύθερη μέρα, και αποχαιρετιστήρια συναυλία με τοπικούς καλλιτέχνες του νησιού.
Στους επισκέπτες παρέχεται, σημειωτέον, η δυνατότητα οικονομικής διανυκτέρευσης με κόστος 10 ευρώ ανά άτομο καθώς και η έκπτωση σε καταστήματα μαζικής εστίασης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6989403985 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση skiathosmtb@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger