Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΑΒΕΡΝΑ '' Aνοίγει το Τριώδιο'' παιδιά!.... -


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ GYROS.GR ANOIXTA ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ


ΤΩΡΑ-Κλειστή η Πανεπιστημίου

ΤΩΡΑ-Κλειστή η Πανεπιστημίου
ΤΩΡΑ-Κλειστή η Πανεπιστημίου
Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας. Εκατοντάδες αντιεξουσιαστές διαδηλώνουν κατά των τελευταίων εφόδων της ΕΛΑΣ σε σπίτια στο πλαίσιο του εντοπισμού του Χριστοδούλου Ξηρού.
Η πορεία βρίσκεται κοντά στην Ομόνοια ενώ μέσω της οδού Σταδίου θα φτάσει στο Σύνταγμα και από εκεί στη Βουλή. Η Τροχαία θα κλείνει σταδιακά τους δρόμους από όπου θα περνούν οι διαδηλωτές. Η παρουσία της αστυνομίας είναι ισχυρή.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ Για μια ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διοργάνωσαν το 3ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης για την ενημέρωση των χρηστών του Διαδικτύου.
Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης ο οποίος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νικόλαο Δένδια και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Νικόλαo Παπαγιαννόπουλο.
Στην φωτό ο δήμαρχος Κηφισιάς (αριστερά) και δεξιά ο ιδιαίτερα δραστήριος στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο διαδίκτυο, διευθυντής της αρμόδιας διεύθυνσης, ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ?

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤ. ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ (ΚΙΦΒ)
Ελλησπόντου 12 – Βύρωνας
210-7628209 + 6977.747431

Καταγγελία

Η κ. Βιτάλη Μαρία, υπερήλικη και ανασφάλιστη, έκανε αγγειογραφία στο Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ. Εκεί διαγνώσθηκε ότι έχει ανάγκη άμεσης χειρουργικής επέμβασης (BYPASS) καθώς, όπως της είπαν, όλες οι αρτηρίες της ήταν βουλωμένες.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΗΡΩΣ ΔΙΩΤΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΤΟ “ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5” (Κ. Αρβανίτης)-        Για την εκλογική κάθοδο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Είναι μία κρίσιμη πολιτική μάχη. Νομίζω ότι όταν στρατεύεσαι στην Αριστερά, στρατεύεσαι σε οποιοδήποτε πόστο μπορείς να βοηθήσεις.

-        Για τις θεσσαλικές ιδιαιτερότητες
Στη Θεσσαλία υπήρξαν ουσιαστικά δύο δίπολα: Λάρισας-Βόλου που ήταν πιο ανεπτυγμένο και Καρδίτσα-Τρίκαλα, γιατί εκεί είναι και ο πιο μικρός κλήρος, εκεί είναι και οι πιο φτωχοί αγρότες. Ο Βόλος έχει και τη βιομηχανική ζώνη, όπου έχει ένα τεράστιο ποσοστό ανεργίας. Στις εκλογές αυτές, τις οποίες αν θεωρήσουμε ότι είναι εκλογές για τοπική κυβέρνηση, η Θεσσαλία συνοψίζει όλες τις πολιτικές τις οποίες μία αυριανή κυβέρνηση θα πρέπει να ακολουθήσει.

Ο Μητσάρας στο Υγείας

Οι "κομμουνιστές" εν καιρώ Κατοχής και Μνημονίου...

Από Γαβριά 
Δείτε τα πρώτα 30 εμετικά δευτερόλεπτα από εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=aNsXY0XMh78
Η συνέχεια είναι αδιάφορο πόσο εμετικότερη υπήρξε κι είναι πραγματικά άδικος κόπος να αναλωθεί κάποιος στο να παρακολουθήσει τό τί θα είπε.
Και μόνο το ότι η εν λόγω κυρία παρελαύνει στα τσοντοκάναλα του κάθε Κοντομηνά με τέτοια άνεση, εν καιρώ κατοχικού μνημονίου, αυτή, η βέρα "κομμουνίστρια", τα λέει όλα.

Και το κυριώτερο:...
ποιά εντύπωση μένει στον κόσμο;

ΝΤΡΟΠΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ! Κεφαλονιά: Πήραν από διασώστες στρατιώτες για 3 καφέδες & 3 σάντουιτς 45 ευρώ!

Ο μοναδικός δημόσιος οργανισμός που λειτουργεί ακόμα, οι Ενοπλες Δυνάμεις, κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: Να σώζουν Ελληνες. Δείτε τι γίνεται στην Κεφαλονιά, που αν δεν υπήρχαν οι Ε.Δ. ακόμα στα χωράφια θα κοιμόντουσαν οι Κεφαλονίτες. 

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ: ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝ. ΟΔΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (8/2) ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ, ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
Έληξε η προθεσμία που είχαν δώσει οι αγρότες της Β. Ελλάδας στην κυβέρνηση έως τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης για κάποια θετική εξέλιξη στο θέμα της τήρησης λογιστικών βιβλίων και άλλων σοβαρών ζητημάτων που αφορούν το κόστος παραγωγής. Ως εκ τούτου, μετά τη λήξη της διορίας, οι συγκεντρωμένοι αγρότες προχώρησαν σε μερικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού, στον κόμβο Κουλούρας έξω από τη Βέροια, καταλαμβάνοντας με τα αγροτικά τους μηχανήματα και τα τρακτέρ τη μία λωρίδα του οδοστρώματος.
Στον κόμβο της Κουλούρας, επί της Εγνατίας οδού, βρίσκονται από χθες αγρότες από τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια, ενώ παραμένουν και τα μπλόκα στον κόμβο Μελισσίου και Γυψοχωρίου και άλλα δύο στο Πλεύρωμα και στον κόμβο Μαυροβουνίου. Οι αγρότες της Θεσσαλίας έχουν συγκαλέσει για το Σάββατο πανελλαδική σύσκεψη αγροτοσυνδικαλιστών, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των μπλόκων (βλ. πιο αναλυτικά παρακάτω). Στο μεταξύ, αύριο αναμένεται να αποφασίσουν για τη μορφή των κινητοποιήσεών τους οι αγρότες των Σερρών.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Εκδήλωση για πλειστηριασμούς και κομένα ρεύματα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Μπροστά στους μαζικούς πλειστηριασμούς, ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ: "Πως θα οργανωθούμε να τους σταματήσουμε Πέμπτη 13/2, ώρα 18:30 ΚΥΒΕ (Εθ. Μακαρίου 1)"

 

Αυτοκτόνησε 25χρονος αστυνομικός στη

Αυτοκτόνησε 25χρονος αστυνομικός στη Θήβα
Αυτοκτόνησε 25χρονος αστυνομικός στη Θήβα
Τέλος στη ζωή του έδωσε σήμερα το πρωί ένας 25χρονος αστυνομικός στη Θήβα.

Έκλεισαν το ένα ρεύμα της Εγνατίας

Έκλεισαν το ένα ρεύμα της Εγνατίας

Εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν δώσει στην κυβέρνηση οι παραγωγοί της Β. Ελλάδας, για τις 12.00 σήμερα. Ως εκ τούτου, οι αγρότες προχωρούν στο κλείσιμο του ενός ρεύματος της Εγνατίας στον κόμβο της Κουλούρας.

ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - εσακε

Panelefsiniakos - Ikaros, 06.02.2014

Aries Trikala Bc vs Bc Ilisiakos Athens,

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΟΚ Live streaming-apollon patras paok

ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ 3,2 ΡΙΧΤΕΡ....


Κουνήθηκε και η Σκόπελος

σεισμοσweb
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή δύο λεπτά πρις τις 10 το πρωί και στη Μαγνησία. Συμφωνα με το seismoi.gr, ο σεισμός έγινε στις 09.58, 20 χλμ Δυτικά – Βορειοδυτικά της Αταλάντης.Η δόνηση ήταν 4.3 R, σε βάθος: 5 χλμ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ παναιτωλικος αρης live

''Εθνική Αυγή'': Ελιγμός της Χ.Α. ή ''κόλπο'' της Ν.Δ. ?


Έχουμε διαβάσει πολλές φορές αναλύσεις για την υπόσταση και την δομή της Χρυσής Αυγής, τις

ΚΚΕ και αποδέσμευση από ΕΕ

Παναγιώτης Μαυροειδής
Στη συνείδηση των αριστερών και κομμουνιστών, αλλά και ευρύτερα στον κόσμο, το ΚΚΕ έχει συνδεθεί με την άρνηση του δήθεν ‘’ευρωμονόδρομου’’ και με την προβολή του αιτήματος  της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το παράξενο είναι ότι το ΚΚΕ θολώνει αυτή του την ιστορική τοποθέτηση, με τουλάχιστον αμφίσημες διακηρύξεις, ακριβώς τη στιγμή της δικαίωσής της, αλλά και στον καιρό της επείγουσας ανάγκης για απαγκίστρωση από την λυκοσυμμαχία του κεφαλαίου.
Έχει περάσει κάποιο διάστημα από τότε που ένας κόσμος άκουγε κατάπληκτος την τότε γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, να δηλώνει πως ‘’η έξοδος από το ευρώ θα είναι καταστροφή’’, ακριβώς τη στιγμή που οι συγκυβερνήσεις των μνημονίων, της άγριας λιτότητας και των ιδιωτικοποιήσεων ήταν στριμωγμένες να απολογούνται για τον καθοριστικό ρόλο της ευρωζώνης και της ΕΕ στον εξανδραποδισμό του λαού. Όποιος θεώρησε ότι ήταν μια φραστική αστοχία, ήρθαν οι κατοπινές τοποθετήσεις να τον διαψεύσουν.
Το ΚΚΕ στερεώνει πλέον μια νέα τοποθέτηση που απομακρύνει το αίτημα της αποδέσμευσης από τον άμεσο πολιτικό αγώνα.  

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ Ομιλήτρια η φιλόλογος και συγγραφέας Μαρία Δελήτσικου-Παπαχρίστου που, εκτός από το άρτιο από κάθε άποψη βιβλίο της, με το ίδιο θέμα, Η παραδοσιακή Γυναικεία Φορεσιά της Σκοπέλου, έχει συγγράψει δύο ακόμα βιβλία: Στη Σκόπελο όπως τα πεύκα..., ...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝτης Μαρίας Κοτοπούλη

Ο εθελοντισμός στην Ελλάδα βρήκε την καλύτερή του έκφραση στο περίφημο Λύκειο Ελληνίδων, το οποίο ιδρύθηκε το 1911 από την Καλλιρόη Παρρέν, πρωτοπόρο του φεμινιστικού κινήματος και ήταν αυτή που αγωνίστηκε από τις στήλες της Εφημερίδας των Κυριών για τα δικαιώματα της γυναίκας, για μόρφωση, εργασία, αξιοπρέπεια. Σκοπός του Λυκείου ήταν και είναι η προβολή και διάδοση της πλούσιας Ελληνικής Παράδοσης, η ανάδειξη των αισθητικών, εθνικών και κοινωνικών αξιών. «Αρχηγό και απόστολο του σεμνού ελληνικού φεμινισμού» την είχε αποκαλέσει ο Γρηγόριος Ξενόπουλος. Σε μια εποχή, όπου οι γυναίκες δεν πήγαιναν στο πανεπιστήμιο, τις χρησιμοποιούσαν μόνο σε δευτερεύουσες εργασίες ή έμεναν στο σπίτι, η Καλλιρόη Παρρέν τόλμησε και αγωνίστηκε για την ανύψωση του μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου της Ελληνίδας γυναίκας. Το Λύκειο στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των μελών του. Η παρουσία του δυναμική όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζει με διάφορες εκδηλώσεις τον «Αγώνα τον Καλό».

Τα γεγονότα… σαν σήμερα

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλίας : Όλοι στα μπλόκα της αγροτιάς για εργασία-τροφή-ελευθερία


Πεδίο της κοινωνικής αναμέτρησης με τα μνημόνια, τις κυβερνητικές δυνάμεις και την ΕΕ γίνονται αυτές τις μέρες οι κάμποι και οι αγροτικές περιοχές όλης της χώρας. Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης βρίσκεται η δυνατότητα μερικών χιλιάδων ανθρώπων να συνεχίσουν να ζουν από την καλλιέργεια της γης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα για το μεγάλο κομμάτι της κοινωνικής πλειοψηφίας έναν από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για την επιβίωσή του. Την τροφή. Η άγρα φορολόγηση, το διαρκώς αυξανόμενο κόστος παραγωγής, αλλά και η θηλιά που διαρκώς σφίγγει για τη φτωχή αγροτιά από τις διατάξεις της ΚΑΠ, και την πριμοδότηση των μεγάλων αγροτοδιατροφικών κολοσσών, απειλούν να αλλάξουν το χάρτη συνολικά στην παραγωγή, με συνέπειες, όχι απλά για τους αγρότες, αλλά για το

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου