Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ! Εμπρός για Πολιτική Γενική Απεργία Διαρκείας ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!Ο αγώνας των Χαλυβουργών, κυρίως, αλλά και οι αγώνες στο Alter στην Ελευθεροτυπία, στη ΚΟΝΤΙ στο Βόλο κ.α, είναι αγώνες ολόκληρης της εργατικής τάξης ενάντια στην καπιταλιστική καταστροφή. Δεν στρέφονται ενάντια στον ένα ή τον άλλο ιδιοκτήτη, απέναντι στον αφέντη – Μάνεση που δια στόματος των μπράβων του, απολύει και απειλεί με κλείσιμο του εργοστασίου αλλά είναι ένας αγώνας ενάντια στους αφεντάδες του καπιταλισμού συνολικά που τρίζουν τα δόντια τους φοβερίζοντας τους εργάτες. Η χρεοκοπία του καπιταλισμού είναι δεδομένη. Οι «αφεντάδες» δεν μπορούν να εξασφαλίσουν στον λαό ούτε την δουλειά, ούτε το ψωμί.
Το μέλλον ολόκληρης της βιομηχανικής ζώνης της Ελευσίνας και του Θριασίου είναι ίδιο με το παρόν της βιομηχανικής ζώνης στο Βόλο. Κλείσιμο εργοστασίων, χιλιάδες απολύσεις, μαζική ανεργία, εκ περιτροπής και μαύρη εργασία, περικοπές μισθών, φτώχια, μιζέρια και φοροληστεία είναι τα ζητήματα που συζητούν οι εργάτες και τα λαϊκά στρώματα σε όλη τη χώρα. Θα συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε με τις αστικές κυβερνήσεις, τους τραπεζίτες, του βιομήχανους, το σκοινί που θα μας κρεμάσουν; Πόσο ακόμη θα τους ανεχθούμε στον σβέρκο μας; Πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε την λεηλασία της ζωής μας, του περιβάλλοντος, της ζωής των παιδιών μας; Θα αφήσουμε τους εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας να νικηθούν ή θα βγούμε όλοι στους δρόμους για να πάρει ο Μάνεσης και οι όμοιοί του την απάντηση που τους χρειάζεται;
Σύντροφοι, αδέλφια,
Τα εργατικά κέντρα Αθήνας, Πειραιά και Ελευσίνας κάτω από την πίεση του τεράστιου κύματος αλληλεγγύης στον αγώνα των Χαλυβουργών, με μεγάλη καθυστέρηση πήραν απόφαση απεργίας για τις 17 Γενάρη. Οι ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΣΕΕ θα στείλουν με φαξ τη «συμπαράστασή τους». Η εργατική τάξη του Βόλου, κι ιδιαίτερα οι Χαλυβουργοί του πρέπει να κηρύξουν απεργία την ίδια μέρα. Κάθε σκεπτόμενος εργάτης καταλαβαίνει ότι τα αφεντικά, κι ο κάθε Μάνεσης, προσαρμόζουν τη παραγωγική διαδικασία στις συνθήκες της καπιταλιστικής χρεοκοπίας και της ομολογημένης ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ύφεσης, σπρώχνοντας εκατομμύρια εργατών στην ανεργία και την εξαθλίωση. Ζητούν να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα των δικών τους χρηματιστηριακών φουσκών, τη κερδοσκοπία τους στη ζωή εκατομμυρίων εκμεταλλευόμενων εργατών πάνω σε όλο το πλανήτη.
Ο Μάνεσης χρειάζεται το 4μηνο «εργασιακής ειρήνης» στο Βόλο για να γονατίσει τους εργάτες του Ασπρόπυργου για να επανέλθει και να επεκτείνει τις απολύσεις και τα 5ωρα στο Βόλο. Κάθε συνειδητός εργάτης το καταλαβαίνει, εκτός αν πιστεύει κανείς ότι ο βιομήχανος θα συμπάσχει μαζί τους έχοντας ο ίδιος εξασφαλίσει τα τρισέγγονά του, ενώ οι εργάτες ούτε καν το φαγητό της επόμενης μέρας. Το κλειδί των εξελίξεων βρίσκεται και στα χέρια των εργατών του Βόλου και πρέπει να μπουν στον αγώνα των αδελφών τους Χαλυβουργών, τώρα, πριν να είναι πολύ αργά.
Αλλά ούτε αυτό αρκεί. Ο κοινός αγώνας είναι απλά προϋπόθεση.
Δεν φτάνει να συμμετέχουμε απλώς στην απεργία. Δεν φτάνει να ακολουθούμε τις πουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ στις 24ωρες απεργιακές τουφεκιές. Δεν φτάνει η αλληλεγγύη. Η επιτυχία των απεργιών πρέπει να περάσει στα δικά μας χέρια, με τη δικιά μας, ανεξάρτητη από το κράτος, την εργοδοσία και τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία, εργατική οργάνωση. Όχι για τα εκλογομαγειρεία αλλά για να δοθούν οι εργατικοί αγώνες τώρα! Άμεσα σε κάθε χώρο δουλειάς!
Η απεργία στις 17 Γενάρη πρέπει να γίνει πανελλαδική για τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά να υπερασπίσουμε την απεργία και το δικαίωμα στην δουλειά οργανώνοντας Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας για την ανατροπή της κυβέρνησης και του καπιταλιστικού συστήματος που υπηρετεί. Πρέπει να πολεμήσουμε αυτούς που καταστρέφουν την ζωή μας και να δημιουργήσουμε τους όρους μιας άλλης κοινωνίας χωρίς ανέργους, χωρίς απολύσεις, χωρίς φτωχούς και χωρίς αφεντικά. Μια κοινωνία απελευθερωμένη που η εξουσία, θα ανήκει σε αυτούς που παράγουν, στους ΕΡΓΑΤΕΣ.
5/1/2012
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΕΚ)

Δείτε τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ


Τα νέα τιμολόγια χαμηλής τάσης που ισχύουν από 1 Ιανουαρίου 2012 ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ, μετά από γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και σχετική απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΗ, στα νέα τιμολόγια:
•Η μεσοσταθμική αύξηση στη Χαμηλή Τάση ανέρχεται στο 9,2%. •Παραμένει αμετάβλητο το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. •Παραμένουν αμετάβλητα τα τιμολόγια των πολυτέκνων. •Οι λογαριασμοί ρεύματος για τους οικιακούς πελάτες κλιμακώνονται από 9,0% έως και 12,1%, με τις αυξήσεις να είναι μεγαλύτερες για τους πελάτες με τις μεγαλύτερες καταναλώσεις. Σε αυτή την κατηγορία πελατών οι λογαριασμοί εκείνων με καταναλώσεις άνω των 3.000 kWh διαμορφώνονται κατά 54% υψηλότερα έναντι των οικιακών με τις χαμηλότερες καταναλώσεις ρεύματος. •Τέλος, υιοθετήθηκε μια λελογισμένη αύξηση στα τιμολόγια των επιχειρήσεων, ειδικά των μικρομεσαίων. Η ΔΕΗ επισημαίνει ότι από την αύξηση των λογαριασμών κατά 9,2% μόνο το 1,1% αναπληρώνει μέρος της αύξησης των κοστολογικών δαπανών της ΔΕΗ, για τη μεταβολή του κόστους ενέργειας. Το υπόλοιπο 8,1% αφορά σε αυξήσεις του κόστους για:
•Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας – λόγω Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, επιβολής ΕΦΚ στο μαζούτ και στο ντίζελ και αύξησης των διεθνών τιμών υγρών καυσίμων κλπ 3,5%, •ΕΦΚ στο φυσικό αέριο 2,6%, •μεταβολή του τέλους λιγνίτη 0,9% και •ΦΠΑ 1,1%Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό πίνακα

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !


Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ


Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΛΙΓΟ!!

JibJab - Funny eCards, Birthday Cards, and More at JibJab: There's a JibJab Sendables eCard for any occasion. Whether it's a Birthday, New Born Baby, Anniversary or just for fun. Why send a plain old ecard when you can send a JibJab Sendables eCard instead?

Νησιώτη κάτοικε των βόρειων Σποράδων Σκοπελίτη το skopelos news είναι η δύναμή σου !


ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΗ?

Σε ετοιμότητα τα συνεργεία για τη νέα χιονόπτωση
Σε εγρήγορση βρίσκεται το ανθρώπινο δυναμικό και τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων .
Ύστερα από την τελευταία επιτυχημένη και συντονισμένη προσπάθεια που κατέβαλαν Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και Τροχαία που είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει ανοιχτό, κατά την πρόσφατη χιονόπτωση, το οδικό δίκτυο στα ορεινά των Τρικάλων, στην Περιφερειακή Ενότητα ετοιμάζονται πυρετωδώς για να αντιμετωπίσουν το νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται σύμφωνα με τους Μετεωρολόγους από αύριο.
Το σχετικό έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων, εστάλη από την Περιφερειακή Ενότητα στους Δήμους και σύμφωνα με το οποίο αναμένεται χιονόπτωση στα ορεινά του Νομού και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στα πεδινά.
«Ρίχνουν καθημερινά αλάτι τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας για να αντιμετωπιστεί ο παγετός», δηλώνει στοtrikalanews.gr, ο επικεφαλής του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Χρήστος Χούνος και προσθέτει ότι «όσοι κινηθούν αύριο στα ορεινά του Νομού Τρικάλων, θα πρέπει να διαθέτουν στα οχήματά τους αντιολισθητικές αλυσίδες».
Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων έχει θέσει σε επιφυλακή την Τροχαία άλλα και όλα τα Περιφερειακά Αστυνομικά Τμήματα.
Σύμφωνα με τους Μετεωρολόγους, από το Σάββατο θα εξασθενήσει το κύμα του χιονιά.
Πάντως οι χαμηλές αύριο θερμοκρασίες, θα κάνουν δύσκολη την προσπάθεια, όσων θα θελήσουν να βουτήξουν στα νερά για την ανάσυρση του Σταυρού.

Ελέγχους για μαύρη εργασία σε τουρισμό ζητά το ΕΚΒ απο το skopelos news προς ΕΚΒ νωρίς ξυπνήσατε τώρα που η Έλληνες θα παίρνουν λιγότερα από τους Αλβανούς ?


Τη διενέργεια ελέγχων για μαύρη εργασία στον κλάδο του επισιτισμού και του τουρισμού στο Ν. Μαγνησίας, ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου, επισημαίνοντας ότι οι εργαζόμενοι είναι έρμαια των εργοδοτών τους, εκβιάζονται, δεν απολαμβάνουν των νόμιμων εργασιακών τους δικαιωμάτων (ωράρια, αμοιβές, ασφάλιση), με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε απώλεια πόρων για το ίδιο το Κράτος.
Όπως επισημαίνει το ΕΚΒ, τα στοιχεία για την περιοχή της Μαγνησίας (μιας από τις πλέον τουριστικές στην Ελλάδα) είναι αποκαρδιωτικά και δείχνουν ότι οι εργοδοτικές αυθαιρεσίες, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ή - ακριβέστερα - δεν… υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο, με την Κρατική Υπηρεσιακή δομή να δίνει την εντύπωση πως… εκουσίως ανέχεται την όλη κατάσταση!
Το ΕΚΒ αποδίδει την αδρανοποίηση των ελέγχων σε ευθύνη Κεντρικού Κρατικού μηχανισμού, που δεν κατευθύνει με αυστηρότητα τους ελέγχους, ώστε να παταχθεί η ασυδοσία. Τονίζει δε ότι αποτέλεσμα αυτή της κατάστασης οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό - Τουρισμό να έχουν καταστεί έρμαια των εργοδοτών τους, να εκβιάζονται, να μην απολαμβάνουν των νόμιμων εργασιακών τους δικαιωμάτων (ωράρια, αμοιβές, ασφάλιση), με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε απώλεια πόρων για το ίδιο το Κράτος.
Εκτός από τη μαύρη εργασία το ΕΚΒ κάνει λόγο και για εισφοροδιαφυγή στον κλάδο και ζητά οι εξαγγελίες να συνοδευτούν και με τη θεσμική τόλμη να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα που στρέφονται, κατά του Κράτους και των σκληρά φορολογούμενων εργαζόμενων.
«Ανάμεσα στα άλλα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, κρίνουμε επιτακτική την ανάγκη για εφαρμογή στην πράξη της καταβολής, μέσω τραπέζης, των αποδοχών - εισφορών από τους εργοδότες (κάτι που ρητώς, πλέον, προβλέπεται από το Άρθρο 40 του Ν. 3863/10), καθώς και η επέκταση εφαρμογής (για όλους τους επιχειρηματίες και όχι μόνον γι αυτούς που προαιρετικώς θα ενταχθούν), των διατάξεων του Άρθρου 26 του Ν.3996/11που αφορά στη θεσμοθέτηση κάρτας εργασίας, με ηλεκτρονική διαβίβαση των στοιχείων ημερήσιας παροχής εργασίας τους», αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Βόλου. Συμπληρώνει δε ότι δεν πρέπει μόνο να ζητούν οι επιχειρηματίες μείωση εισφορών, αλλά και να υποχρεώνονται από το Κράτος να τις καταβάλλουν αποδεδειγμένα. «Κάτι που, δυστυχώς, σήμερα δεν συμβαίνει, με συνέπειες τραγικές για τους εργαζόμενους και τα Ασφαλιστικά Ταμεία», αναφέρει το ΕΚΒ.
Καταλήγοντας, οι διοικούντες του ΕΚΒ ζητούν από τον υπουργό να ανταποκριθεί άμεσα, δίνοντας σαφείς κατευθύνσεις προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες (ΣΕΠΕ - ΙΚΑ) να λειτουργήσουν σύμφωνα με τους Νόμους και προς τους σκοπούς σύστασής τους.

Η διαχρονική ρεμούλα των εργολάβωνΡεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός
Αλυσιδωτές αντιδράσεις, σε πολιτικό, επιχειρηματικό και δικαστικό επίπεδο, έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της zougla.gr και του zougla radio για την «μπίζνα» δισεκατομμυρίων ευρώ υπέρ των μεγαλοεργολάβων, που συντελείται στο όνομα της ανάπτυξης και των δημοσίων έργων.
Ακόμα και οι πιο… μετριοπαθείς «φωνές» του Υπουργείου Υποδομών, καθώς και ανώτατα κρατικά στελέχη συντάσσονται, πλέον, με το ρεπορτάζ-αποκάλυψη και παραδέχονται ότι από το δημόσιο κορβανά έχουν εκταμιευθεί δυσθεώρητα ποσά για υπερτιμολογημένα έργα αμφιβόλου ποιότητας.

Την ίδια στιγμή, ανώτατοι δικαστικοί κύκλοι μιλάνε για πρωτοφανή απιστία εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου και σωρεία κακουργηματικών πράξεων, επισημαίνοντας ότι, αν βγουν οι φάκελοι στον «αέρα», θα καταρρεύσει το… σύστημα.
Όλα αυτά, βέβαια, συντελούνται πίσω από την κάλυψη του ισχύοντος νομικού πλαισίου, που θέλει μετά το πέρας τριών μηνών το ελληνικό Δημόσιο να μην μπορεί να αντιδράσει, προκειμένου να διορθώσει τα κόστη των έργων.

Άπαξ και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του υπουργείου, οι αρμόδιες υπηρεσίες παραλαβής, δεν… καταφέρουν εντός τριμήνου να διορθώσουν ή να εγκρίνουν τους λογαριασμούς που εκδίδουν οι ανάδοχες εταιρείες, τότε οι λογαριασμοί κρίνονται αυτοδικαίως εγκεκριμένοι. Ακολουθούν προσφυγές των εργολάβων στα διοικητικά δικαστήρια της χώρας, όπου απλώς επικυρώνονται τα ποσά που επιθυμούν. Και δυστυχώς -λόγω της… αμέλειας ή της περίεργης κωλυσιεργίας των αρμόδιων τεχνικών υπηρεσιών- στις περισσότερες περιπτώσεις το τρίμηνο παρέρχεται, ο έλεγχος και η επιμέτρηση δεν γίνονται και οι κατασκευάστριες εταιρείες εισπράττουν κατά το δοκούν.
Χαρακτηριστική ήταν η φράση που είπε ανώτερο κρατικό στέλεχος στη zougla.gr. «Σε περίπτωση που η κοινή γνώμη πληροφορηθεί τι έχει πληρώσει για δημόσια έργα και τι έχει παραλάβει, τότε θα αρχίσει να τους κυνηγάει όλους με… τσεκούρια».
Το διαχρονικό σκάνδαλο
Το σημαντικότερο ίσως πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα μας, κατά κοινή παραδοχή, είναι οι ανύπαρκτοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και τα «παραθυράκια» του νόμου που επιτρέπουν στους καλοθελητές να δρουν ανεξέλεγκτοι. Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας που είχε ως σκοπό (σε θεωρητικό επίπεδο) να κάνει πιο ευέλικτο και γρήγορο το σύστημα ελέγχου, τις επιμετρήσεις των έργων και την έγκριση των κονδυλίων, μετατράπηκε σε «όπλο» στα χέρια ορισμένων μεγαλοεργολάβων.
Με την υπ’ αριθ. 1154/2006 απόφαση του ΣτΕ κρίθηκε ότι οι «τμηματικές επιμετρήσεις (του άρθρου 38 του π.δ. 609/85) που υποβάλλονται από τον ανάδοχο θεωρούνται αυτοδικαίως εγκεκριμένες, αν παρέλθει από της υποβολής τους άπρακτο χρονικό διάστημα τριών μηνών, με συνέπεια να μην είναι δυνατή στη συνέχεια η διόρθωσή τους, ούτε επ' ευκαιρία της υποβολής και έγκρισης της Τελικής Επιμέτρησης, αλλά ούτε και στο στάδιο της Προσωρινής παραλαβής του έργου».
Η δικαστική απόφαση εκδόθηκε με το σκεπτικό ότι πρέπει να «επιλύονται οριστικώς και επικαίρως διαφορές μεταξύ του αναδόχου και του κυρίου του έργου, ώστε να γνωρίζουν και οι δύο τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους και να μην επικρατεί αβεβαιότητα (πράγμα που εξυπηρετεί και την ανάγκη ταχείας περατώσεως των δημόσιων έργων)».
Ωστόσο, οι δικαστές, προφανώς, δεν υπολόγιζαν την περίεργη έως σκανδαλώδη ανικανότητα ορισμένων ελεγκτών, οι οποίοι δεν κατάφερναν εντός τριών μηνών να κάνουν το καθήκον τους.
Στη διάθεση της zougla.gr βρίσκεται σωρεία δικαστικών αποφάσεων των Διοικητικών Εφετείων όλης της χώρας που αναδεικνύουν το μέγεθος του σκανδάλου. Μιας απίστευτης «κακοποίησης» και «κακοδιαχείρισης» δημόσιων πόρων που όζει από την αγαστή συνεργασία μεγαλοεργολάβων, εκδοτών και πολιτικών. Τα χρήματα είναι πολλά και ικανά να «κινήσουν γη και ουρανό».
Η εγκύκλιος Σουφλιά    
Στις 30 Μαΐου του 2007, ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, κ. Γιώργος Σουφλιάς, έστειλε προς όλους τους αρμόδιους φορείς την εγκύκλιο Ε.16. Με αυτή, μεταξύ άλλων, ζητούσε από τους προϊσταμένους των Διευθυνουσών Υπηρεσιών να «εγκρίνουν έγκαιρα τις επιμετρήσεις, ασκώντας το δικαίωμά τους σε διορθώσεις, τροποποιήσεις, κ.λπ., αλλιώς, αν το τρίμηνο από της υποβολής των επιμετρήσεων παρέλθει άπρακτο, στερούνται του σχετικού δικαιώματος και πλέον δεν επανορθώνεται η τυχόν διαμορφωθείσα σε βάρος του φορέα κατάσταση επ’ ευκαιρία έγκρισης είτε της Τελικής Επιμέτρησης είτε του Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής».
Δείτε το έγγραφο


Αποδείχθηκε ότι η συγκεκριμένη εγκύκλιος ήταν προσχηματική. Διανεμήθηκε για τα μάτια του κόσμου. Δεν έπιασε τόπο.
Αιτία είναι η «αίσθηση ατιμωρησίας» που επικρατεί σε αρκετά από τα στελέχη του Υπουργείου Υποδομών και τους συνεργάτες τους.
Ανώτερο κρατικό στέλεχος ανέφερε στη zougla.gr: «Για να τιμωρηθεί κάποιος, πρέπει να τον πιάσουμε την ώρα που λαδώνεται». Η φράση αυτή είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί.
Παρέμβαση του γ.γ. Δημοσίων Έργων
Στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πέτρα Σκανδάλου» παρενέβη ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, κ. Γιάννης Οικονομίδης, ο οποίος παραδέχθηκε τη σπουδαιότητα του θέματος.
Επεσήμανε ότι από τις 12 Ιουλίου οι επιτροπές Παραλαβής δεν αποτελούνται από ένα άτομο αλλά από τρία, ενώ πρόσθεσε ότι το υπουργείο έχει ζητήσει τις δικαστικές αποφάσεις των Διοικητικών Δικαστηρίων, προκειμένου να ελέγξει τις απαιτήσεις των εργολάβων.
Παράλληλα, δήλωσε ότι διενεργείται έλεγχος σε βάθος δεκαετίας σχετικά με τα έργα που έχουν παραληφθεί, τονίζοντας ότι έχουν σταλεί και αρκετές υποθέσεις στις εισαγγελικές αρχές. 
 Δείτε ολόκληρη την παρέμβαση του κ. Οικονομίδη http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=447585&cid=4

ΓΙΑΤΙ?

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου