Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΥΛΚΕΡ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming FENERBAHCE ULKER-OLYMPIAKOS Euroleague Basketball


ΤΩΡΑ: Ιπτάμενο δελφίνι επιστρέφει

ΤΩΡΑ: Ιπτάμενο δελφίνι επιστρέφει στον Πειραιά με 60 επιβάτες

Ταλαιπωρία για τους 60 επιβάτες του ιπτάμενου δελφινιού Αθηνά το οποίο επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά λόγω βλάβης στο σύστημα πρόωσης. Το πλοίο είχε αποπλεύσει με προορισμό την Αίγινα.

Σποράδες Αύξηση πτήσεων κατά 15%

Αύξηση πτήσεων κατά 15% Αύξηση του συνολικού αριθμού αφίξεων στο διεθνές αεροδρόμιο της Σκιάθου, η οποία υπολογίζεται χονδρικά σε ποσοστό 15% έναντι της περσινής σεζόν, δείχνει το πρόγραμμα των πτήσεων που έχουν εγκριθεί μέχρι στιγμής, για το καλοκαίρι του 2014. Σύμφωνα με τα εκχωρηθέντα στοιχεία που έχουν καταγραφεί από την πολιτική αεροπορία, το σύνολο των πτήσεων από το εξωτερικό που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια της φουλ σεζόν, πλησιάζουν τις 100, έναντι των 70 συνολικά πτήσεων της αντίστοιχης περσινής περιόδου.
Ο κύκλος των πτήσεων της θερινής σεζόν ανοίγει περί τα τέλη Απριλίου και συγκεκριμένα στις 28 Απριλίου με την Τρανσάβια, που θα μεταφέρει τους πρώτους Ολλανδούς τουρίστες στη Σκιάθο και εν συνεχεία προστίθενται όλες οι υπόλοιπες εταιρίες. Στη διάρκεια της θερινής σεζόν, εξάλλου, θα υπάρχει καθημερινή πτήση Αθήνα - Σκιάθος με την Ολυμπιακή.

Τριήμερη ποδηλατική απόδραση στη Σκιάθο

Τριήμερη ποδηλατική απόδραση στη ΣκιάθοΤριήμερη ποδηλατική απόδραση διοργανώνει η SkiathosMountainBikesστο διάστημα μεταξύ 2 και 4 Μαΐου στη Σκιάθο, απευθύνοντας κάλεσμα στους απανταχού φίλους των δύο τροχών, να συμμετάσχουν. Στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας περιλαμβάνονται παρουσίαση και ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις φυσικές καλλονές της Σκιάθου και τα ιστορικά της μνημεία.
Οι συμμετέχοντες στην τριήμερη ποδηλατική εξόρμηση θα γνωρίσουν την ιστορία του νησιού, τα ιστορικά του μνημεία, τα εξωκκλήσια, τα μοναστήρια, τις παραλίες και τα αξιοθέατα. Θα ακολουθήσει ποδηλατική ξενάγηση στις ομορφότερες παραλίες του νησιού της Σκιάθου, Κουκουναριές, Αγία Ελένη, Μαντράκι και Ασέλινο.

Αλλαγή δικτύου ύδρευσης στην παλιά χώρα Αλοννήσου

Αλλαγή δικτύου ύδρευσης στην παλιά χώρα Αλοννήσου Σημαντικό έργο υποδομής αποτελεί για την Αλόννησο η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης σε όλο το νησί, συμπεριλαμβανομένης της παλιάς χώρας. Στο πλαίσιο αυτό έχει εκπονηθεί η σχετική μελέτη για την αλλαγή των εσωτερικών δικτύων, συμπεριλαμβανομένης της παλιάς χώρας Αλοννήσου, η οποία έχει παράλληλα επικαιροποιηθεί, προκειμένου να υλοποιηθεί μόλις εξασφαλιστεί το ανάλογο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ και στόχος είναι η ένταξή του σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Προσοχή στα Σαρακοστιανά



Η Ένωση Καταναλωτών Βόλου ενημερώνει τους Καταναλωτές για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας, αλλά και τα τρόφιμα που καταναλώνουμε τη Σαρακοστή.
Γενικά, όλα τα τρόφιμα της Σαρακοστής είναι αρκετά ακριβά και οι τιμές τους διαμορφώνονται ελεύθερα.
Η λαγάνα διαφέρει μόνο στο σχήμα από το κοινό ψωμί, όμως, η τιμή της είναι δυσανάλογα υψηλή. 
Η ταραμοσαλάτα καλύτερα να παρασκευάζεται στο σπίτι από ταραμά ποιότητας, γιατί έτσι αποφεύγουμε τις χρωστικές ουσίες που περιέχουν οι έτοιμες

Κατατέθηκαν οι φάκελοι για τα Ολοκληρωμένα Σχέδια Ανάπτυξης Νήσων

καλτσογιάννης
Οι πλήρεις φάκελοι του συνόλου των έργων που προβλέπει το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Ολοκληρωμένα Σχέδια Ανάπτυξης Νήσων Νομού Μαγνησίας» κατατέθηκαν στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας μέχρι τις 28-2-2014, που ήταν η καταληκτική ημερομηνία , για να αξιολογηθούν για ένταξη στο ΕΣΠΑ.

Ουκρανία: «Λοιπόν, πώς τα περνάτε με τον καπιταλισμό;»...


Ας δούμε μερικά κομμάτια του παζλ των εξελίξεων στην Ουκρανία, παρακολουθώντας την ανθρωπογεωγραφία της λεγόμενης «αντιπολίτευσης» και τα μπουμπούκια που την συνθέτουν:
Α) http://www.enikos.gr/data/phot...
Ο τύπος της φωτογραφίας ονομάζεται Αρσένι Γιατσένιουκ.
Ο τύπος αυτός, που τον βλέπουμε να αποδίδει στους οπαδούς του άψογο...αρχαιοελληνικό χαιρετισμό, αναλαμβάνει τη θέση του πρωθυπουργού της Ουκρανίας. Αυτός ο τύπος, που τελεί υπό τη σκέπη της δημοκρατικής ΕΕ και της ακόμα πιο δημοκρατικής Αμερικής, είναι παλιός γνώριμος των αφεντικών του. Στην επόμενη φωτογραφία τον βλέπουμε σε τρυφερό (πλην επαγγελματικό) τετ α τετ με την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, την Κοντολίζα Ράις.

Εκβίαζε γιατρό για 200.000 ευρώ και συνελήφθη

Προσοχή στον ταραμά και τα άλλα Σαρακοστιανά. Τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση δηλητηρίασης

Συντάκτης: Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., 

Ψωνίζοντας και τρώγοντας τα σαρακοστιανά εδέσματα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. H καλύτερη θεραπεία της τροφική δηλητηρίασης είναι η πρόληψη...
Για να μην μολύνουν τα βακτήρια από τα ωμά τρόφιμα το έτοιμα για κατανάλωση ή μαγειρεμένα φαγητά στο ψυγείο πρέπει να μπαίνουν ξεχωριστά. 
Αν δύο είδη τροφίμων συντηρούνται στο ίδιο ψυγείο, τα ωμά τρόφιμα θα πρέπει πάντοτε να τοποθετούνται χαμηλότερα από τα έτοιμα για κατανάλωση ή μαγειρεμένα φαγητά. Αυτό σημαίνει ότι τα ωμά τρόφιμα δεν θα στάξουν στο μαγειρεμένο φαγητό.

Πρέπει να έχουμε υπόψη μας τα εξής:
1. Λαγάνα: Θέλει προσοχή γιατί συνήθως, λόγω μεγάλης ζήτησης είναι άψητη, και μπορεί προκαλέσει διαταραχές στο στομάχι.

Εκπτώσεις στο ρεύμα σε βιομηχανίες αλουμινίου και χαλυβουργίες αποφάσισε το ελληνικό δημόσιο


Μεγάλες εκπτώσεις στο ρεύμα αποφάσισε το ελληνικό δημόσιο για τις βιομηχανίες αλουμινίου και τις χαλυβουργίες. Σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη πριν απο λίγο στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ η έκπτωση προς την ΛΑΡΚΟ και την «Αλουμίνιον της Ελλάδος» θα ξεπεράσει το 20%.

Το 35% θα ξεπεράσει η έκπτωση που θα δοθεί σε 33 μεγάλες βιομηχανίες μεταξυ οποίων οι χαλυβουργίες.

Αυστραλία: Εκκενώνεται κωμόπολη λόγω αιθαλομίχλης

Σωστικά συνεργεία συμβουλεύουν σήμερα ευπαθή άτομα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και την πόλη τους καθώς απειλείται η υγεία τους. Σ΄αυτή τη φάση οι αρχές λένε ότι δεν πρόκειται για εντολή εκκένωσης της περιοχής αλλά για σύσταση ως «προληπτικό μέτρο».

Η συνεχιζόμενη αιθαλομίχλη από ένα ορυχείο κάρβουνου της περιοχής που καίγεται, στους κατοίκους του Morwell όπου και βρίσκονται οι μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της Βικτώριας έχει προκαλέσει οργή στους κατοίκους της περιοχής.

Οι υγειονομικές Αρχές υποστηρίζουν, ότι η μόλυνση του αέρα από το μονοξείδιο του άνθρακα δεν είναι -προς το παρόν- υψηλή και δεν πρόκειται να επηρεάσει μακροπρόθεσμα την υγεία των 10.000 κατοίκων του Morwell.

Κυβερνητική κρίση στην Κύπρο - Παραιτήθηκαν όλοι οι υπουργοί

ΕΩΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Κυβερνητική κρίση στην Κύπρο - Παραιτήθηκαν όλοι οι υπουργοί
Σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνερδίασης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης, όλοι οι υπουργοί της Κυβέρνησης Αναστασιάδη έθεσαν στη διάθεση του Προέδρου την παραίτησή τους, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ΔΗΚΟ.
Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις του σχετικά με ανασχηματισμό, και το αργότερο μέχρι την 15η Μαρτίου.

Νέα ένταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα

Νέα ένταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο ΣύνταγμαΑναζωπυρώθηκε η ένταση στο Σύνταγμα όπου έφτασε η πορεία καθηγητών και σχολικών φυλάκων, η οποία είχε ξεκινήσει το πρωί από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τις απολύσεις στο Δημόσιο προσπάθησαν να κλείσουν τον δρόμο κάτω από την πλατεία Συντάγματος και οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να τους απωθήσουν.

χί λια οκτακ ό σια ευρώ 1.800,00 € ΚΑΙ χίλια πεντακόσια ευρώ 1.500,00 € =3300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Ο αγώνας Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός για την Euroleague περιλαμβάνεται στις σημερινές αθλητικές μεταδόσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΥΛΚΕΡ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming FENERBAHCE ULKER-OLYMPIAKOS Euroleague Basketball


Αυτά θα είναι τα τέλη για τα υδατοδρόμια και στην Σκόπελο..

Αυτά θα είναι τα τέλη για τα υδατοδρόμια
Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία καθορίζονται και ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες των τελών λειτουργίας υδατοδρομίων σε όλη την επικράτεια, υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και  Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Aπίστευτο και όμως αληθινό! Καλεσμένος κατούρησε τον Μπογδάνο στην εκπομπή!

mpogdanos-new

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ευθέως» του Κωνσταντίνου Μπουγδάνου, κατούρησε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ…

Μητσικώστας "κεντάει" μιμούμενος τον Σταύρο Θεοδωράκη !!!

ΦΩΤΟ-Κατάληψη αεροδρομίου από ενόπλους στην Κριμαία

ΦΩΤΟ-Κατάληψη αεροδρομίου από ενόπλους στην Κριμαία
ΦΩΤΟ-Κατάληψη αεροδρομίου από ενόπλους στην Κριμαία
Ομάδα ενόπλων, αποτελούμενη από 50 περίπου άτομα, κατέλαβε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής το αεροδρόμιο της Συμφερόπολης, πρωτεύουσας της Κριμαίας και αποχώρησε λίγη ώρα αργότερα.

Βουλή: (Ν)τροπολογία-«ρουσφέτι» στους δημάρχους

Τη ρύθμιση υπογράφει ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας ΑναστασιάδηςΤη ρύθμιση υπογράφει ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης

«Αβάντα» εν όψει εκλογών - Απαλλάσσονται από τυχόν ποινικές ευθύνες για συμβάσεις έργων Δημοσίου

Βουλευτική τροπολογία-ρουσφέτι στους δημάρχους ενόψει αυτοδιοικητικών έκανε αποδεκτή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος παρά τις καταγγελίες της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι με την ρύθμιση επιχειρείται «απόσυρση ποινικών ευθυνών» που ενδεχομένως απορρέουν από συμβάσεις έργου του Δημοσίου.

Αυτά που έρχονται...!

Η Θεσσαλία σε διεθνή τουριστική έκθεση

alt
Στην επαγγελματική έκθεση τουρισμού «HOLIDAY WORLD» η οποία αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις στην τουριστική βιομηχανία της κεντρικής Ευρώπης με παράλληλες εκθέσεις Top Gastro & Hotel και Golf Show, συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας . Ταξιδιωτικά γραφεία, εθνικά γραφεία τουρισμού και άλλες υπηρεσίες της τουριστικής βιομηχανίας συμμετείχαν στην 23η Διεθνή Έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα (Τσεχία) από 20 έως 23 Φεβρουαρίου.

Τεκμήρια του Ειρηνοδικείου Σκοπέλου από το 1837...

Τεκμήρια του Ειρηνοδικείου Σκοπέλου από το 1837...Πολύ σημαντικό αρχειακό υλικό περιήλθε το τελευταίο διάστημα στα Γενικά Αρχεία του Κράτους Μαγνησίας, προκειμένου να μελετηθούν και στη συνέχεια να ψηφιοποιηθούν. Μεταξύ των εξαιρετικά σημαντικών αρχείων που περιήλθαν στα ΓΑΚ Μαγνησίας συγκαταλέγεται το αρχείο που προέρχεται από το Ειρηνοδικείο Σκοπέλου.
Το συγκεκριμένο αρχειακό υλικό ανάγεται στα 1837 και περιήλθε στα ΓΑΚ μόλις το περασμένο φθινόπωρο. «Πρόκειται για πολύ σημαντικό αρχειακό υλικό, διότι αφορά τις υποθέσεις που απασχολούσαν τους Σκοπελίτες το 19ο αιώνα και διαφορές τις οποίες έπρεπε να επιληφθούν, καταφεύγοντας στο δικαστήριο», επισημαίνει η Δρ. Αννίτα Πρασσά, προϊσταμένη των ΓΑΚ Μαγνησίας.
Στην ίδια υπηρεσία έχουν περιέλθει, εξάλλου, τα αρχεία του Πρωτοδικείου και του Ειρηνοδικείου Βόλου, που ανάγονται σε αντίστοιχη χρονική περίοδο και αποτυπώνουν περιστατικά, τα οποία συνέβησαν διακόσια και πλέον χρόνια πριν.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ M 4.0 - CRETE, GREECE

Η καυτή λίστα........

Picture
  Από τους μέχρι στιγμής φορολογικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ έχουν εντοπισθεί εικονικά τιμολόγια αξίας εκατομμυρίων ευρώ στις συναλλαγές δέκα δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών με ιδιώτες, έχουν καταλογισθεί πρόστιμα και προσαυξήσεις και έχει ζητηθεί το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών αιρετών προσώπων και υπαλλήλων που εμπλέκονται στην οικονομική διαχείριση των επιχειρήσεων. Τα ονόματα Στη Θεσσαλία ελέγχονται:
Βλάικος Παναγιώτης, πρώην δήμαρχος Αλοννήσου Περίσης Σταμάτης, πρώην δήμαρχος Σκοπέλου Τσιτσές Δημήτρης πρώην δήμαρχος Τεμπών Καρυούδης Γεώργιος, αντιδήμαρχος Κιλελέρ Κουντέλις Ιωάννης, πρώην αντιδήμαρχος Πορταριάς Ταμήλος Μιχάλης, πρώην δήμαρχος Τρικάλων και νυν βουλευτής ΖΙώγκος Αθανάσιος πρώην δήμαρχος Καραλαριώτου Ειρήνη, αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Μπαρτζώκης Γ. δημοτικός σύμβουλος Βούλγαρης Αλέκος, δήμαρχος και πρώην βουλευτής

Ακίνητα σε χαμηλές τιμές στη Σκιάθο και τη Σκόπελο

Ακίνητα σε χαμηλές τιμέςΣτην κατεύθυνση της αγοράς παλαιών αλλά και καινούργιων οικιών, στη Σκιάθο και τη Σκόπελο στρέφεται το ενδιαφέρον αρκετών αλλοδαπών, οι οποίοι προέρχονται από κάθε γωνιά της γης, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και της Αμερικής. Το διαρκώς αυξανόμενο επενδυτικό ενδιαφέρον είναι, ωστόσο, αντιστρόφως ανάλογο σε σχέση με τα διαθέσιμα ποσά, τα οποία κυμαίνονται κατά βάση μεταξύ 100-200.000 ευρώ, αλλά και την τιμή πώλησης, δεδομένου ότι σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ίση και ενίοτε χαμηλότερη από την αντικειμενική αξία του ακινήτου.
Οι τιμές πώλησης ακινήτων στη Σκιάθο, ειδικότερα, είναι σαφώς χαμηλότερες σε σχέση με αντίστοιχα παλαιότερα χρόνια. Σύμφωνα με τα ενδεικτικά παραδείγματα που παραθέτει ο Κώστας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE STREAMING-ARMANI MILAN-Panathinaikos pao basket

10.392,06 Την «Παροχή γάλακτος περιόδου 2014» για το προσωπικό του Δήμου Σκοπέλου,


Powered By Blogger