Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΌΝΩΝ ΜΕΓΆΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΣ ΘΑ ΕΞΑΓΓΕΊΛΕΙ ΤΗΝ ΚΆΘΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Υποψήφιος

Την απόφασή του να κατέλθει εκ νέου υποψήφιος στο στίβο των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών ανακοίνωσε ο πρώην Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Παναγιώτης Βλάϊκος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλοννήσου.

Ανακαλείται μέλι από την αγορά

alt
Την παρουσία αντιβιοτικών (τετρακυκλίνες) σε μέλι, διαπίστωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αρκαδίας, Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Χανίων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το προϊόν «Μέλι Ελάτης Μαινάλου», με ημερομηνία λήξης 30.9.15, σε συσκευασία των 950g, που παράγεται από τον Κ. Μουρούτσο, Λαγκάδια Αρκαδίας, το οποίο κρίθηκε ως μη ασφαλές και επιβλαβές για την υγεία.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ

Αφίσα. με θέμα τα Αιολικά Πάρκα σε νησιά Τήνο - Άνδρο - Πάρο - Νάξο

Image scaled down
ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ - ΘΥΕΛΛΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ.

Τι αλλάζει στις εμπορικές μισθώσεις

Τι αλλάζει στις εμπορικές μισθώσεις
Τι αλλάζει στις εμπορικές μισθώσεις
Αλλαγές στο καθεστώς των εμπορικών μισθώσεων θα ενσωματωθούν, την προσεχή εβδομάδα, στο νομοσχέδιο για τη Σύσταση του Ενιαίου Φορέα Εξωστρέφειας.

Και οι Εύζωνες εναντίον της Ελληνοφρένειας

Με ανακοίνωσή τους, οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς συμπαρατάσσονται με τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους Αχαΐας και στρέφονται κατά του τσολιά της Ελληνοφρένειας επειδή δεν σέβεται τις ηρωικές πράξεις των Ευζώνων και τους παρουσιάζει σαν χαζοχαρούμενους και γκάου.
Οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς ζητούν την άμεση επέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και απειλούν με μήνυση την Ελληνοφρένεια επειδή δεν σέβεται ούτε την ηρωική πράξη του Εύζωνα Κωνσταντίνου Κουκίδη, ο οποίος, την ώρα που ανέβαιναν οι Γερμανοί στην Ακρόπολη, τυλίχτηκε και με την ελληνική σημαία και έπεσε στο κενό, οπότε δεν είχε την ευκαιρία να δει τους Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών να κυβερνούν τη... χώρα μετά την απελευθέρωσή της.
Παράλληλα, οι Εύζωνες αναφέρουν πως, από την ημέρα που εμφανίστηκε στην τηλεόραση ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας, δεν μπορούν να σταυρώσουν ούτε τουρίστρια ούτε ιθαγενή.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ευζώνων, εξαιτίας του τσολιά της Ελληνοφρένειας, οι γυναίκες -που κάποτε τους έβλεπαν σαν ξερολούκουμα- τους κοροϊδεύουν και τους πετάνε μπανάνες.
Εγραψε o Pitsirikos, μέσω "Το Γρέκι"

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ PRAKTIKER Εξαναγκάστηκε σε παραίτηση και μετά αυτοκτόνησε

Υπάλληλος του πολυκαταστήματος Praktiker στο Αιγάλεω, 49 ετών εξαναγκάστηκε να υπογράψει την παραίτησή του, ώστε να μη φανεί ως απόλυση, σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του.
Δύο μέρες μετά, βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του.
Όπως τόνισαν, η αναγκαστική παραίτηση ήταν ο τρόπος να τιμωρηθεί ο άτυχος εργαζόμενος για μια... ανοιχτή συσκευασία που βρέθηκε στο χώρο ευθύνης του. Η ομάδα σεκιούριτι τον οδήγησε στο γραφείο της διεύθυνσης, αφήνοντας υπόνοια ότι μπορεί και να έκλεψε.

Θα υπερασπιστούν τον Ψωμιάδη πρώην παίκτες της ΑΕΚ;

Κρυφά «όπλα» φαίνεται πως είναι έτοιμος να… εμφανίσει ο Μάκης Ψωμιάδης, για την υπεράσπιση του στην πολύκροτη υπόθεση της ΑΕΚ. Συνεχίζεται η κόντρα με τον Οικονομόπουλο.

Θα υπερασπιστούν τον Ψωμιάδη πρώην παίκτες της ΑΕΚ;
Ο Μάκης Ψωμιάδης σχεδιάζει να καλέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης στην υπόθεση της ΑΕΚ πρώην «κιτρινόμαυρους» ποδοσφαιριστές με «βαρύ» όνομα.

Όπως αναφέρεται στο «Εθνοσπόρ» ο Μάκης Ψωμιάδης θα ζητήσει στη μεθεπόμενη συνεδρίαση ως μάρτυρες υπεράσπισης πρώην πρωτοκλασάτους παίκτες της ΑΕΚ, ώστε να αποδείξει ότι στην δική του εποχή δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο. Ότι δηλαδή οφειλόντουσαν χρήματα προς τους παίκτες όταν ήταν αυτός πρόεδρος.

Tο πρόβλημα των αμπελουργών για την ένταξη στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης αμπελώνων συζητήθηκε σε συνάντηση με τον Χαρακόπουλο

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο, κ. Χρήστο Μάρκου, και το διευθυντή, κ. Παρασκευά Κορδοπάτη, της Κεντρικής Συνεταιριστικής Ένωσης Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ), και τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Τυρνάβου κ. Αγησίλαο Ραψανιώτη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων κ. Δημήτρη Μελά.
Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι των αμπελουργών έθεσαν υπ’ όψιν του Αναπληρωτή Υπουργού μία σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αμπελοοινικός τομέας και ζήτησαν τη συνδρομή του για την επίλυσή τους. Συγκεκριμένα:

Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο απόσυρσης του φορολογικού ο Στουρνάρας. Άκαρπες οι συναντήσεις με τους αγρότες οι οποίοι συζητούν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο απόσυρσης του φορολογικού ο Στουρνάρας. Άκαρπες οι συναντήσεις με τους αγρότες οι οποίοι συζητούν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων Άκαρπες απέβησαν τελικά και οι δύο συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με αντιπροσωπείες αγροτών, οι οποίοι σχεδιάζουν τώρα την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. Αρχικώς, ο κ. Στουρνάρας είχε συνάντηση με την «Πρωτοβουλία για την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Συνδικαλιστικού Κινήματος» και στη συνέχεια με αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων, με επικεφαλής των Βαγγέλη Μπούτα, η οποία επίσης απέβη άκαρπη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στον ΑγροΤύπο ο εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας, κ. Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου, μετά την άρνηση του Υπουργού Οικονομικών, έστω και να συζητήσει την απόσυρση του φορολογικού, θα προτείνουν προς τον αγροτικό κόσμο τη συνέχιση των κινητοποιήσεων

Ο Τζήμερος και ο… Βαμβακούλας

Ο Τζήμερος και ο… Βαμβακούλας

   Πρόκειται περί ευγενικότατου κυρίου. Το όνομά του Τζήμερος. Αν δεν σας θυμίζει τίποτα – πολύ λογικό – είναι εκείνος που είχε πει για τα παιδιά που πέθαναν από τα μαγκάλι στη Λάρισα  ότι ο θάνατός τους δεν οφειλόταν στα ελλιπή οικονομικά τους μέσα, αλλά στην ελλιπή τους παιδεία, μιας και δεν γνώριζαν τις βλαβερές συνέπειες του μονοξειδίου του άνθρακα... Αυτήν την ανθρωπιστική προσέγγιση, πάντως, όταν χάθηκε το άλλο παιδί στη Θεσσαλονίκη, πάλι από το μαγκάλι, ο Τζήμερος δεν την επανέλαβε. Από θρασυδειλία; Όχι. Μάλλον επειδή  εκείνο το κοριτσάκι ήταν καλή μαθήτρια…

«Φτύνουν» πολλά κομματικά στελέχη τους ηγέτες τους... Ακόμη κι ο ΣΥΡΙΖΑ... έχει τη λειτουργία αριστερού και όχι κυβερνητικού κόμματος, άρα έχει ακόμη λόγο η οργανωμένη βάση του που είναι αριστερή, εξεγείρεται εναντίον των ανοιγμάτων προς τα δεξιά που κάνει ο Τσίπρας και η ηγετική ομάδα

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Σκάει στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά η μία «πολιτική βόμβα» μετά την άλλη. Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων αυτοανακηρύσσεται ο πάλαι ποτέ στενότατος πολιτικός φίλος του πρωθυπουργού Νικήτας Κακλαμάνης, την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς ορίζει υποψήφιο τον Αρη Σπηλιωτόπουλο.
Υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αυτοανακηρύσσεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας, τον οποίον ο πρωθυπουργός είχε χρησιμοποιήσει για να ανατρέψει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς ορίζει ως υποψήφιο περιφερειάρχη τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Ιωαννίδη. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι 46 από τους 50 (!) περιφερειακούς συμβούλους υποστηρίζουν την...
υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.

Θα σας φέρουμε και θάλασσα... Μύκονο θα την κάvουμε την Αθήνα!

Βουλευτής της ΝΔ: «Είμαι κι εγώ ερασιτέχνης κτηνοτρόφος. Εκτρέφω ένα κοπάδι γίδες σκοπελίτικες στην ορεινή Πίνδο»

kalo

Αντικείμενο ερώτησης του βουλευτή Ιωαννίνων της Ν.Δ. Σταύρου Καλογιάννη προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρη, αποτέλεσαν τα προβλήματα των κτηνοτρόφων.
«Είμαι κι εγώ ερασιτέχνης κτηνοτρόφος. Εκτρέφω ένα κοπάδι γίδες σκοπελίτικες στην ορεινή Πίνδο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης στη δευτερολογία του.

ΑΝΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!


Η διαγραφή των χρεών του Μεγάρου Μουσικής από δάνεια με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο, αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρα με τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον προέδρου του δ.σ. του Μεγάρου Μουσικής, Ιωάννη Μάνο.
Αυτό ανέφεραν στελέχη που μετείχαν στη συνάντηση προσθέτοντας ότι αποφασίστηκε να περάσει στην κατοχή του δημοσίου παλαιό κτίριο του Μεγάρου ενώ το νέο κτίριο να παραμένει ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου στο οποίο το δημόσιο θα μετέχει με 6 επί συνόλου 10 μελών διοικητικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναζητείται ακόμη βιώσιμη λύση. «Ο πολιτισμός δεν πωλείται» απάντησε αρμόδιο στέλεχος στο ερώτημα αν ισχύουν τα σενάρια περί αξιοποίησης του Μεγάρου από το ΤΑΙΠΕΔ.

Δεν θα έβρισκαν λαγούμι να κρυφτούν οι Σαμαράς-Βενιζέλος


Aπό τον Βασίλη Μπόνιο
Σ΄αυτή τη χώρα της ιδιότυπης νεκρολαγνείας, συνήθως προσπερνάμε με μεγάλη ευκολία τούς εν ζωή ήρωες, τις σπουδαίες εκείνες προσωπικότητες που κάνουν την εμφανισή τους μία φορά στα 100 χρόνια για να μας διδάξουν τι σημαίνει άνθρωπος, τι σημαίνει αξιοπρέπεια, τι σημαίνει αγώνας.
Μιλάμε για τον Νίκο Μπογιόπουλο, την ξεχωριστή αυτή μορφή της Αριστεράς-με την ίδια γενναιοψυχία θα αναγνωρίζαμε και μια προσωπικότητα από το χώρο της Δεξιάς, εάν την διακρίναμε), ο οποίος είναι ότι πιο σπουδαίο διαθέτει η πολιτική ζωή του τόπου αλλά και η δημοσιογραφία.
Όσο αφορά δε την δημοσιογραφία, ζητάμε συγνώμη από τον Νίκο, όσοι τολμούμε να δηλώνουμε δημοσιογράφοι.

Προβληματισμός για τις ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων στη Σκιάθο

Προβληματισμός για τις ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων στη Σκιάθο Κατά πλειοψηφία έγινε δεκτή η εισηγητική απόφαση της οικονομικής επιτροπής για αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 από το Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου. Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στη χθεσινή, έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Λίτσα Τσολοβίκου «είναι επιβεβλημένη η αναμόρφωση, προκειμένου να εξοφληθεί έως τις 28 Φεβρουαρίου το υπόλοιπο των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου Σκιάθου».
Η ίδια διευκρίνισε στο Σώμα ότι το ποσό των 312.000 ευρώ, δεν προϋπολογίστηκε ευθύς εξ αρχής στον προϋπολογισμό του 2014, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της πολιτείας και ως εκ τούτου έγινε κατ’ ανάγκη αναμόρφωση.
            Η επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Σκιάθου κ. Αναστασία Φιλαρέτου, υπογράμμισε στην τοποθέτησή της ότι «ήταν αναγκαία η αναμόρφωση και συμφωνούμε με την εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας, αλλά δεν την ψηφίσαμε και δηλώσαμε παρόντες, όχι γιατί έχουμε κάποια αμφιβολία, αλλά επειδή δεν είχαμε ψηφίσει τον προϋπολογισμό».
            Παράλληλα, η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Σκιάθου,

Στέλνουν την Πόπη Χριστοδουλίδου σε δίκη με στρατιωτικό νόμο! ... Ουσιαστικά, παραδέχονται πως έχει κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος…

Για κακουργήματα και πλημμελήμματα του… στρατιωτικού ποινικού κώδικα, ο οποίος ισχύει μόνο όταν έχει επιβληθεί στρατιωτικός νόμος, κατηγορείται η δημοσιογράφος Πόπη Χριστοδουλίδου, για το… έγκλημά της να δημοσιοποιήσει πληροφορίες που αναφέρονταν σε ένα ΦΕΚ!
Όπως δήλωσε η ίδια, μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη, η ίδια μετέβη στην Ασφάλεια την Πέμπτη και επί πέντε ώρες προσπαθούσαν να την πείσουν να «κατεβάσει» το επίμαχο δημοσίευμα από...
την ιστοσελίδα της, με την ίδια να αρνείται κατηγορηματικά, προς τιμήν της.

Η Ένωση Αστυνομικών Αχαΐας κατά Ελληνοφρένειας -> Απειλεί με μήνυση τον Μπαλούρδο!!!

Δεν φαίνεται να εκτιμούν το χιούμορ της σατιρικής εκπομπής Ελληνοφρένεια οι αστυνομικοί της Αχαϊας και με σχετική ανακοίνωσή τους προαναγγέλουν την κατάθεση μήνυσης ενώ επιρρίπτουν εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες και στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αφορμή ο Μπαλούρδος...

Δημοσιεύθηκαν τα πόθεν έσχες των δημάρχων

alt
Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της διαφάνειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή της, η οργάνωση «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάδος» συγκεντρώνει και παρουσιάζει τα πόθεν έσχες εν ενεργεία Δημάρχων και Αντιδημάρχων των 100 μεγαλύτερων Δήμων της χώρας, σε μια δημόσια προσβάσιμη ιστοσελίδα.
Από το 2010, οπότε και ψηφίστηκε σχετικός νόμος, Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, μέλη των οικονομικών επιτροπών των δήμων και των επιτροπών ποιότητας ζωής, υποχρεούνται να αναρτούν στους ιστοτόπους των δήμων τους τα πόθεν έσχες τους.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Ο αγώνας Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές για την Euroleague περιλαμβάνεται στις σημερινές αθλητικές μεταδόσεις.

Μπάσκετ Ουνικάχα Μάλαγα-Παναθηναϊκός Live Streaming Unicaja Malaga-Panathinaikos Euroleague Basketb

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ: Ολυμπιακός - Εφές Αναντολού , Live Streaming

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΟΦΗ LIVE STREAMING STREAM Κύπελλο Ελλαδας PANIONIOS OFI Live Streaming

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου