Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΠΑΜΕ


Αποκριές στην Σκόπελο τράντα πριν 30 χρόνια εδώ ο ναυταρας !!!

6 υποτροφίες για πρωτοετείς από Σκόπελο


6 υποτροφίες για πρωτοετείς από Σκόπελο
Εξι υποτροφίες για πρωτοετείς φοιτητές και σπουδαστές όλων των Ανωτάτων και Ανωτέρων Σχολών (ΑΕΙ, ΤΕΙ) και Δημοσίων ΙΕΚ, από έσοδα του Κληροδοτήματος Ιωάννου Β. Τσουκαλά, θα χορηγήσει το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσης του Δήμου Σκοπέλου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν, πέραν της αίτησης, πιστοποιητικό του Δήμου Σκοπέλου που θα βεβαιώνει ότι ο ένας εκ των δύο γονέων κατάγεται από τη Δ. Κ. Γλώσσης και είναι γραμμένος στα Δημοτολόγια ή στα Μητρώα Αρρένων της Δ. Κ. Γλώσσης και αντίγραφο απολυτηρίου Γυμνασίου και Λυκείου Γλώσσης. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται στο Δημοτικό Κατάστημα Γλώσσης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ .....

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Ευκαιρία για νίκη για τις θεσσαλικές ομάδες


Ευκαιρία να συνεχίσουν νικηφόρα την προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, έχουν αύριο Κυριακή (15:00) και οι τρεις ομάδες της Θεσσαλίας στην football league.

Ε. Μενεγάκη: Δείτε τη γυμνή φωτογράφιση

ΚΚΕ: Καταδικάζει την αντιλαϊκή απόφαση του EUROGROUP για την Κύπρο

Σε σχόλιό του για την απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:
«Το ΚΚΕ καταδικάζει την αντιλαϊκή απόφαση του EUROGROUP για την Κύπρο και την επιβάρυνση σε λαϊκά εισοδήματα που θα έχει η επιβολή χαρατσιού στις καταθέσεις. Το ΚΚΕ στέκεται δίπλα στον κυπριακό λαό, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του κατά των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων που επιβάλλουν ΕΕ - ΔΝΤ - αστικές κυβερνήσεις στους λαούς και των δύο χωρών».

Έλληνες Αξιωματικοί δύο ταχυτήτων

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται πλέον η Ναυτική Εκπαίδευση. Σε μία χρονική περίοδο όπου η Ελλάδα βυθίζεται στην οικονομική κρίση, με την ανεργία στη νεολαία να έχει φθάσει σε επίπεδα ρεκόρ, πολλοί είναι εκείνοι που στρέφουν το βλέμμα προς την θάλασσα. Ήδη δρομολογείται η λειτουργία ιδιωτικών σχολών όπου αναμένεται να επενδύσουν και Έλληνες εφοπλιστές.

Με στόλο που αποτελείται από 3.321 πλοία που κατέχει μερίδιο αγοράς σε ποσοστό 15,64% υπάρχουν περιθώρια να ανοίξουν θέσεις εργασίας αφού η Ελλάδα την δεκαετία 1960/1970 διέθετε περίπου 80.000 ναυτικούς εν ενεργεία που αντιστοιχούσαν τότε στο 10% του παγκόσμιου ναυτεργατικού δυναμικού ενώ σήμερα η δύναμή της καλύπτει μόλις το 1% παγκοσμίως. Οι εν ενεργεία Έλληνες ναυτικοί υπολογίζονται μόλις στις 15.000.

ανάληψη ευθύνης για τις 11/3, Βόλος

Την Δευτέρα 11/3 στις 03:10, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες συμβολικές επιθέσεις σε 3 καταστήματα “Αγοράζω Χρυσό” κι σ'ένα γουναράδικο.

Η τάση κυριαρχίας του ανθρώπου πάνω στη φύση, προέρχεται ξεκάθαρα από την τάση κυριαρχίας του ανθρώπου πάνω σε άνθρωπο.”

Την Δευτέρα 11/3 στις 03:10, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες συμβολικές επιθέσεις σε 3 καταστήματα “Αγοράζω Χρυσό” κι σ'ένα γουναράδικο. Στόχος των “επιθέσεων” ήταν να καταδείξουν την πραγματική επίθεση που δεχόμαστε, την επίθεση που έχει εξαπολύσει απροκάλυπτα πια η κυριαρχία σ'όλους τους εκμεταλλευόμενους, καταπιεζόμενους, διαφορετικούς κι αντιστεκόμενους.
Συγκεκριμένα, σκοπός ήταν να επαναφέρουμε σαν ζήτημα την αισχροκέρδεια με ξεκάθαρα υποκείμενα τους εκμεταλλευόμενους ανεξαρτήτως είδους (ανθρώπινα, μη ανθρώπινα ζώα). Για να δωθεί όμως με μεγαλύτερη σαφήνεια το πως εννοούμε την αισχροκέρδεια, αναγκαζόμαστε να αναλύσουμε ξεχωριστά τους στόχους που επιλέξαμε, χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν βλέπουμε εννιαία την εκμετάλλευση.

Πολιτική αλητεία

Απροκάλυπτη επιχείρηση εξαπάτησης από τον Ε. Βενιζέλο.
Να εξαπατήσει τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, για τους στόχους και τις επιδιώξεις της πολιτικής της συγκυβέρνησης, επιχειρεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «REAL NEWS».

Για τις συζητήσεις του ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης με την τρόικα, στις οποίες από κοινού καθορίζουν τα βήματα κλιμάκωσης της αντιλαϊκής πολιτικής και τα νέα μέτρα, ισχυρίζεται ότι «θέλαμε να καταστεί αντιληπτό από τους εταίρους μας πως είναι οικονομικά βλαπτικό και κοινωνικά και πολιτικά αδύνατο να ζητηθούν από την Ελλάδα πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα περιοριστικού χαρακτήρα. Η εντύπωσή μου από τη συνάντησή μου με τους επικεφαλής της τρόικας είναι ότι αυτό έχει γίνει αντιληπτό».

Προκλητικά υποστηρίζει ακόμα πως «και το πετρέλαιο θέρμανσης, μετά την πρώτη αυτή εμπειρία εφαρμογής, πρέπει να επανεξεταστεί και το ζήτημα του ειδικού τέλους ακινήτων που εισπράττεται από τη ΔΕΗ», όταν τα λαϊκά στρώματα στενάζουν από τα χαράτσια και τους φόρους, η συγκυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ, ανακοινώνει επισήμως τη συνέχιση της φοροληστείας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Σαμαρά


 “ Αδειάζει η κλεψύδρα για μια κυβέρνηση που φτωχοποιεί τον ελληνικό λαό και επιβάλλει τη μη λαϊκά και κοινωνικά νομιμοποιημένη θέλησή της με τη βία και τον αυταρχισμό ”

Η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά, μία ακροδεξιά κυβέρνηση, πίσω από την οποία σύρονται για την πολιτική τους επιβίωση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, έχει υπερβεί τα όρια αντοχής του ελληνικού λαού. Έχει αποκαλύψει πλήρως...
τον αντιδημοκρατικό της χαρακτήρα.

Ρύθμισης των οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Σκοπέλου με ελάχιστο ύψος δόσης τα πενήντα ευρώ (50,00 €).

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου