Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κυβερνητική κρίση στην Κύπρο - Παραιτήθηκαν όλοι οι υπουργοί

ΕΩΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Κυβερνητική κρίση στην Κύπρο - Παραιτήθηκαν όλοι οι υπουργοί
Σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνερδίασης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης, όλοι οι υπουργοί της Κυβέρνησης Αναστασιάδη έθεσαν στη διάθεση του Προέδρου την παραίτησή τους, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ΔΗΚΟ.
Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις του σχετικά με ανασχηματισμό, και το αργότερο μέχρι την 15η Μαρτίου.

Εξερχόμενος από το Προεδρικό ο προεδρος Αναστασιάδης περιορίστηκε να αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι θα λάβει τις αποφάσεις του μέχρι την 15η Μαρτίου.
Ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, δήλωσε ότι κατέθεσε την παραίτησή του στον Πρόεδρο μαζί με όλους τους υπόλοιπους υπουργούς, ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε τον Νίκο Αναστασιάδη για τη συνεργασία των τελευταίων 12 μηνών.
«Αυτό που προέχει είναι η σταθερότητα στον τόπο», είπε.
Ερωτηθείς αν θα υποβάλει παραίτηση και από το ΔΗΚΟ, ο κ. Λακκοτρύπης παρέπεμψε σε αυριανή του δήλωση.
Πηγή: Φιλελεύθερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger