Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Σποράδες Συγκεντρώνουν ιατρικά υλικά


Δεκάδες κάτοικοι της Αλοννήσου ανταποκρίνονται με θέρμη στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης αναλώσιμων υλικών για το Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού, που υλοποιείται από το Προσκοπικό Δίκτυο Αλοννήσου.
Σε εποχές κρίσης, κατά τις οποίες αυξάνονται διαρκώς οι ανάγκες του τοπικού πληθυσμού, η πρωτοβουλία είναι απότοκο κοινωνικής ευαισθησίας και υλοποιείται για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου της Αλοννήσου.
Στα φαρμακεία του νησιού έχουν αναρτηθεί, στο μεταξύ, οι λίστες με τα αναλώσιμα υλικά που συγκεντρώνονται και περιλαμβάνουν ειδικότερα: σύριγγες των 2,5, των 5 και των 10 ml, βαμβάκι, χαρτοβάμβακο, οινόπνευμα (καθαρό και μη), σεταβλόν κίτρινο, στικ εξέτασης ούρων, επιδέσμους διαφόρων διαστάσεων, ράμματα (nylon polyamide) νούμερο 2/0 και 3/0, γάζα (τόπι), νυστεράκια νο 11 και 21 και νυστέρια με λαβή νο 11, τα οποία μπορούν κάλλιστα να αποστείλουν στο νησί και όσοι φορείς ή μεμονωμένοι πολίτες άλλων περιοχών το επιθυμούν.

Το Athens Indymedia ειναι προσωρινά εκτός λειτουργίας

Το Athens Imc είναι εκτός λειτουργίας λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος, θα επανελθει όταν καταστεί εφικτό

Κίνδυνοι για τους λαούς

«Η διαχείριση της κρίσης στην Κύπρο επηρεάζεται και από τις ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις και για το ποιοι θα ωφεληθούν από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην περιοχή. Η προσφυγή για βοήθεια πότε στο ένα και πότε στο άλλο ιμπεριαλιστικό κέντρο, όχι μόνο δε λύνει το πρόβλημα, αλλά το περιπλέκει περισσότερο, όπως αποδείχτηκε με τις αυταπάτες για την αξιοποίηση της καπιταλιστικής Ρωσίας, από την αστική κυβέρνηση της Κύπρου». Αυτά αναφέρονταν στην ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην Κύπρο. Η κρίση στην Κύπρο συνδέθηκε με τους υδρογονάνθρακες, όχι μόνο της Κύπρου αλλά γενικότερα της Ανατολικής Μεσογείου και τους οξύτατους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή, ανάμεσα σε ΗΠΑ, ΕΕ, Ρωσία, Κίνα, BRICS γενικότερα, για το μοίρασμά τους. Σ' αυτό έχουν εμπλακεί το Ισραήλ, η Τουρκία, ενώ επηρεάζει και την Ελλάδα. Η Ρωσία έκανε ενεργειακή συμφωνία με το Ισραήλ, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάλογης συνεργασίας με την Τουρκία. Δε βοήθησε την Κύπρο. Μετά τη «συγγνώμη» του Ισραήλ στην Τουρκία και το άνοιγμα του δρόμου για συνεργασία, την παρέμβαση της Τουρκίας για τους υδρογονάνθρακες της περιοχής, έχουμε νέο βήμα που περιπλέκει την κατάσταση, την

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ

Δείτε αν κερδίσατε

Καταστήματα Πώλησης Ηλεκτρικών Συσκευών Οικιακής Χρήσης Σκόπελος Retail sale of electrical household appliances Skopelos


Λιθαδιώτης Κανάρης Β.


  THΛ 2424029145
Σκόπελος, Σκόπελος, 37003, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Διώτης: Ναι έχουν ποινικές ευθύνες Γιώργος Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπαδήμoς, Παπακωνσταντίνου

Μετά τα «τροχιοδεικτικά πυρά» του Ιωάννη Διώτη τις δύο προηγούμενες ημέρες έσκασε και η «πυρηνική βόμβα»! 
Κατά την κατάθεσή του τα δύο προηγούμενα 24ωρα στην Προανακριτική Επιτροπή, ο Ιωάννης Διώτης εξέθεσε τους Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνο Μπίκα, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο. Την μεγάλη έκπληξη την ετοίμαζε σήμερα όμως, αναγνωρίζοντας ευθέως ποινικές ευθύνες όχι μόνο στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά και σε βάρος των δύο πρώην Πρωθυπουργών, Γιώργο Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμo και σημερινό Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
Καθώς, ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννης Διώτης κατέθετε στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλης Καπερνάρος τον διέκοψε και του είπε: «Εγώ δεν καταλαβαίνω από πολιτικές ευθύνες, γιατί είμαι νομικός και επειδή και εσείς είστε νομικός, σύμφωνα με αυτή την ιδιότητά σας θεωρείτε, ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες...
γι' αυτούς τους τέσσερις;». Η απάντηση του Ιωάννη Διώτη ήταν ορθά - κοφτά «Ναι!».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Διώτης στην σημερινή του κατάθεση εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ημερομηνία που παρέδωσε το επίμαχο usb στον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο ήταν η 8η Ιουλίου του 2011 και όχι τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου όπως αρχικά είχε δηλώσει.

Η αμυγδαλιά ανθίζει κέρδη για τους αγρότες

Ελκυστικές αποδόσεις εμφανίζει η καλλιέργεια του αμύγδαλου με όρους συμβολαιακής γεωργίας, αποτελώντας μια ικανοποιητική πρόταση ενασχόλησης στον αγροτικό τομέα με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.
Μπορεί το 2011 να ήταν μια κακή χρονιά για την καλλιέργεια του αμύγδαλου λόγω σημαντικής πτώσης των τιμών παραγωγού, ωστόσο η χρονιά που έρχεται εκτιμάται ότι θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές για τους παραγωγούς τόσο σε επίπεδο παραγωγής, όσο και σε επίπεδο τιμών που παρουσιάζουν διαρκώς ανοδικές τάσεις.

Συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ο πρόεδρος της «Γενικής Ταχυδρομικής», N.Βεργιόπουλος

  Οι άντρες της δίωξης οικονομικού εγκλήματος πέρασαν σήμερα-Πέμπτη χειροπέδες, στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ταχυμεταφορών «Γενική ταχυδρομική», Νικόλαο Βεργιόπουλο.
 

  Σε βάρος του 61χρονου εκκρεμούσαν βεβαιωμένες οφειλές προς το Δημόσιο ύψους  7.57

Επιχείρηση εξίσωσης του κομμουνισμού με το φασισμό και από το νέο Πάπα

Ο Πάπας Φραγκίσκος
Το Βατικανό ανακοίνωσε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος έδωσε τη συγκατάθεσή του για την οσιοποίηση 63 καθολικών, οι οποίοι σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στην πλειονότητά τους έχουν ένα ...κοινό. Υπήρξαν θύματα του ναζισμού ή του κομμουνισμού... Ανάμεσα στους προσεχώς ...αγίους της καθολικής εκκλησίας, «θύμα του κομμουνισμού», κι ένας ορθόδοξος ρουμάνος πρίγκιπας, ο οποίος  προσηλυτίστηκε στον καθολικισμό!
Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Εκκλησία, στην προκειμένη η Καθολική, υποστηρίζει τη βρώμικη αστική προπαγάνδα περί «θεωρίας των άκρων» και ταύτισης του κομμουνισμού με το φασισμό.

Ολα τα καλά παιδιά ρε ουστ


Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ανθόπουλος

Για τοκολυφία κατηγορείται ο πρώην υπουργός Ιω. Ανθόπουλος

Ελεύθερος, με την επιβολή υψηλής χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ και απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή που διερευνά υποθέσεις διαφθοράς προσώπων που άσκησαν δημόσια διοίκηση από θέση εξουσίας, ο πρώην υφυπουργός Παιδείας των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και επί σειρά ετών βουλευτής Σερρών Γιάνης Ανθόπουλος, που εμπλέκεται σε υπόθεση τοκογλυφίας.

Να τελειώσει η συμμορία!

«Ημέρα του Εμπορικού Ναυτικού και της θάλασσας»

 Το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος και η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προγραμματίζουν την τρίτη κατά σειρά επίσημη εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της καθιερωμένης ημέρας Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Θάλασσας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Intercontinental, την 20η Μαΐου, ώρα 20.30
Η «Ημέρα Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού» αποτελεί πρωτοβουλία των φορέων του Ελληνικού Εφοπλισμού και της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας πού το 2006 αποφάσισαν με την συνεργασία της Πολιτείας, να τιμώνται οι Έλληνες πρωτεργάτες της μεγαλύτερης Ναυτιλίας τού κόσμου. Επηρεασμένη από αυτήν την πρωτοβουλία, η Ευρωπαϊκή Ένωση θέσπισε την 20η Μαΐου ως την «Ευρωπαϊκή Ημέρα της Θάλασσας».

Ανέκδοτο: Σε απατούσα Μαρία μου με την γειτόνισσα, την κουμπάρα μας και την ξαδέλφη σου...

Ένας άντρας πέθαινε και η γυναίκα του ήταν πάνω από το κρεβάτι του και του κρατούσε τρυφερά στο χέρι στις τελευταίες του στιγμές...

Κάποια στιγμή αυτός ψυθιρίζει:

- "Μαρία..."

- "Τι είναι Σωτήρη μου;..."

- "Πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι..."

- "Όχι! Σωτήρη μου δεν θέλω να μου εξομολογηθείς!"

- "Μα... είναι σημαντικό Μαρία μου..."

- "Τι Σωτήρη μου;"

- "Να... Σε απατούσα Μαρία μου με την γειτόνισσα, την κουμπάρα μας και την ξαδέλφη σου..."

- "Το ξέρω Σωτήρη μου... Γι' αυτό σε δηλητηρίασα..."

Ο Ν. Αναστασιάδης τίναξε στον αέρα τη σχέση με τη Ρωσία

Του Γιώργου Δελαστίκ*

Οι εν Ελλάδι απολογητές του μνημονίου έχουν αποδυθεί τις τελευταίες ημέρες σε μια προπαγανδιστική εκστρατεία με επίκεντρο τις ρωσοκυπριακές σχέσεις.

 «Είδατε που σας λέγαμε ότι η υποταγή στις αποφάσεις της Γερμανίας και της Ευρωζώνης είναι μονόδρομος; Βλέπετε ότι η Ρωσία αρνήθηκε να βοηθήσει την Κύπρο παρά τις καλές σχέσεις που είχαν οι δύο χώρες;» είναι η ουσία της επιχειρηματολογίας τους.

Στόχος τους είναι φυσικά να αποκαρδιώσουν όσους αναζητούν εναλλακτικές πολιτικές και οφείλουμε να...
ομολογήσουμε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί έχουν απήχηση ακόμη και σε καλοπροαίρετους ακροατές που όντως είχαν την ελπίδα ότι η Ρωσία «θα έσωζε την Κύπρο», αλλά ταυτόχρονα είχαν άγνοια των πολιτικών συνθηκών που επικρατούν στις σχέσεις Λευκωσίας - Μόσχας. Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά.

ΔΗΛΩΣΗ Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ Θ.ΝΑΚΟ «Εκφράζω στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ τα θερμά συλλυπητήρια, τόσο τα δικά μου όσο και του Προέδρου του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνου Καμμένου, αλλά και τη λύπη των μελών της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. για τον αδόκητο θάνατο του φίλου, συναδέλφου Θανάση Νάκου.

Τον γνώριζα χρόνια και τον παρακολουθούσα ως καταξιωμένο επαγγελματία, αλλά και από τα πρώτα βήματά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και μετά στην κεντρική πολιτική σκηνή, όχι μόνο ως εκπρόσωπο της Μαγνησίας, αλλά και ως αντιπρόεδρο της Βουλής. Τον είδα να πασχίζει για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας, συχνά υπό αντίξοες συνθήκες. Πέτυχε πολλά και σημαντικά ως υφυπουργός Εσωτερικών και σχεδίασε ακόμα περισσότερα έργα που αποτελούν παρακαταθήκη, όχι μόνο για τη Μαγνησία αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα.

Πέθανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Νάκος - Συλλυπητήρια από τα κόμματα

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Πέμπτη ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Νάκος. Νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικής κλινικής.
Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ, Θανάση Νάκου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Β. Μεϊμαράκης και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, εξέφρασε τα συλλυπητήρια για το θάνατο Θ. Νάκου.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για το θάνατο του Αθ. Νάκου«Σήμερα 28 Μαρτίου το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή και σε ηλικία 63 ετών ο συνάδελφος και συντοπίτης Αθανάσιος Νάκος. Πολιτευτής με πλούσιο πολιτικό βίο αφού εκλεγόταν βουλευτής από το 1993 και διετέλεσε Υφυπουργός Εσωτερικών, πρόεδρος της Διυπουργικής Επιτροπής για τη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων και από την 6η Μάη Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.
Απευθύνω στην οικογένεια και τους οικείους του τα θερμά μου συλλυπητήρια».

ΨΗΦΙΣΜΑ για τον αιφνίδιο θάνατο του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων και ΒουλευτήΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ * (Μέλος της Π.Ο.Ε.Σ.Ε)


ΨΗΦΙΣΜΑ 

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Διασκέδασης Ν. Μαγνησίας , μόλις πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο  θάνατο του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή του νομού , 

Θανάση Σ. Νάκου

συνήλθε στην αριθμ. 20130328.1/28-03-2013 Συνεδρία του και αφού άκουσε τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Απόστολο Αθανασό, ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα, την σπουδαία πολιτική του διαδρομή,  το κύρος του , το μοναδικό πολιτικό και δημοκρατικό ήθος, τη γενικότερη προσφορά του εκλιπόντος στο Νομό αλλά και ειδικότερα στον κλάδο μας, αποφάσισε τα εξής:

Πέθανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος

Πέθανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος ΝάκοςTην τελευταία του πνοή άφησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος.

Νοσηλευόταν επί 20 μέρες στην Εντατική, είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς και παρουσιάστηκαν επιπλοκές, σε συνδυασμό με λοίμωξη.

O Θανάσης Νάκος γεννήθηκε στο Βόλο τον Ιανουάριο του 1950. Ήταν παντρεμένος με την Πολιτικό Μηχανικό Δανάη Τσότση και έχει δυο παιδιά, το Σταυρή, επίσης πολιτικό μηχανικό και τη μικρή Ροδόπη.

Το 1993 εκλέγεται για πρώτη φορά βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά τις εκλογές του 1993, αναλαμβάνει Πρόεδρος του Τομέα κοινοβουλευτικού έργου της Γεωργίας και κατόπιν του Τομέα Βιομηχανίας.

Με την εκλογή του Κώστα Καραμανλή στην Προεδρία της Ν.Δ., τοποθετείται αρχικά υπεύθυνος του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και στη συνέχεια του Τομέα Ανάπτυξης.

Στο πρώτο Κυβερνητικό σχήμα της κυβέρνησης της Ν.Δ. αναλαμβάνει Υφυπουργός Εσωτερικών, θέση στην οποία παραμένει έως τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2009.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, σχεδιάζει και εφαρμόζει το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα χρηματοδότησης έργων της τοπικής αυτοδιοίκησης, το αναπτυξιακό πρόγραμμα Θησέας, που έδωσε στους δήμους της χώρας περισσότερα από 13.000 έργα.

Ο θεσμός της μερικής απασχόλησης, το φυσικό αέριο στα σχολεία, το εθνικό δημοτολόγιο, οι κοινωνικές δομές των δήμων είναι καινοτόμες πολιτικές, που φέρουν τη σφραγίδα του.

Το 2008 ορίζεται από τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή Πρόεδρος της Διυπουργικής Επιτροπής για τη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων σε όλη την Ελλάδα και επιτυγχάνει το κλείσιμο 2.500 παράνομων χωματερών σε όλη τη χώρα και την αντικατάστασή τους από σύγχρονους χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων.

Το Νοέμβρη του ίδιου έτους αναλαμβάνει Πρόεδρος του 3ου Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, που διεξήχθη στην Αθήνα με την παρουσία του Γ.Γ. του ΟΗΕ κ. Μπαν Κι-Μουν.

Τον Ιανουάριο του 2011, με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη.

Μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 εκλέγεται Β΄Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, θέση στην οποία επανεκλέγεται κατόπιν των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012.

Τη θέση του στην ελληνική Βουλή παίρνει η Ζέτα Μακρή.

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ...ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ FACEBOOK TON MΑΧΗΤΙΚΟ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ...


http://harryklynn.blogspot.gr/

Οι γερμανοτσολιαδορουφιάνοι   της συγκυβέρνησης των Τσολάκογλου ενοχλήθηκαν από την ανάρτηση που επιβράβευσαν με τα like τους 2.000 και πλέον φίλοι μου και βομβάρδισαν το fb ζητώντας να κατεβεί η φωτογραφία. Τελικά η φωτογραφία κατέβηκε και μου ανακοινώθηκε ότι είμαι προσωρινά μπλοκαρισμένος. Παρακαλώ τους φίλους μου στο κατέβασαν την ανάρτησή μου αυτή, να την κυκλοφορήσουν όπου μπορούν… ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ…

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΠΟ 29 04 13 ΕΩΣ 31 10 13

Τετάρτη 3 Απρίλη στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει στη Σκόπελο (Δημοτικό Καφενείο), ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής ΘεσσαλίαςΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΑΧΤΙΔΑΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Εισβολή Ρουμάνου σε οβελιστήριο της Λάρισας για να κλέψει κινητό τηλέφωνο

Ομάδα ΔΙΑΣ
Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Λάρισα από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, 30χρονος Ρουμάνος.
Ο 30χρονος εισήλθε σε οβελιστήριο 31χρονου Έλληνα και αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.
Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού.

Βόλος: Εμπρηστική επίθεση σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου Τα ξημερώματα της Πέμπτης άγνωστοι πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ

Βόλος: Εμπρηστική επίθεση σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου 
Εμπρηστική επίθεση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Μαρτίου σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στο Βόλο.

Στη 1.30 π.μ άγνωστοι πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ), έξω από το υποκατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Λαρίσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.

Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με το πλήρωμά του, που κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, πριν αυτή επεκταθεί στο τραπεζικό κατάστημα. Από την εμπρηστική επίθεση καταστράφηκε ολοσχερώς το ΑΤΜ.

Οδύσσεια για μωρό 22 μηνών από τη Σκιάθο ψάχνοντας ΜΕΘ


«Οδύσσεια» χθες το πρωί, για μωρό 22 μηνών από τη Σκιάθο, που αντιμετωπίζει σοβαρά παθολογικά προβλήματα και την οικογένειά του.
Βασική αιτία, η έλλειψη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στη Θεσσαλία. Το μωρό από τη Σκιάθο βρέθηκε αεροπορικώς στη Λάρισα και αργότερα σε νοσοκομείο της Αθήνας! Συγκεκριμένα, με στρατιωτικό ελικόπτερο, που προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, χθες το πρωί, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική και διασωληνώθηκε. Αργότερα, λόγω της έλλειψης της ΜΕΘ, το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πεντέλης στην Αθήνα.
Ως γνωστόν, το θέμα της έλλειψης της ΜΕΘ, ταλανίζει από χρόνια την περιοχή και πολλά παιδιά μεταφέρονται, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, σε νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και για τη Θεσσαλία, με τη δωρεά του ιδρύματος Νιάρχου, που δεν αξιοποιήθηκε...

Σκόπελος: Eγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του δημοτικού λιμενικού ταμείου

Το δημοτικό συμβούλιο Σκοπέλου ενέκρινε χθες τον προϋπολογισμό του δημοτικού λιμενικού ταμείου στο νησί, ύψους 250.000 ευρώ. τα χρήματα θα προέλθουν από έσοδα των ακτοπλοϊκών γραμμών, των σκαφών αναψυχής και των ενοικιαζομένων χώρων της χερσαίας ζώνης. Παράλληλα, όπως πρόσθεσε ο ίδιος, προχωράει η εκκαθάριση των λιμενικών ταμείων Σκιάθου και Αλοννήσου, που υπάγονταν στη Σκόπελο.

Ευρώ Κατοχής

Με αεροπλάνα και κοντέινερς, με στρατό και ελικόπτερα της αστυνομίας να πετούν από πάνω, μεταφέρθηκαν τα 5 γερμανικά δις ευρώ Κατοχής στην Κύπρο.

Καμιά αμφιβολία πλέον ότι την Βέρμαχτ, τους αλεξιπτωτιστές, τα άρματα και τον στρατό Κατοχής, τα έχει σήμερα αντικαταστήσει απόλυτα το ευρώ. Την κυβέρνηση Τσολάκογλου, οι τωρινές προδοτικές κυβερνήσεις. (Τωρινές εννοούνται όλες αυτές από την ένταξή της κάθε χώρας στο ευρώ, μέχρι σήμερα. Πρώτος δωσίλογος στην σύγχρονη στην Ελλάδα κατά την σύγχρονη αυτή επέλαση του νεοναζισμού, ο γερμανοτραφής Σημίτης). Τις εκτελέσεις και τα αντίποινα, η εξαθλίωση και οι πολιτικές δολοφονίες με...
τη μορφή αυτοκτονιών.

Βόλος: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 46χρονος που απειλούσε με μαχαίρι γιατρό

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία σε βάρος του, διώκεται από την Εισαγγελία Βόλου ο
46χρονος, ο οποίος προχθές το μεσημέρι συνελήφθη επειδή απειλούσε με μαχαίρι γιατρό του Νοσοκομείου προκειμένου να του γράψει συνταγή με φάρμακα.

Ο 46χρονος εμφανίστηκε σε γιατρό και του ζήτησε έντονα να του συνταγογραφήσει φάρμακα. Ο γιατρός αρνήθηκε και τότε ο 46χρονος τον απείλησε με μαχαίρι.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου