Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

«Μαύρος καπνός» από το Μαξίμου

Μπορεί από από την καμινάδα του Βατικανού να βγήκε τελικά λευκός καπνός, δεν συνέβη όμως το ίδιο και από την καμινάδα του Μαξίμου.

Kαμία συμφωνία τελικά δεν επετεύχθη μεταξύ της Κυβέρνησης και της τρόικας, στην συνάντηση που άρχισε στις 19:00 και που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα.

Διαβάστηκε λάθος η προφητεία του Αγίου Μαλαχία για τον τελευταίο Πάπα;

Η εκλογή του νέου Πάπα από το Κονκλάβιο που συνεδριάζει στην Καπέλα Σιξτίνα έχει προκαλέσει το διεθνές ενδιαφέρον. Μαζί με το νέο πρόσωπο όμως που... θα ηγηθεί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας το βλέμμα των δημοσιογράφων και των συνωμοσιολόγων έχει πέσει και στην προφητεία του Αγίου Μαλαχία, ενός Ιρλανδού Αγίου της Δυτικής Εκκλησίας που προέβλεψε με ακρίβεια των αριθμών των Παπών αλλά και το τέλος του κόσμου.

Το 1139, όταν ο Μαλαχίας πήγε στη Ρώμη για να συνα­ντήσει τον πάπα Ιννοκέντιο Β’. Στο δρόμο είχε όραμα που του αποκάλυψε όλους τους ποντίφικες από την εποχή του μέ­χρι «το τέλος του κόσμου». Ο Μαλαχίας, που λέγεται ότι είχε το χάρισμα του θεραπευτή, μπορούσε να αιω­ρείται νικώντας το νόμο της βαρύτη­τας και διέθετε μαντικές ικανότητες, έγραψε ποιητικές, διφορούμενες πε­ριγραφές στα λατινικά για κάθε Πά­πα, παρουσιάζοντας τα κείμενα αυτά στον Ιννοκέντιο.

Νέα Δίκη για την ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις - 33η συνεδρίαση, Τετάρτη 13.3.13


Η ρουτινιάρικη διαδικασία του απουσιολόγιου από την πρόεδρο του τρομοδικείου Μ. Τζανακάκη περιλάμβανε και την ανάγνωση δήλωσης του Π. Αργυρού ότι δεν επιθυμεί να παραστεί για λόγους υγείας. Πληροφορηθήκαμε έτσι, ότι τον Π. Αργυρού τον επέστρεψαν στο κατ’ επίφαση Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, χωρίς να έχει αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του (κυκλοφορεί με Π). Δεν γνωρίζουμε ποιοι πήραν την απόφαση, όμως σε κάθε περίπτωση είναι βαριές οι ευθύνες των γιατρών.

Στη συνεδρίαση συνεχίστηκε η εξέταση του ενορχηστρωτή αυτής της δίκης (και δύο άλλων), αξιωματικού της Αντιτρομοκρατικής Ε. Χαρδαλιά, τον οποίο εξέτασαν οι συνήγοροι Σ. Φυτράκης, Γ. Σωτηρίου και Φρ. Ραγκούσης και ο Χρ. Τσάκαλος. Κορυφαίο σημείο της διαδικασίας η προκλητική μπατσική απάντηση που έδωσε ο Χαρδαλιάς σε ερώτηση του συνηγόρου Σωτηρίου. Ρώτησε ο συνήγορος: Λέτε ότι παρακολουθούσατε την Οικονομίδου και τον Πολύδωρο και τους είδατε να μπαίνουν στο κατάστημα του Μπαλή (στρατιωτικός ρουχισμός) για ν' αγοράσουν διάφορα πράγματα. Επισκεφθήκατε τον Μπαλή για να τον ρωτήσετε τι αγόρασαν; Ο συνήγορος επέμεινε στην ερώτησή του, διευκρινίζοντας ότι γνωρίζει πως ο Μπαλής πουλάει ακόμη και ασπίδες των ΜΑΤ. Απάντησε ο Χαρδαλιάς: Δεν πήγα, γιατί δεν ξέρω ποιες είναι οι σχέσεις του Μπαλή με την κοπέλα αυτή! Επειδή η απάντησή του προκάλεσε  θυμηδία στο ακροατήριο, συνέχισε: Ολοι είμαστε ύποπτοι μέχρι να αποδειχτεί ότι είμαστε αθώοι!

Και το όνομα αυτού, Χορχέ Μάριο Μπεργκόλιο

Iερέας από την Αργεντινή είναι ο νέος Πάπας. Δείτε live από το Βατικανό.Μεγαλώνει η κοσμοσυρροή στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, μετά τον άσπρο καπνό που βγήκε, στις 19:06 ώρα Ιταλίας (20:06, ώρα Ελλάδας), από την καπνοδόχο της Καπέλα Σιστίνα, σηματοδοτώντας την εκλογή νέου ποντίφικα.Αυτή την ώρα ο νέος προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας φοράει τα νέα του άμφια κι ετοιμάζεται να εμφανιστεί από την στοά του Αγίου Πέτρου, για να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό στους πιστούς και να τους ευλογήσει.
Σύμφωνα με αναλυτές που μίλησαν στην δημόσια τηλεόραση RAI υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο νέος πάπας να είναι ο αρχιεπίσκοπος του Μιλάνου, Άντζελο Σκόλα, 72 ετών. Αν η εκτίμηση επιβεβαιωθεί, θα είναι ο πρώτος Ιταλός ποντίφικας μετά από 35 χρόνια.
Η εκλογή του έγινε στην πέμπτη ψηφοφορία και ήταν από τις γρηγορότερες στην ιστορία ανάδειξης Ποντίφηκα. Προαπαιτούμενο της εκλογής Πάπα είναι η συγκέντρωση 77 ψήφων, τα δύο τρίτα των 115.

ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ SKOPELOS NEWS Κότσαρι!!!


Εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού ο Ευθύμης Ρεντζιάς

Εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος και π. αντιπεριφεριάρχης κ. Ευθύμης Ρεντζιάς, με σημερινή απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.
Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Η αιρετή Περιφέρεια έχει δείξει εξ αρχής την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στη Θεσσαλία, στην διάδοση των αθλητικών ιδεωδών και του ευ αγωνίζεσθε. Μέσα από μια σειρά μεγάλων διοργανώσεων επιθυμούμε να φέρουμε τους Θεσσαλούς και κυρίως τους νέους ανθρώπους, κοντά στον αθλητισμό, απομακρύνοντας τους από τις επικίνδυνες ατραπούς της ζωής. Στην προσπάθειά μας αυτή ο Ευθύμης Ρετζιάς με την πείρα που διαθέτει και με τη διάθεσή του για προσφορά, πρόκειται να βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίτευξη των στόχων μας».

Εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης για μεταφορά νερού στην Αλόννησο

Εγκρίσεις Τευχών Δημοπράτησης για τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 17.614.081,31 € ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπό την προεδρία του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού.

Το έργο που αφορά το Ν. Μαγνησίας είναι η έγκριση τευχών μελέτης δημοπράτησης του υποέργου : «Εξωτερικά Δίκτυα μεταφοράς νερού ύδρευσης Δήμου Αλοννήσου» και συγκρότηση της Επιτροπής Διαγωνισμού προϋπολογισμός έργου: 3.584.081,31 € (με ΦΠΑ).

Το EEK καταγγέλλει το λουκέτο στο ΙΚΑ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας. Όλοι την Πέμπτη 14/3/2013, 11πμ, έξω από το ΙΚΑ Ν. Ιωνίας!


ΟΥΤΕ ΛΟΥΚΕΤΑ – ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
Κάτω η τρόικα, τα μνημόνια και οι αστικές κυβερνήσεις
Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ) καταγγέλλει το λουκέτο στο ΙΚΑ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας και δεκάδων άλλων καταστημάτων που έχει αποφασιστεί από τη τρόικα για λογαριασμό του χρηματιστικού κεφαλαίου και αφορά τη διάλυση των μισθών, των συντάξεων, της υγείας, της πρόνοιας. 
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, τους φοιτητες που παλεύουν ενάντια στη διάλυση της ζωής και των εκπαίδευσης, όλη την νεολαία και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να υπερασπιστούμε τη λειτουργία του καταστήματος, να εμποδίσουμε τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και να συμμετάσχουμε μαζικά στην κινητοποίηση που οργανώνουν οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ Ν. Ιωνίας (Πέμπτη 14/3/2013, 11πμ, έξω από το ΙΚΑ Ν. Ιωνίας). 

KKE: Ερώτηση για να μην καταργηθούν οι ΔΟΥ Σκιάθου και Σκοπέλου

Να μην καταργηθούν οι ΔΟΥ Σκιάθου και Σκοπέλου, ζητούν με ερώτησή τους στη Βουλή, προς τον υπουργό Οικονομικών, οι βουλευτές του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης επισημαίνει:
«Τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις, όσο και η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ σε εφαρμογή της δραστικής περικοπής των δαπανών για τη δημόσια διοίκηση, στα πλαίσια της λεγόμενης δημοσιονομικής πειθαρχίας, εκτός από τη μεγάλη μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και των κοινωνικών παροχών προχωράνε και σε αναδιάρθρωση δημοσίων υπηρεσιών αδιαφορώντας για τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνται.
Ιδιαίτερα αρνητική είναι η εξέλιξη αυτή για το Νομό Μαγνησίας, κύρια για τις Βόρειες Σποράδες με την κατάργηση των Δ.Ο.Υ. Σκιάθου και Σκοπέλου. Οι ιδιώτες, επαγγελματίες κλπ. που έχουν συναλλαγές μέσω των συγκεκριμένων Δ.Ο.Υ., θα αναγκάζονται να μεταβαίνουν στο Βόλο και να υφίστανται επιπλέον ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση (ακριβά εισιτήρια, διανυκτερεύσεις, λίγα δρομολόγια πλοίων, χάσιμο χρόνου κ.ά.), αφού με βάση τα σχέδια της κυβέρνησης θα λειτουργεί Δ.Ο.Υ. μόνο στο Βόλο.
Είναι βέβαιο ότι τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Πολιτών για φορολογικά ζητήματα δεν λύνουν το πρόβλημα, είναι κοροϊδία.

ΑΡΙ ΣΗ ΠΕΙΡΑΝΙ ΟΥΛ Ι ΧΑΜΠΑΡ

ΓΙΑΤΙ ΔΕ

Ο εμίρης «χτύπησε» στην σκόπελο.....

Ο εμίρης «χτύπησε» στον σκόπελο της ελληνικής γραφειοκρατίας!της ελληνικής γραφειοκρατίας!

Στον γραφειοκρατικό δαίδαλο της Ελλάδας που δεν εξαιρεί ούτε τους…εμίρηδες, αναφέρεται η Guardian σε άρθρο της με θέμα την αγορά των έξι νησιών από τον εμίρη του Κατάρ στο Ιόνιο, μετά από 18 μήνες ανελέητης γραφειοκρατίας.
«Ο αγοραστής είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Η τοποθεσία τυχαίνει να είναι στην πιο φτωχή χώρα της ευρωζώνης…Ο εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Καλίφα αλ Θάνι, επέλεξε να ρίξει 8,5 εκατομμύρια ευρώ σε έξι ειδυλλιακά νησιά στο Ιόνιο».
Το κλείσιμο της συμφωνίας, το τελευταίο επεισόδιο σε μια αγοραστική μανία που είχε ως αποτέλεσμα το πορτφόλιο ακινήτων του σεϊχη να επεκταθεί από το Λονδίνο στο Πεκίνο, έγινε δεκτή με ευθυμία στην Ελλάδα, το πιο χρεοκοπημένο κράτος της δύσης αλλά και στην Ντόχα, όπου ο βασιλικός οίκος έζησε μια18μηνη βασανιστική εμπειρία για να ολοκληρώσει την αγορά» γράφει η Guardian.

ΑΕΚ: Η επιστροφή (;) του «φούλη» Νίκου Γεωργέα Θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Ενωση όχι ως διωγμένος

ΑΕΚ: Η επιστροφή (;) του «φούλη» Νίκου Γεωργέα
Ο βετεράνος άσος Νίκος Γεωργέας θέλει να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ

Ελεγχοι σε καφετέριες και εστιατόρια από το Δήμο

Ελεγχοι σε καφετέριες και εστιατόρια από το Δήμο Αθηναίων
Εντείνονται οι έλεγχοι από τον δήμο Αθηναίων, για τον εντοπισμό παραβάσεων από καταστήματα υγειονομικού – και όχι μόνο – ενδιαφέροντος.

Μικτά κλιμάκια του δήμου Αθηναίων (Δημοτική Αστυνομία, Διεύθυνση Καθαριότητας, Πολεοδομία και Διεύθυνση Πρασίνου), με τη συμμετοχή και της Ελληνικής Αστυνομίας, διενήργησαν χθες και σήμερα αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε καταστήματα (εστιατόρια, καφέ κλπ) στην πλατεία Αγίου Θωμά στην περιοχή του Γουδή (δίπλα στο Λαϊκό Νοσοκομείο), καθώς και στην πλατεία Βάθη.

Οι τρεις βουλευτές της ΝΔ που δεν ψήφισαν την άρση της ασυλίας Κασιδιάρη Πρόκειται για τον γενικό γραμματέα του κόμματος Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τον βουλευτή Βοιωτίας Γιάννη Καράμπελα,

Στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση της Βουλής για την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη την Τετάρτη
Ποιοι είναι οι τρεις βουλευτές της ΝΔ που δεν ψήφισαν την άρση της ασυλίας Κασιδιάρη
ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψήφισαν την Τετάρτη υπέρ της άρσης της ασυλίας του χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη. Πρόκειται για τον γενικό γραμματέα του κόμματος Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τον βουλευτή Βοιωτίας Γιάννη Καράμπελα, οι οποίοι ψήφισαν «όχι» στην ψηφοφορία

Υιοθετήθηκε πρόταση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.δημιουργίας πλατφόρμας για τα λιμάνια κρουαζιέρας

Στις εργασίες της 32ης Γενικής Συνέλευσης του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών
Στις εργασίες της 32ης Γενικής Συνέλευσης του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, συμμετείχαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος Σταυρίδης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ευστάθιος Πλαστάρας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.


Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου στην έδρα του ΕΟΑΕΝ στη Χίο με κύρια θέματα συζήτησης :α) Μεταφορές στις νησιωτικές περιοχές και β) Θεματικός τουρισμός στα νησιά.
Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας παρουσίασαν τα αποτελέσματα της Στρογγυλής Τράπεζας με θέμα τις Κοινές Διαδρομές κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Μαγνησίας με το Επιμελητήριο Σμύρνης.

Αλλαγή «σκυτάλης» στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας , ο νέος αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Ταμβάκης.τόνισε, προς τους διοικητές των τμημάτων ότι πρώτιστο καθήκον είναι να διασφαλιστούν τα δημοκρατικά και συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών στο πλαίσιο ευνομίας αλληλεγγύης και κοινής ειρήνης !!!

Ο ταξίαρχος Απ. Αλαμάνας παρέδωσε στο νέο διευθυντή Γ. Ταμβάκη
Σε μια σεμνή τελετή που έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, άλλαξε η «σκυτάλη» της διοίκησης, με τον προαχθέντα σε ταξίαρχο Απόστολο Αλαμάνα, που αναλαμβάνει υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, να παραδίδει στον αστυνομικό διευθυντή Γιώργο Ταμβάκη.

Η τελετή παράδοσης - παραλαβής της διοίκησης έγινε παρουσία των διοικητών των αστυνομικών τμημάτων και αστυνομικού προσωπικού, στον πέμπτο όροφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, που χαιρέτισαν τον μέχρι πρότινος αστυνομικός διευθυντή τους, ευχόμενη καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια.
Ο νέος αστυνομικός διευθυντής και το προσωπικό της Α.Δ. Μαγνησίας, προσέφεραν στον ταξίαρχο τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην υπηρεσία.

Ανακριβής, κακόβουλος και παραπλανητικός ο Ν. Σηφουνάκης

Μια οφειλόμενη απάντηση για την παραποίηση νόμου

Ανακριβής, κακόβουλος και παραπλανητικός ο Ν. Σηφουνάκης

Με καθυστέρηση 19 ημερών, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ν. Σηφουνάκης απάντησε σε «δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Αττικής, που αναπαράχθηκε σε ορισμένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο», υποστηρίζοντας ότι «όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα είναι παντελώς ανακριβή, κακόβουλα και παραπλανητικά».

Η εφημερίδα στην οποία αναφέρεται είναι η «Κόντρα» και το σχετικό άρθρο με τίτλο «Ακόμα και ψηφισμένο από τη Βουλή νόμο άλλαξαν παράνομα» δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική μας έκδοση στις 21 Φλεβάρη (http://www.eksegersi.gr/Επικαιρότητα/18643.Ακόμα-και-ψηφισμένο-από-τη-Βουλή-νόμο-άλλαξαν) και στην έντυπη έκδοση στις 23 Φλεβάρη (αρ. φύλλου 720, σελ. 9). Αναπαράχθηκε δε από ένα ευρύτατο φάσμα ιστοσελίδων και όχι από «ορισμένες», όπως ισχυρίζεται ο Ν. Σηφουνάκης. Εχει, βέβαια, κάθε λόγο να περιορίσει την έκταση που πήρε η αποκάλυψή μας. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν αναφέρει το όνομα της εφημερίδας μας και την… περιορίζει σε «τοπική εφημερίδα της Αττικής». Γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είμαστε, πράγμα που αποδεικνύεται και από το ότι φρόντισε να μας στείλει την ανακοίνωσή του στο e-mail της εφημερίδας, με ξεχωριστό ηλεκτρονικό μήνυμα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34 ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ to koritsi pou agapisa episodia 33-34 bolum-bir cocuk sevdim-Το κορίτσι που αγάπησα ολα τα επεισοδια καθε μερα ζωντανα στο skopelosnews
EPISODE 033

Περίληψη: Μια ιστορία που θα μας κόψει την ανάσα...
Η «Fatmagul», η νέα καθημερινή δραματική σειρά του Mega, τούρκικης παραγωγής, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:15.
Η σειρά αφηγείται την τραγική ιστορία μιας νέας κοπέλας σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Τουρκίας: λίγο πριν παντρευτεί τον άνθρωπο που αγαπά από μικρή, η μοίρα την φέρνει αντιμέτωπη με μια παρέα κακομαθημένων πλουσιόπαιδων και σε μια νύχτα η ζωή της μετατρέπεται σε κόλαση...
Η Φατμαγκιούλ είναι ένα καθημερινό κορίτσι σε μία παραθαλάσσια επαρχία της Τουρκίας. Ζει με τον ολίγον αφελή αδερφό της Ραχμί και τη σκληρή του γυναίκα Μουκάντες. Είναι αρραβωνιασμένη με τον παιδικό της έρωτα, τον Μουσταφά, και σε λίγο καιρό επιτέλους θα ενώσουν τις ζωές τους και θα ξεκινήσει το όνειρο της κοινής τους ζωής.
Ο Κερίμ είναι ένας εκπαιδευόμενος σιδηρουργός που μένει στο ίδιο χωριό. 'Ηταν ακόμα μικρό παιδί όταν ο πατέρας του εγκατέλειψε εκείνον και τη μητέρα του για μια άλλη γυναίκα. Η μητέρα του δεν το άντεξε και αυτοκτόνησε. Η, κρητικής καταγωγής, θεία του, Εμπέ Νινέ, ανέλαβε την ανατροφή του και την καθοδήγησή του. Η Εμπέ Νινέ έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην κοινωνία τους εξαιτίας της σοφίας της και των «μαγικών» βοτάνων της. Κάθε καλοκαίρι έρχονται στο χωριό οι ευυπόληπτοι και πλούσιοι παιδικοί φίλοι του Κερίμ από την Κωνσταντινούπολη. Ο Κερίμ μαζί με τον Σελίμ, τον Ερντογάν και τον Βουράλ νιώθει κι αυτός πλούσιος.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32 ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ

Fatmagülün Suçu Ne-Fatmagul episodes Φατμαγθλ Φατμαγκιούλ επεισόδια 31-32 Μια γυναίκα αρραβωνιασμένη και προσεχώς παντρεμένη βιάζεται ένα βράδυ από τέσσερις μεθυσμένους κατοίκους του χωριού της.Και ξεκινάει ο πόνος και τα αδιέξοδα... Στη συνεχεια του σηριαλ η κοπελα- θυμα φατμαγκιουλ θα ερωτευτει τον εναν απου τους βιαστες της και η συνεχεια θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα...
Beren Saat, Engin Akyürek, e Sumru Yavrucuk.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Firat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32 ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ

Fatmagülün Suçu Ne-Fatmagul episodes Φατμαγθλ Φατμαγκιούλ επεισόδια 31-32 Μια γυναίκα αρραβωνιασμένη και προσεχώς παντρεμένη βιάζεται ένα βράδυ από τέσσερις μεθυσμένους κατοίκους του χωριού της.Και ξεκινάει ο πόνος και τα αδιέξοδα... Στη συνεχεια του σηριαλ η κοπελα- θυμα φατμαγκιουλ θα ερωτευτει τον εναν απου τους βιαστες της και η συνεχεια θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα...
Beren Saat, Engin Akyürek, e Sumru Yavrucuk.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Firat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32 ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ

Fatmagülün Suçu Ne-Fatmagul episodes Φατμαγθλ Φατμαγκιούλ επεισόδια 31-32 Μια γυναίκα αρραβωνιασμένη και προσεχώς παντρεμένη βιάζεται ένα βράδυ από τέσσερις μεθυσμένους κατοίκους του χωριού της.Και ξεκινάει ο πόνος και τα αδιέξοδα... Στη συνεχεια του σηριαλ η κοπελα- θυμα φατμαγκιουλ θα ερωτευτει τον εναν απου τους βιαστες της και η συνεχεια θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα...
Beren Saat, Engin Akyürek, e Sumru Yavrucuk.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Firat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ 29-30


Fatmagülün Suçu Ne-Fatmagul episodes Φατμαγθλ Φατμαγκιούλ επεισόδια 29-30 Μια γυναίκα αρραβωνιασμένη και προσεχώς παντρεμένη βιάζεται ένα βράδυ από τέσσερις μεθυσμένους κατοίκους του χωριού της.Και ξεκινάει ο πόνος και τα αδιέξοδα... Στη συνεχεια του σηριαλ η κοπελα- θυμα φατμαγκιουλ θα ερωτευτει τον εναν απου τους βιαστες της και η συνεχεια θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα...
Beren Saat, Engin Akyürek, e Sumru Yavrucuk.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Firat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral

Φατμαγκιούλ επεισόδια 27-28 Fatmagul

Fatmagülün Suçu Ne-Fatmagul episodes Φατμαγθλ Φατμαγκιούλ επεισόδια 27-28 Μια γυναίκα αρραβωνιασμένη και προσεχώς παντρεμένη βιάζεται ένα βράδυ από τέσσερις μεθυσμένους κατοίκους του χωριού της.Και ξεκινάει ο πόνος και τα αδιέξοδα... Στη συνεχεια του σηριαλ η κοπελα- θυμα φατμαγκιουλ θα ερωτευτει τον εναν απου τους βιαστες της και η συνεχεια θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα...
Beren Saat, Engin Akyürek, e Sumru Yavrucuk.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Firat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral

Φατμαγκιούλ επεισόδια 25-26 Fatmagul

Fatmagülün Suçu Ne-Fatmagul episodes Φατμαγθλ Φατμαγκιούλ επεισόδια 25-26 Μια γυναίκα αρραβωνιασμένη και προσεχώς παντρεμένη βιάζεται ένα βράδυ από τέσσερις μεθυσμένους κατοίκους του χωριού της.Και ξεκινάει ο πόνος και τα αδιέξοδα... Στη συνεχεια του σηριαλ η κοπελα- θυμα φατμαγκιουλ θα ερωτευτει τον εναν απου τους βιαστες της και η συνεχεια θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα...
Beren Saat, Engin Akyürek, e Sumru Yavrucuk.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Firat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral

Κύπελλο Ελλάδας, δείτε ζωντανά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα LIVE! (18:00)

κατάλογοςΌπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας, Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (στις 18.00 OTE Sport3) θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού:

Olympiakos Volou vs Panserraikos Ολυμπιακός Βόλου Πανσερραϊκός Olympiakos Volou vs Panserraikos live streaming watch


Εθνικός ΓαζώρουΛάρισα Live Stream Ethnikos Gazoros Fc Vs Larisa TV

 Ethnikos Gazorou Serres – Larisa Live Streaming

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ Δοξα ΔράμαςΑπόλλων Σμύρνης Doxa Dramas – Apollon Smyrni Live Streaming


Doxa Dramas – Apollon Smyrni Live Streaming

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με σταδιακή επιδείνωση του καιρού από αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Χαλάει ο καιρός από αύριο

Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια

Πιο αναλυτικά :

-Αύριο Πέμπτη βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανώς στη δυτική και βόρεια Θεσσαλία.

Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και δυτικής Μακεδονίας οι οποίες στα βορειοδυτικά θα είναι ισχυρές. Οι νότιοι άνεμοι θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά τα 9 μποφόρ.

Βαξεβάνης σε Γεωργιάδη: Εσείς κάνετε ανάκριση ενώ η σύζυγός σας είναι στη λίστα Λαγκάρντ!

Η άγρια κόντρα Βαξεβάνη-Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter
«Πυρά» αντάλλαξαν μέσω Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γεωργιάδης απηύθυνε ερώτηση στον εκδότη του περιοδικού HotDoc για την υπόθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλου σχετικά με τα...
δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μη έκδοση απόδειξης για υπηρεσίες 1 εκατ. δολαρίων το 1999.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ....

Νεκρός στρατιωτικός από νάρκη στον Έβρο


Ένας πυροτεχνουργός του Στρατού τραυματίστηκε θανάσιμα στη διάρκεια διαδικασίας εξουδετέρωσης άσκαστων οβίδων στο πεδίο βολής "Ψηλός Στάλος" της περιοχής Λαβάρων Έβρου.
Ο πυροτεχνουργός διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και δύο άλλοι πυροτεχνουργοί, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.

Με περιπολικό σκάφος του λιμενικού της Σκοπέλου για διακομιδή στο λιμάνι του Βόλου, ενός 75χρονου

Χθες το απόγευμα ενημερώθηκε

Είναι στην Σκόπελο το Εξπρές Πήγασος

Για τα νησιά των Σποράδων, απέπλευσε, στις 9 σήμερα το πρωί από το λιμάνι του Βόλου, το Εξπρές Πήγασος, αφού αποκαταστάθηκε η βλάβη που παρουσίασε στην αριστερή του μηχανή το πρωί της Δευτέρας.

Το επιβατηγό - οχηματαγωγό τη Δευτέρα λίγο πριν καταπλεύσει στη Σκιάθο είχε υποστεί βλάβη στην αριστερή μηχανή. Η βλάβη αποκαταστάθηκε χθες το απόγευμα, έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι και σήμερα το πρωί, απέπλευσε κανονικά από το λιμάνι του Βόλου.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007
  1. ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ

Το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην  Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.

2. ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ

Οι επιχειρήσεις τροφίμων που υποχρεούνται σε πλήρη ανάπτυξη συστήματος HACCP μπορούν ή να εφαρμόσουν τα προγράμματα του ΕΦΕΤ ή να αναπτύξουν προγράμματα σύμφωνα με το σύστημα που εφαρμόζουν.

Κυβέρνηση: Προωθεί τα πλωτά κάτεργα και στην ακτοπλοΐα Διάπλατα έχει ανοίξει ο δρόμος για την πλήρη άρση του καμποτάζ και στην ακτοπλοΐα

Με (επίσημη) άδεια να γεμίσουν «πλωτά κάτεργα» και οι εσωτερικές θαλάσσιες μεταφορές της χώρας ισοδυναμεί η απάντηση που έδωσε το υπουργείο Ναυτιλίας σε ναυτιλιακή εταιρεία, η οποία ζήτησε άδεια να ναυλώσει πλοίο για εσωτερικά δρομολόγια στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση δείχνει την πρόθεσή της να επιβάλει την πλήρη εφαρμογή του κανονισμού 3577/92 της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα πλοία που εκτελούν ενδομεταφορές, όπως είναι και τα ακτοπλοϊκά, δηλαδή να ξεπαστρέψει, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο κανονισμός, τους ναυτεργάτες με συγκροτημένα δικαιώματα, ΣΣΕ και συνδικαλιστική εκπροσώπηση (όπως ακριβώς έγινε και με τα κρουαζιερόπλοια), πολλαπλασιάζοντας τους κινδύνους για την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, και εξαπέλυσε λυσσαλέα επίθεση ενάντια στον απεργιακό αγώνα που έδωσαν οι ναυτεργάτες το Φλεβάρη, ξεμπροστιάζοντας τις αντιλαϊκές της μεθοδεύσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου