Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ Φ(Ι)ΑΔΑΚΗ


ΣΗΜΕΡΑ ΉΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ   ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ BLOG 
ΣΔΟΕ -ΙΚΑ- ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΑ-ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΕΠΙ-ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ -ΜΑΤ-ΕΠΟΠΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ -ΜΠΑΛΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ) ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ  ΠΑΝΗΓΎΡΙ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ  ΕΧΤΕΣ ΧΟΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΗΔΑΓΑΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΕΣ .
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ SKOPELOSNEWS ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟ ΔΝΤ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

39 αρνητικά σχόλια έχει το ανωτέρω θέμα στο αντίστοιχο ολλανδικό site !


1ον. Γιατί ενδιαφέρει τους Ολλανδούς άν υπάρχουν οφειλές στη ΔΕΥΑ 2ον. Κ. Φαδάκη λές στην δημοσιογράφο ότι οι Έλληνες δέν θέλουν να δουλεύουν σκληρά. Είσαι σοβαρός? ντροπή και αίσχος να λές κάτι τέτοιο απο τη στιγμή που αποδεδειγμένα οι Έλληνες δουλεύουν περισότερο απ' όλους του Εταίρους και με πολύ χαμιλότερους μισθούς. Εσύ τι είσαι? βάζεις και τον εαυτό σου μέσα σ'αυτούς που δεν δουλεύουν? εσυ δεν έχεις το Μεσογειακό ταπεραμέντο όπως ο ίδιος λες? Δέν ντρέπεστε λίγο που κάνετε αυτοπροβολή χρησιμοποιόντας τη Σκόπελο? Στο τέλος κ. Φαδάκη λέτε ότι είμαστε ένας περήφανος λαός. Περηφάνια δεν είναι όταν λες εσύ ο ίδιος τους πολίτες της χώρας σου τεμπέληδες και το συγκεκριμένο σποτάκι γίνεται καθαρά για την αυτοπροβολή σου. Κρίμα και πάλι κρίμα. 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

91.000 ευρώ χρέος της ΔΕΥΑΣ στη ΔΕΗ! ΜΙΣΘΟΣ 1700 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ Φ(Ι)ΑΔΑΚΗ


Η ρεπόρτερ μιλάει για το νοικοκύρεμα που γίνεται στο νησί. Καλά είστε για γέλια. Αφού λοιπόν ήθλελε να δείξει το νοικοκύρεμα στην Ολλανδία που γίνεται στη Σκόπελο, λες και οι Ολλανδοί τους νοιάζει τι κάνουμε εμείς εδώ οπου οι περισότεροι του Ολλανδικού πλυθησμού δεν ξέρουν καν ποια ειναι η Σκόπελος, γιατί δεν πήγε και στο Κ.Υ να δείξει ότι δεν υπάρχουν γιατροί και ότι κατα τους καλοκαιρινούς μήνες για περίπου 25.000 τουρίστες υπάρχει ένας και μόνο γιατρός με ειδηκότητα? Εκεί να βλέπατε γέλια. Αλλά δεν ειναι σ'αυτον τον τομέα ο κ. Φαδάκης ώστε να προβάλει τον εαυτό του ώς άλλος αποκαταστάτης του δικαίου και της εργατικότητας. Δήμαρχε είστε έκθετος και αυτό δείχνει ότι κάθε άλλο παρά σωστός manager είστε όπως ήθελαν κάποιοι να σας ονομάζουν. Το μόνο που καταφέρατε είναι ο εξευτελισμός του νησιού που υποτίθεται ότι διοικείς σε όφελος κάποιου αφελή κατά τα συμβάντα συμβούλου σου. Όσο και να προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε το εξευτελιστικό το οποίο σας προσβάλει προσωπικά υποτηθέμενο ρεπορτάζ, αυτό θα σας κάνει ακόμα περισότερο γραφικό. Πάρτε την ευθύνη και απαντήστε στον κόσμο ποιανού ήταν αυτή η υπέροχη ιδέα όπου για κάποιους οφειλέτες αμαυρώνεται ένα ολόκληρο νησί και οι κάτοικοί του. Ντροπή σας και συγχαρητήρια για την δωρεάν προβολή του τόπου μας και λέω δωρεάν διότι η ρεπόρτερ φιλοξενήθηκε απο τον κ. Φαδάκη. 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ακόμα καμμία απάντηση από τον πρωταγωνιστή του βίντεο. Λίγη τσίπα παιδιά. !!!


Κ. Φαδάκη να ξανακαλέσεις την ρεπόρτερ και να διορθώσεις και να πείς ότι αναφερώσουν σε ορισμένους και να ζητήσεις δημόσια συγνώμη μέσω του ίδιου καναλιού απο τους πολίτες που είναι εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις τους απέναντι στη ΔΕΥΑΣ. Ποιός σου έχει δώσει το δικαίωμα να συκοφαντείς χωρίς εξαιρέσεις τους Σκοπελίτες? Δήμαρχε οφείλεις να ζητήσεις και εσύ επίσης συγνώμη για όλα τα παραπάνω και την παρουσίαση της Σκοπέλου ως τριτοκοσμηκή. Σα δε ντρέπεστε!!! 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ζητω η ΔΕΥΑΣ, Ζητω ο ΔΗΜΟΣ...ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΠΛΑ!!!!! ΚΑΙ 1700 ΜΙΣΘΟ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!!


Να υποβάλει την παραιτησή του τώρα ο κ. Φαδάκης διότι είναι έκθετος απέναντι στους πολίτες και ειδικά σε αυτούς που δεν χρωστάνε. Επίσης έπρεπε να δείξει στην κάμερα και την κατάσταση των απολαβών του που απο 1200 το εκανε 1700 ευρώ και οχι μονο τα οφειλόμενα. 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αν έχει έστω και λίγο ίχνος αξιοπρέπειας ο κ. Φαδάκης, πρέπει και σήμερα κιόλας να παραιτηθεί απο τη θέση του. Δήμαρχε είσαι υπεύθηνος για την παραμονή του.


 
Αναρωτιέμαι πως θα κυκλοφορεί στη Σκόπελο από και μπρος ο πρωταγωνιστής του βίντεο μετά την παταγώδη του αποτυχία. Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει οτι από αυτή τη διακωμώδηση της σκοπελίτικης γελοιότητας θα προκύψει έστω και ένα θετικό αποτέλεσμα? Η κατάσταση είναι απαράδεκτη και μερίδιο ευθύνης δεν φέρει μόνο ο σούπερ ήρωας μετά της συζύγου αλλά και ο Δήμαρχος. Η Σκόπελος χρειαζόταν περισσότερο σεβασμό ιδίως από αυτούς που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν αλλού (...) Περιμένουμε στο επόμενο συμβούλιο να ακούσουμε μια μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους τους εμπνευστές και τους εκτελεστές αυτού του ανοσιουργήματος. Κρίμα για τα (ψεύτικα)τα λόγια τα μεγάλα και για όσους τα πίστεψαν. 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ


Επειδή μάλλον πρέπει να το γράψουμε ολλανδικά, Ontslag δηλαδή παραίτηση! 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ!


Κύριε Φαδάκη...είδαμε πολύ ιδρώτα να χύνεται από το μέτωπό σας και τα γυρισμένα μανικάκια του ωραίου πουκαμίσου σας....εσείς βέβαια δεν ανοίκεται στο "Μεσογειακό ταπεραμέντο" και είστε πολύ προκομένος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμπολίτες σας...!!
(...)
¨Οσο για την υπόλοιπη φαρσοκωμωδία του βίντεο...ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ..!!! Σας φτύνω μέσω διαδυκτίου, γιατί δε θέλω να σπαταλίσω το σάλιο μου κανονικά...!!
Φυσικά η άσχετη ΠΡΟΒΟΛΗ του "ΑΝΕΜΟΣ ESPRESSO BAR", ήταν απλά τυχαία...άρεσε έτσι απλά στη δημοσιογράφο και αποφάσισε να το βάλει κάδρο στο ρεπορτάζ...!!!
Ντροπή σας κ. Μιχελή που παίσατε κι'εσείς στη παγίδα της ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ για να δείξετε στην Ολλανδία πόσο.."καημένος και φτωχός δήμαρχος" είστε και δουλεύεται πολύ σκληρά...!! Περισσότερο ντροπή που δεν είχατε την κρίση να καταλάβετε ότι ένα βίντεο σαν κι'αυτό μόνο ζημιά θα φέρει..προβάλετε το νησί σαν τριτοκοσμικό..δείχνοντας τις σάπιες σωλήνες στο Κάστρο.....! Σίγουρα θα ρθουν Ολλανδοί τουρίστες....!!
Θα μπορούσα να γράψω σελίδες ολόκληρες...ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΡΟΣ Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας


ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΎΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ
ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Αναστάσιου Φάλκου του Ιωάννη, κατοίκου Πανόρμου νήσου Σκοπέλου της Περιφερειακής Ενότητας Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΠΡΟΣ

Πίνακα αποδεκτών ως κατωτέρω

Σκόπελος, 21.6.2011


Κύριοι,
Δια της παρούσης σας αναφέρω τα εξής περιστατικά παραπονούμενος και παρακαλώ να προβείτε σε κάθε νόμιμη ενέργεια εντός του κύκλου των καθηκόντων σας προς το σκοπό διερεύνησης πειθαρχικών ευθυνών :

1. Είμαι πρώην ξενοδόχος της Σκοπέλου, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας με την επωνυμία «Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις- Α.Ι. Φάλκος Ανώνυμη Εταιρία» μέχρι το Μάρτιο του τρέχοντος έτους, όταν και η ανωτέρω εταιρία μετατράπηκε στην ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία «Άγγελος Φάλκος και Σια ΕΕ» με διαχειριστή τον υιό μου Άγγελο Φάλκο του Αναστασίου. Εφεξής δεν έχω καμία σχέση με το ξενοδοχείο ιδιοκτησίας της ανωτέρω εταιρίας.
Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής μου με την ανωτέρω ξενοδοχειακή επιχείρηση η επιχείρηση και εγώ προσωπικά δεχθήκαμε μια σειρά ανώνυμων υβριστικών επιστολών, στις οποίες μεταξύ πολλών συκοφαντικών ισχυρισμών διαλαμβανόταν ότι το ξενοδοχείο υδροδοτείται από ανεξέλεγκτη γεώτρηση και ότι εγώ προσωπικώς συγκαλύπτω με προσωπικές γνωριμίες τις παρανομίες της επιχείρησης. Οι καταγγελίες αυτές δικάστηκαν στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου σε σχέση με τη λειτουργία του υδροδοτικού συστήματος της επιχείρησης κατά τη δικάσιμο της 22.3.2011, με αποτέλεσμα την αθώωσή μου για το αδίκημα της παραβίασης κανόνων οικοδομικής (ΠΚ 286).
Αμέσως μετά την αθώωσή μου η εταιρία δια του νομίμου εκπροσώπου της υπέβαλε στη Διεύθυνση Υγείας της τέως Ν.Α. Μαγνησίας αίτηση για τη χορήγηση βεβαίωσης καλής λειτουργίας αποχετευτικού συστήματος. Η Διεύθυνση υγείας όμως αγνόησε επιδεικτικά το αίτημα.
Στα μέσα Μαΐου η επιχείρηση απέστειλε δύο εξώδικες επιστολές στη Διεύθυνση Υγείας, γνωστοποιώντας ότι λόγω της κωλυσιεργίας για τη χορήγηση της βεβαίωσης δεν μπορεί να λειτουργήσει και υφίσταται οικονομική ζημία, χωρίς να δοθεί επίσης ποτέ απάντηση στις εν λόγω επιστολές.
Αίφνης την 1.6.2011 κλιμάκιο υπαλλήλων επισκέφθηκε το ξενοδοχείο, για να ελέγξει το αποχετευτικό σύστημα και τη γεώτρηση. Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον υπάλληλο της Διεύθυνσης Υγείας Μαγνησίας κο Ιωάννη Παπαδούλη και την υπάλληλο της Διεύθυνσης Υδάτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας κα Κατσιλούλη- Μαλλιάρα Ειρήνης. Για την εν λόγω «επίσκεψη» των υπαλλήλων δεν ενημερώθηκε εγκαίρως η επιχείρηση, με αποτέλεσμα ο νόμιμος εκπρόσωπος και οι εταίροι να απουσιάζουν κατά τον έλεγχο. Κατά δε την ημέρα και ώρα ελέγχου ευρισκόμουν τυχαίως στον αύλιο χώρο του ξενοδοχείου μόνο εγώ, περιποιούμενος τον κήπο, όταν είδα τους υπαλλήλους να εισέρχονται στο χώρο συνοδεία αστυνομικής δύναμης.
Μολονότι γνωστοποίησα στους ελέγχοντες ότι δεν εκπροσωπώ την επιχείρηση, αυτοί απήτησαν να τους ανοίξω τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Τους ζήτησα νομιμοποιητικά έγγραφα, προκειμένου να τα παραδώσω στους υπευθύνους της εταιρίας, όταν έρχονταν στη Σκόπελο, ήτοι έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ότι έχουν εντολή να προβούν σε έλεγχο. Κανένας εκ των υπαλλήλων δε μου επέδειξε τέτοιο έγγραφο. Λόγω δε του ότι ο διαχειριστής της εταιρίας υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και απουσιάζει εκτός Βόλου, δεν κατέστη δυνατό να επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί του για να συνεννοηθεί με τους υπαλλήλους και αναγκάστηκα να παραμείνω κατά τον έλεγχο χωρίς να έχω δικαίωμα προς τούτο, αφού δεν είχα καμία εντολή από την εταιρία....
ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ

ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ


ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΣΤΟ SKOPELOSNEWS ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ

Σκιάθος: Δαντελωτές ακτές με σκιά

Βασιλιάς
Βρίσκεται στους πρόποδες κατάφυτου λόφου, όπου απλώνει τις εγκαταστάσεις του το ξενοδοχείο «Kassandra Bay». Είναι μικρή σε πλάτος αμμουδιά, έχει ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες. Απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα από τη Χώρα, με τις ταβέρνες που είναι σχεδόν πάνω στο κύμα να μπορούν να σας προμηθεύσουν τα πάντα.
Βρωμόλιμνος
Βρίσκεται στην άλλη πλευρά της χερσονήσου της Καναπίτσας και για πολλούς είναι από τις καλύτερες του νησιού. Είναι μικρή παραλία με χρυσή, παχιά άμμο που την κλείνει κατάφυτο ακρωτήρι, ενώ διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες. Υπάρχει ταβερνάκι και καντίνα με τα απαραίτητα. Πίσω από την παραλία βρίσκεται μικρή λιμνούλα η οποία το καλοκαίρι ξεραίνεται ενώ τον χειμώνα φιλοξενεί υδρόβιους οργανισμούς. Απέχει περίπου 8 χιλιόμετρα από τη Χώρα.

Τζανεριά
Ο μικρός όρμος με την αμμουδιά και τα γαλαζοπράσινα νερά βρίσκεται στην αρχή της μικρής χερσονήσου της Καναπίτσας και απέχει περίπου 7 χιλιόμετρα από τη Χώρα. Υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες σε ένα τμήμα της παραλίας, ενώ λειτουργεί καντίνα που μπορεί να καλύψει τις βασικές σας ανάγκες.

Λαλάρια
Είναι η ακριβοθώρητη παραλία της Σκιάθου καθώς βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του νησιού και φθάνετε σε αυτή μόνο με σκάφος από το λιμάνι - και μόνο αν το επιτρέπει ο καιρός. Είναι εκτεθειμένη στον βοριά, ο οποίος ρίχνει τη θάλασσα με μανία πάνω στους απόκρημνους λευκούς βράχους δημιουργώντας τα ολοστρόγγυλα, λευκά βότσαλα, τα «λαλάρια», τα οποία καλύπτουν όλη την παραλία. Η χαρακτηριστική Τρύπια Πέτρα στέκει σημείο αναφοράς στην άκρη της παραλίας. 
 http://www.tanea.gr/diakopes/?aid=4637274

Αλόννησος: Με πεύκα πάνω στο κύμα


Μηλιά
Ομορφη παραλία με βότσαλο αλλά και άμμο σε κάποια σημεία, ενώ τα πεύκα φθάνουν πάνω στο κύμα. Απέχει συνολικά 3,5 χιλιόμετρα από το Πατητήρι και 1,3 χιλιόμετρα από τον κεντρικό δρόμο. Καλό είναι να έχετε προμηθευθεί νερό και ό,τι άλλο χρειάζεστε.
Χρυσή Μηλιά
Εχει άμμο μέσα και έξω από τη θάλασσα και γαλαζοπράσινα ρηχά νερά, παραλία ιδανική για παιδιά. Υπάρχει μικρή ταβέρνα ακριβώς από πάνω σε υψωματάκι, ενώ θα χρειαστεί να κατεβείτε λίγα σκαλιά. Απέχει 5,5 χιλιόμετρα από το Πατητήρι.
Κοκκινόκαστρο
Κρυστάλλινη παραλία με καταγάλανα νερά και βοτσαλάκι. Είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, αλλά καλό είναι να έχετε μαζί σας ό,τι καλύπτει τις ανάγκες σας, ενώ υπάρχουν και ελεύθερα τμήματα. Κολυμπώντας στα βαθιά μπορείτε να διακρίνετε υπολείμματα αρχαίων ερειπίων παλαιάς πόλης που έχει καταποντιστεί. Απέχει από το Πατητήρι περίπου 5 χιλιόμετρα.
Αγιος Δημήτριος
Για πολλούς είναι η κορυφαία παραλία του νησιού. Εχει βοτσαλάκι, καταγάλανα διάφανα νερά με εκτεταμένο μήκος που σχηματίζει μικρό ακρωτήρι. Είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ λειτουργούν καντίνα, καφενεδάκι και ταβερνούλα. Απέχει από το λιμάνι του νησιού Πατητήρι 14 χιλιόμετρα, ενώ ακριβώς απέναντι έχετε θέα το νησάκι Περιστέρα.
Λεφτός Γιαλός
Διάφανη παραλία με γαλαζοπράσινα νερά και εκτυφλωτικό, λευκό βότσαλο. Είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ στις ταβέρνες «Ελαιώνας» και «Δόλοπες» θα βρείτε πίτες, τοπικά πιάτα, σπιτικά γλυκά και σαρδέλα γεμιστή από τον κωνσταντινουπολίτη μάγειρα της δεύτερης ο οποίος «πειράζει» λίγο τις γεύσεις. Υπάρχει και καφετέρια, με τα πεύκα και τις ελιές να συμπληρώνουν το σκηνικό. Απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα από το Πατητήρι.
http://www.tanea.gr/diakopes/?aid=4637277

ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

ΑΓΑΠΗΤΟ SKOPELOSNEWS ΕΧΩ ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΉ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙ-ΔΑΚΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΉ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΉ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ -
ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ 
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΤΙΜΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΗ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!

ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΉΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΨΉΦΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ Η ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ
ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ακόμη και ο Χίτλερ τους Ρουφιάνους τους εκτελούσε διαβάστε συνέντευξη σε ολλανδικό κανάλι του δήμαρχου και δημοτικού συμβούλου του ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ,και θαυμάστε κάτι ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


Σε βίντεο στο ολλανδικό κανάλι 1V, μιλούν στη δημοσιογράφο Fannie Tijmstra ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Θ. Φαδάκης, ο διευθυντής της ΔΕΥΑΣ Αντ. Κεσμετζής και κάτοικοι της Σκοπέλου...

«Ελληνικό νησί συνδέεται με την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής
Η Σκόπελος προσπαθεί να καταπολεμήσει τη διαφθορά, τη φοροδιαφυγή και τον νεποτισμό*! Ένας τρόπος είναι να προσπαθήσει να είσπραξει τα οφειλόμενα από τους λογαρισμούς ύδρευσης. Εκατοντάδες κάτοικοι και επιχειρήσεις δεν πληρώνουν το λογαριασμό...
ύδρευσης για χρόνια, που πολλές φορές φθάνει έως και δεκάδες χιλιάδες ευρώ ανά άτομο.»
*Νεποτισμός: Η πρακτική να τοποποθετούνται, από αυτούς που έχουν εξουσία,,συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα σε ανώτερες θέσεις και αξιώματα.δείτε και το σχετικό βιντεο


sitestatΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΌΤΙ ΟΛΟΙ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΞΎΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ

Αιχμές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κατά της Πόπης Γερακούδη

-
Κώστας Αγοραστός: «Πρώτος στόχος η επιτάχυνση στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ»

 «Η απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ φαίνεται, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην αιρετή Περιφέρεια να είναι αρκετά μικρότερη σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις. Βασικός στόχος μας τώρα είναι να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να προσεγγίσουμε τους αρχικούς στόχους απορρόφησης», τόνισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μιλώντας σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Στην απάντησή του σε επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου – επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» Κώστα Πουλάκη, ο Κώστας Αγοραστός χαρακτήρισε τη μεταβίβαση της αρμοδιότητας για το ΕΣΠΑ καθώς και άλλων υπηρεσιών από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Αιρετή Περιφέρεια «δύσκολο εγχείρημα», ξεκαθάρισε όμως ότι ως αιρετή Περιφερειακή Αρχή «είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις».

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας εντόπισε ως «κύρια αδυναμία του προγράμματος τη μεγάλη καθυστέρηση από την ένταξη ενός έργου μέχρι την πρώτη πληρωμή. Σ’ αυτό το σημείο χρειάζεται να δράσουμε», σημείωσε αναφέροντας ότι για το θέμα αυτό παρενέβη στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο κ. Αγοραστός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και απένταξης από το ΕΣΠΑ των λεγόμενων «νεκρών» έργων, δηλαδή αυτών που καθυστερούν ή που η υλοποίησή τους παρουσιάζει προβλήματα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ως αιρετή Περιφέρεια έχουμε καταγράψει τα έργα του ΕΣΠΑ, παρακολουθούμε τις εντάξεις και τις χρηματοδοτήσεις, γνωρίζουμε τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε.

Βούλησή μας είναι να γίνει επαναξιολόγηση των έργων που καθυστερούν, εκτιμούμε ότι κάποια έργα θα αναθεωρηθούν ενώ ενδεχομένως σε έργα που δεν είναι ώριμα και δεν πληρούν προϋποθέσεις να υπάρξουν και απεντάξεις. Εντός του 2011 προβλέπεται άλλωστε η ενδιάμεση αξιολόγηση και αναθεώρηση του ΕΣΠΑ και σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα».

Στην ομιλία του ο κ. Αγοραστός ανέφερε ότι προσκάλεσε την Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κα Πόπη Γερακούδη να λάβει μέρος στη σημερινή συνεδρίαση και να ενημερώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο «όχι μόνο για τους αριθμούς αλλά κυρίως για το σκεπτικό, τη φιλοσοφία που διαπερνούσε μέχρι τώρα την υλοποίηση του προγράμματος». Ωστόσο, όπως είπε, η κ. Γερακούδη του απάντησε ότι έχει ανειλημμένη υποχρέωση.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας απηύθυνε νέα ανοιχτή πρόσκληση στην κα Γερακούδη να έλθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του στις 29 Ιουνίου, ενώ αν και πάλι έχει ανειλημμένη υποχρέωση, ζήτησε να τον εξουσιοδοτήσει το Σώμα ώστε να ορίσει μαζί της συγκεκριμένη ημερομηνία που η κ. Γερακούδη δεν θα έχει άλλες υποχρεώσεις.

Είπε, πάντως, ότι η Γενική Γραμματέας έστειλε στοιχεία για το ΕΣΠΑ στην αιρετή Περιφέρεια τα οποία θα αξιολογηθούν ώστε «να αποτυπώσουμε πλήρως του τι παραλαμβάνουμε και υπό ποιες συνθήκες». Παράλληλα, ανέγερε ότι είχε πρόσφατα συνάντηση στην Αθήνα με τον πρώην πια Υφυπουργό αρμόδιο για το ΕΣΠΑ τον κ. Παναγιώτη Ρήγα, με τον οποίο συζήτησε όλα τα ζητήματα που αφορούν το πρόγραμμα αλλά και τις αδυναμίες που έχουν παρουσιαστεί.

«Το ΕΣΠΑ – επισήμανε ο κ. Αγοραστός - είναι ένα «δυναμικό» πρόγραμμα το οποίο λόγω των συνθηκών που διαμορφώνονται παρουσιάζει πολλές αλλαγές οι οποίες ίσως να μην είχαν προβλεφτεί από την αρχή, όμως τώρα καλούμαστε να τις αντιμετωπίσουμε. Και ας μην ξεχνάμε ότι το «Μνημόνιο» επανακαθορίζει δυστυχώς και την πορεία του ΕΣΠΑ.

Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε σε συνθήκες ανάπτυξης και υλοποιείται σε συνθήκες ύφεσης», είπε και παρέπεμψε στην ειδική συνεδρίαση που προγραμματίζεται για το ΕΣΠΑ ώστε να παρουσιάσει τα πλήρη στοιχεία με χρονοδιαγράμματα και την πορεία των χρηματοδοτήσεων έτσι ώστε το Περιφερειακό Συμβούλιο να έχει πλήρη εικόνα για την έως τώρα πορεία του προγράμματος.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΧΕΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΦΑΔΑΚΗ ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΊ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΈΝΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ
ΜΑ ΖΗΤΗΣΗΣ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ....

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου